Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш.
Публикувано на: 28 Фев 2011 22:13

Не искам да взимам страната нито на полицията, нито на чорбарите (и двата лагера са ми достатъчно неприятни), но със сигурност всеки, който е взел жена си или детето си ТОЧНО на този мач е пълен малоумник и заслужава голямо количество палки по главата, да му дойде акъла!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2011 22:23

wiedzmin написа:
THE KING OF TIME написа:
Е сега и Миновавъра като се намеси, става определено МНОГО МОЩНО!!!!! :lol:

То па голямата намеса-влезе еидн път в месеца и изцепи едно изречение ни в клин, ни в ръкав...

Влизам почти всеки ден, просто не пиша. Да не съм луд да се навирам между шамарите :)

И Грим, сериозно, смекчи малко тона - дори когато си прав се държиш по такъв отвратителен начин, че настройваш всички срещу себе си. Сигурен съм, че повечето ти опоненти биха се съгласили с теб, ако не се държеше като ощипана примадона.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2011 22:50

очевидно си доста добре осведомен как се държат ощипаните примадони

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 08:32

Джони Спагети написа:
Пет фена изяли една палка по гъзо, за да напунат по-бързо стадиона (който току-що са изпотрошили тотално и хвърлили върху главите на полицаите) и ареее полицейски произвол, насилие, глупости :doh:

Много ми е интересно, как slim щеше да реагира в абсолютно същата ситуация, ако беше от страната на полицаите? Сигурно щеше учтиво да помоли бесния цесекар (със седемте свастики татуирани на челото, който активно мята камъни и бомби по крехката му натура) да спре да го прави, защото, видите ли, хубави хора сме, трябва ли да правим грозни неща? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Полицаите за това са ги въоръжили с палки, не с патлаци, защото палките имат едно много важно свойство и то е да не са смъртносни :D

Виж, Египет и Либия са друга бира, там хората с картечници ги мляха, ама никой от великите форумни моралисти не се сети да коментира по тази тема :D

А кой трябва да е на стадиона бе глупако ? Само татуирани отрепки ? Докато бащата изяжда 5-6 "заслужени" палки в главата нали и детето му се задушава в "професионалното евакуиране на феновете на ЦСКА". Сопола видял 5 мача на кръст по телевизията през живота си и се помислил за Сашо Диков. Аз не знам вие дали проумявате как се изкарват 3000+ души в рамките на 20 минути през един единствен изход широк 2м. ?!?! Защо си мислите че хората просто са си вървяли и излезли ? Заповедта за това принудително напускане беше БЕЗУМНА.

Между другото - преди нетолкова много време чорбарите го бяха запалили в буквалния смисъл същия този сектор; по същия начин по който и левкарите бяха изпотрошили на 2 или 3 пъти Б сектор в кочината. Тогава обаче ушев влизаше и прибираше който трябва, а хората които преценят че не им е там мястото сред отрепките дето трошат, си хващат децата или лелите или там който са взели и се отправят към изхода.

Сега просто приоритетите на полицията са други. Много е важно да се "трупа респект". Нищо че същите отрепки след като ги изкараха от сектора пак отидоха да се бият с куките само че отвън. А за 20 години продължаваме да не мърдаме - обикновенните хора пак ги е страх да отидат на мач, както от ултрасите, така и от полицията, а ако някоя от камерите на стадиона те снима в "опасната" тълпа, като нищо утре ще се окаже че си обрал магазин и си разпознат по овала на очите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 08:52

