Автор |
Съобщение |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 08 Мар 2011 23:50
Lich King написа: Dante написа: който мога да нося винаги. Щом е с кожена каишка ще видиш какво ще стане като го носиш винаги  Е те се сменят, 20 кинта ти е каишката и то хубава
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 08 Мар 2011 23:51
Basanaruga написа: Накарай ги да ти вземат джобен часовник. Хем ще е оригинално, хем стилно-консервативно. На мен лично ръчните винаги са ми били неудобни(или са прекалено хлабави, или са прекалено стегнати). Единственият проблем на джобните такива е, че малко бавно се изваждат от джоба, в сравнение с ръчните, които имат бърз достъп.
BTW часовник за 4 стотака? Или ще е златен, или направен на ръка от джедай(или марков с надута цена). wtf?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 08 Мар 2011 23:59
В някой антиквариат можеш да намериш запазен и на добра цена 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:00
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:03
да не забрайш пенснето, бомбето и бастуня
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:12
|
|
|
|
 |
D3v1r0
|
 |
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:15
Баси тъпото братче - бал! Та това е най-тъпото нещо на света! Давате там сумати пари, които могат да бъдат изхарчени за образование, а щом си в PC Mania - за компютър - тъп ли си да даваш пари за една вечер - иначе си взимай часовник, ама толкова пари, които ще са нужни, за да се наядеш и напиеш + музиката е абсурдо тъпа работа!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:39
D3v1r0 написа: Баси тъпото братче - бал! Та това е най-тъпото нещо на света! Давате там сумати пари, които могат да бъдат изхарчени за образование, а щом си в PC Mania - за компютър - тъп ли си да даваш пари за една вечер - иначе си взимай часовник, ама толкова пари, които ще са нужни, за да се наядеш и напиеш + музиката е абсурдо тъпа работа! +1 Моя "бал" навремето беше един огромен шибан дизастър, добре че не дадох прекалено много пари за него...
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:46
Само не взимай реплики, не се знае на каква ще попаднеш. Иначе звучат готино, часовник за няколко десетки хил. евра за 2-3 стотака. Не че няма добри, има ест, които обикновеното око няма да различи от оригинала, но пък има и такива, които могат да се почупят на 3тия ден :>
Иначе родителите на Дантето не го натискат/притискат, скъпият часовник е удачен избор за материален спомен, който ще му остане от тях/бала/училището/етц. Все пак той друг такъв часовник няма да види, докато не стане на 30 и не прави пари, така че...
Едит: Ся видях, че някви хора са писали за баловете. Мога само да коментирам, че е много жалко за вас. Мите, изкефи се максимално на бала, в следващите години нито ще си толкова добре облечен, нито ще си с толкова пари, които можеш да правиш квото искаш, нито ще ти е позволено всичко.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:48
Basanaruga, ръчен часовник се носи винаги разхлабен. Иначе кво против бала, то си зависи от тебе как ще си изкараш. Макар че при мене определено по-дивият купон беше на последния учебен ден, в една битова механа-лелееее, премазахме се просто.....а аз го направих 2 поредни години, че нали сменях класовете 
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:54
Бе аз на моя бал нямах едно нещо, което да не мога да направя и ей сега, сигурно затова ми се стори скучен. Митко да не се хайпва много баш за тая вечер от живота си, 'щото после се получава така, че се будиш сутринта и си викаш "е т'ва ли беше бе, маамудеба, девет месеца психическа подготовка за една вечер ядене и пиене" Изборът на часовник беше осъществен, честито ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 00:58
Ем жалко за тея дет не са сиизкарали хубаво на баловете. Аз на моя си изкарах страшно и не съжалявам за нито една стотинка дет съм пръснал
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 01:38
Omega-x написа: нито ще ти е позволено всичко. И защо?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 03:17
Имай предвид, че един такъв часовник отговаря на по-строг начин на обличане! Предвид, че си на 18(?), вземи по-скоро нещо метално и все пак с нотка на сериозност в него. Хем ще имаш часовник, който ще подхожда на ~350-те дни, в които ще носиш ежедневно облеко, хем в другите ~15 ще изглежда на място.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 07:59
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 16:14
 и в предната тема за часовници го казах - 3 години съм с него, изглежда добре на външен вид, не ми е правил проблеми и е сравнително не много скъп - към 150 кинта некъде 
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 16:17
Аз съм от 2 години с него, обаче преди 2 седмици ми се скъса верижката и сега трябва да чакам 1 месец за част 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 16:32
Dante, да ти обърна внимание на Mechanical Hand-Wind частта, да не останеш изненадан после. Освен т'ва, колкото повече използваш думата "стилен", толко по-малко стилен ставаш Моят беше 100 лева, ма имам чувството, че доживот мога да изкарам с него, щото е железен.  Каишката е от каучук и принципно трябва да е здрава, но за седем години сега втори път ще я сменям. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 17:05
Аз съм с този, като ми върши добра работа и не се налага да сменям батерии и т.н., така че е хубав. Сега любезно си избери сам и не ни занимавай с глупости.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: {фешън тема} Гъзари, помагайте с избора на часовник Публикувано на: 09 Мар 2011 17:07
Данте, много хубав часовник си си избрал. Механичните определено са си класиката!! Верно, че малко те ограничават откъм облекло(най-малко риза), ама са мега добри. Аз имам 3 часовника(няма да ви ги показвам че ше ме линчувате  ) и всичките са механични...
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|