Till Lindemann написа:
пък то новата мозила е бяхти яката, дори сега съм влязал през нея
супер изчистена, нямаш 1000000 тулбара, 10000 различни търсачки, линкове към скайпове, айсикюта(като IE например)и си върви супер леко
хрома наистина изглежда доста приятна, също доста поизчистена, ама и мене не ме кефи не мога да обясня що

+1 ... от Beta1 съм с 4.0 версията и е в пъти по-бърза от 3.6 ... много съм доволен... Да не говорим че подкарах и 90 % от екстенжъните... За Хрома лошо немога да кажа там също съм на последна версия 11.0.627 ... Браузъра напредна много бързо има екстенжъни плъгини дори App-ве (може да вграждаш цели приложения на HTML5) всичко супер... Единсвената причина все още да си ползвам мозилата е, че съм си свикнал с нея и екстенжъна StumbleUpon работи с кирилица за разлика от този в хрома...
А автора друг път като реши да тества нещо да си изтегли портабъл версия която няма да пречи на предходната... Да не говорим, че темата не е за този форум... SystemRestore

\
PS. Кви отметки нямаш бре...> Буукмарк туулбар си има са точно като при старата?
Просто дай десен в горната част на екрана и сложи отметка на Menu Bar и Bookmark bar и всичко е без шибания Виста/7 скин.. Ето виж как изглежда при мен 4.0 Beta12
http://hostimage.co.nr/images/129891235 ... anina2.jpg