Докато хората са толкова тъпи, че да подкрепят подобни полицейски действия...еми няма да се орпавим. Не знам грим промит мозък ли е, или просто обича силни мъже в униформи, ама не е само той дебила, дето ги подкрепя. По рандъм новинарски сайтове е пълно с тъпаци, дето викат "полицията защо само с палки ги е била, трябвало е и да стрелят" или мачовете тррябва да се забранят, щото само пропадняци ходят на тях. С това овцедушие до никъде няма да стигнем, да не говорим пък за логиката на тъпите хора, дето е " да ги бият тях, все ми е тая, мене нали не са ме набили". Като на грим.Като ви е кеф полицията да не пропуска възможност да набие българи, да си избие комплексите и да се корумпира, а като трябва наистина да те пази-от цигани, мутри и дилъри си стои и гледа...еми имам лоши новини за вас.
Не знам колко от вас осъзнават, със сигурност дебилите като грим не го разбират, ама в българия на всеки 120 човека се пада един служител на МВР. Тоест ако ги разпределим равномерно на всеки жилищен блок трябва да се пада по един полицай. А аз само на мачове ги виждам, защо ли? Може би защото ме пазят тайно :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 01 Мар 2011 09:28

Като са полицай на жилищен блок, какво искаш, да са ти охрана на входа ли? :lol:
И имаш ли идея какво значи "служител на МВР" и колко от тях са патрулни? :lol:
Полицията е тъпа, че извършва подобни действия, народа също е тъп, че ги подкрепя, но в никакъв случай не си ти тъпия, нали? Може да си сам, но пак ще мрънкаш и ще си онеправдан. За какво ви говоря цяла тема... дейба и пиклите ви значи. :lol:
Иначе аз редовно виждам патрулки да минават под блока ми. Но живея в района на 7-мо, където нещата са малко по-различни.

Трошили стадиона, замеряли полицаите, пък накрая РЕВ защо ни изгониха, а не влезнаха в тълпата да вземат само тея дето нарушават реда. Е, нема как да стане. Иде ми да заобяснявам за 5-ти път едно и също, но просто няма. "Евакуация" вика... леле, сладурче, че и накрая пак конспирацийки за овала на очите. Осъзнай се бе момче! :lol:

Пък полицията ше ви бие. Още много. Нека. :D

Минотавъре, чакай бе човече, аз не бях ли надменен и арогантен, каква ощипана примадона? Ощипани примадони не трябва ли да са ей тия келеши дето се насраха да МРЪНКАТ цяла тема? :lol:
Неколко човека вече ми правят забележки за тона. Сори пичове, не мога, тоя форум ми е единственото място в което мога да разпусна като се изкажа по-така. Тука не водим дебати, кво толкова? :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 01 Мар 2011 09:38

Аре запри се малко бе, не мога да смогна да ти изчета постовете тия дни :D

Тука се опитвате да вихрите некви умни работи май. Да ви еба майката.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 09:49

Не мога братчед, свърши сесията и тряя тракам по клавиатурата некъде че инак ме удря абстиненция :!: :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 09:50

@Grim - Цяла тема на каза нищо, ама абсолютно нищо. Не искам да взимам участие, но от това, което изчетох, това ми е извода. Всичките ти километрични постове, обясняваха, колко никой не е прав, а видиш ли, ти си. Арогантното то поведение може да означава, или, че си доста голям комплексар, или че нямаш какво съществено да кажеш.

Разбирам, че се опитваш да заемеш някаква "по-европейска" позиция и бидейки част от политическа партия, донякъде е разбираемо. Но това, което пишеш е най-меко казано НАИВНО. Наивно е дори да си мислиш, че част от нещата, които защитаваш наистина съществуват, а какво остава да го пишеш. Премисли си гледната точка, ценностите, постави се на мястото на хората и тогава пиши бе мама му дееба. На мач не ходил, богати родители има, не са го били куките и т.н. Къде си седнал да ми бистриш ситуацията на стадиона и в държавата тогава? Ай сиктир, мухльо.

С тематични аргументи няма да се намесвам, просто, защото не виждам, с кого може да се води смислена дискусия.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 09:57

Brick Top написа:
Разбира, че се опитвам да заемеш

К'о речи? :shock:
Brick Top написа:
...постави се на мястото на хората и тогава пише, бе мама му дееба

А ти бе, келеме, постави ли се на мястото на "служителите на реда" преди да цепиш по пубертетски как куките са ти виновни за лунните затъмнения?
Аз трябвало да премислям, ебати смешника. Както и да го въртиш тука сте разни пуберчета дето въртят конспиративни теории и говорят глупости. Вие какъв контакт с полицията сте имали бе? Евентуално са ви били по някой шамар щото сте счупили нещо? Тепърва ше си имате работа с полиция, не ми давайте на мен акъли какво е било, още не знаете накъде се върти света (от всичките дето ми скочихте май само слим е пълнолетен, а?). Ясно ми е, че българската полиция тъне в корупция и системата е ебана отвсякъде. Ама най-тъпанарската логика, че щом част от полицията е зле, значи "всички ченгета са копелета", можете отзад да си я наврете. Ако съм по-наивен от това вашето, гръм да ме порази, дееба и олигофрените ви.

И си набий едно в главата - това че си достатъчно тъп, че да не схванеш какво ви говоря цяла тема, не значи че нищо не съм казал.

Що съм арогантен после... ЩОТО МИ ОТГОВАРЯТ НЯКВИ ТЪПАЦИ, що. :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 10:08

Ти на 30 ли си, че си седнал да ми обясняваш, как всички с различна гледна точка от теб са 'пубертетчета'? Слез на земята малко.

Ама въобще не ме вълнува, дали има и полицаи с чиста съвест, които си вършат работата - сигурно има, де. Мен ме вълнува това, че системата не работи и това е очевидно. И какво, ако има съвестни служители, трябва да се чувствам добре ли? Трябва да си затворя очите и да кажа, че всичко е наред, и че съм в сигурни ръце ли? Ти си идиот. Ако баща ти е полицай, поне си кажи, тогава ще разбера, защо толкова яростно ги защитаваш.

Не заставам зад футболните фенове или ултраси, както искате ги наричайте. Заставам зад невинните хора, за които мачът на любимия им отбор се е превърнал в кошмар, защото полицията не е могла да си свърши работата като хората. Защото изкарвайки 3500 човека за 20 минути през ЕДИН изход е меле, масака. Точно с това си действие, полицията е проявила некомпетентостта си да се справя с подобни ситации, и не на последно място - поставила е всеки един под общ знаменател. Има къде-къде по-човешки начини да се реши създалата се ситуация, но 'куките' избраха този, защото е по-лесен.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 10:25

Brick Top написа:

Не заставам зад футболните фенове или ултраси, както искате ги наричайте. Заставам зад невинните хора, за които мачът на любимия им отбор се е превърнал в кошмар, защото полицията не е могла да си свърши работата като хората. Защото изкарвайки 3500 човека за 20 минути през ЕДИН изход е меле, масака. Точно с това си действие, полицията е проявила некомпетентостта си да се справя с подобни ситации, и не на последно място - поставила е всеки един под общ знаменател. Има къде-къде по-човешки начини да се реши създалата се ситуация, но 'куките' избраха този, защото е по-лесен.

Ама ти ше излезеш специалист по полицейски действия и контрол над тълпа, а?

На 21 съм. Ти направи ли 18 или след месец-два?

Казах го вече - баща ми не е полицай.

Насрали сте се тука, разбирачи. Полицията си свърши работата, единствената забележка е че когато започват да чистят сектора вратата още е затворена. По новините за полицейско насилие не се говори, тази сутрин обсъждаха щетите по стадиона и провокаторите в агитката. Аз думичка не чух по медиите за полицейско насилие. Само гледах как полицаи и фенове с шалчета на ЦСКА заедно носят носилка с ранен човек към линейката - на практика работа на парамедиците. Или тия еврейско-масонски медии са подставени и нарочно прикриват полицейския брутализъм на стадиона? Взехте да ми писвате с конспиративните си педерастии и невдяващи главици, та ше ви отебавам скоро, да си се чувствате онеправдани и да си мрънкате без опозиция, деба и ревливите сополанковци. :lol:

А тия дето ревахте колко много полиция имало на мача - подайте оплакване (щото друго не можете) в БФС да разкарат полицията и да сложат частни охранители. Ше станем като в Мездра, щото просто публиката сте селтаци. :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 10:28

Еми не, на 20 съм. Не съм специалист по полицейските действия, но трябва да си малоумен, за да кажеш, че това е било най-доброто от всички възможни. А ти, приятелю, ако преценяваш ситуацията по това, което се говори и пише в медиите, не виждам какво повече мога да ти кажа. Приятен ден.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 10:33

Brick Top написа:
Еми не, на 20 съм. Не съм специалист по полицейските действия, но трябва да си малоумен, за да кажеш, че това е било най-доброто от всички възможни. А ти, приятелю, ако преценяваш ситуацията по това, което се говори и пише в медиите, не виждам какво повече мога да ти кажа. Приятен ден.

Нали? Масоните управляват медиите! Всичките до една! Ако има изключения - еврейски са! Те са подставени и лъжат! Крият бруталната истина и отвличат вниманието на хората далеч от ужасното насилие което абсолютно злите полицаи приложиха над публиката! Кога прочете 1984 и 451 по Фаренхайт та стана такъв конспиратор? :lol:
Леко с филмите момчета, губите реалността. :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 10:44

Какви масони, бе? Какви евреи, бе? Бил ли си някога в медия? Знаеш ли как се съставя новинарска емисия, статия или какво и да било? Не, не си бил. Излизнал си явно директно от клуба на буквалистите. Никой не ти говори за конспирации. За разлика от теб явно, аз мога да избера, на какво от всичко прочетено да вярвам и на какво не. А ако беше гледал ТВ 7 непосредствено след мача, щеше да видиш, че стана дума за полицейско насилие и действията им. А и не само там. Тъпанар.

П.П. Изведнъж станах на 14 - ако ми отговориш си педерас.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 10:56

Цитат:
че и накрая пак конспирацийки за овала на очите.

http://www.blitz.bg/news/article/85757 мхм .. конспирацийки.

Никой не казва че в България няма едно свестно ченге. Да систем ис факд ъп, детс ит енд МКАБ - моуст копс ар бастардс

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 11:27

The Grim Reaper написа:
\Те са подставени и лъжат! Крият бруталната истина и отвличат вниманието на хората далеч от ужасното насилие...

Между другото е точно така, за съжаление. На всички мероприятия, на които съм присъствал и е имало намеса на полицията, нещата винаги биват изопачавани, така че хората да излязат виновни.
П.С. Много ми е смешно, как се мислиш за единствения пълнолетен в този форум :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 12:07

zip0 написа:
П.С. Много ми е смешно, как се мислиш за единствения пълнолетен в този форум :lol:

Това пък сега откъде си го извади? :lol:
Всички които познавам от тоя форум са пълнолетни. За wiedzmin-а знам че е на 17, а Brick Top-а обясняваше че ше идва в НБУ тая година, та предположих че ся завършва, ама май не.

Слимка линка ти е дебилен братле. Не сме мегаполис тука, ако щеш вервай ама полицаите си познават района и всяко келеменце дето веднъж-дваж е кривнало е познато лице и си го знаят и наблюдават. Затова и са си прибрали редовните и са ги поразпитали, пък тея които трябва са поели и обвинение. Детектора не е доказателство така че никой няма да даде сигурен отговор заради него, точно от страх да не обвини невинен. Статията на дебилния журналист от още по-дебилния в. Сега е дразнеща, изкарва някви скинарчета секаш са светци и нобелови лауреати. Не върви. Иначе фарса с на Цецко опитите да покаже полицейска ефективност е факт, тука си прав.

И спрете да съдите за целата система от патрулните дето ти гледате по улицата, дебели мустакати чичковци дето ше ви скочат щото сте им нелицеприятни. Има адски много умни, свестни и образовани люде дето не обикалят улиците по униформа и не зъзнат в неклиматизираните астри.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 12:30

всъщност съм на 16 :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Мар 2011 13:35

С такова впеатление останах.

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost