Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 26 Фев 2011 21:24
Stylized Corpse написа: баче стефане, коя беше оная яката песен на меноуар с якио риф в началото ... от пръвите албуми  fast taker и е от battle hymns - 1982 
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 26 Фев 2011 21:58
Самия факт че бойко е тъп педераст, и милиционер мисля че показва защо е и толкова некадърен. Ама не бе, гласувайте си за ГРОБ.
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 00:56
Vermic написа: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш Пада от ЦСКА 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 14:18
В полицеиска държава живеем, вчера на мача се видя
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 14:36
Wannabe написа: В полицеиска държава живеем, вчера на мача се видя Аз видях как малоумниците от агитката на цска изпотрошиха витрини по булевард Мадрид, а полицаите точно в такива моменти требе да бият най-лоше. НЕ когато спрат линейка, караща умиращ човек до София, и да се заяждат със шофьора и да го заплашват с бой, ако не плати, че карал бърже, щото и такова нещо съм виждал.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 16:28
Да бе нека милиционерите убиват фенове, я жени, я мъже, я деца... заради ?!?!?2 счупени прегради?!?!?! Такова своеволие не трябва да се толерира по никакъв начин! Какво търсят 2000 полицая при 5000 агитка, и НУЛА на другите сектори? защо беше затворена огромна част от сектора, където спокойно можеше да остане част от публиката, вместо да се бута напреди да се ходи върху невинни фенове? Какво търсише бронетранспортьор с насочени към феновете уръдия там??? Феновете са хвърляли камъни? А защо въобще е имало камъни и стадиона не е бил обезопасен тогава? Нали има лиценз? Проблем на "ПФК" Левски. Смърт за Цветанов и шибаното милиционерско управление на ГРОБ!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 16:36
Това с мача вчера верно беше абсолютна простотия, ако още има някой, който подкрепя сегашното управление, значи е дебил. А който оправдава полицията-еми като вас почнат първо да ви бият, после да ви питат, тогава да видим каква песен ще пеете. Сигурно според вас е било редно и протестиращите преди няколко години да ги разпръснат по разпореждане на Бойко милицонера, ама айде.
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 19:06
wiedzmin написа: Това с мача вчера верно беше абсолютна простотия, ако още има някой, който подкрепя сегашното управление, значи е дебил. А който оправдава полицията-еми като вас почнат първо да ви бият, после да ви питат, тогава да видим каква песен ще пеете. Сигурно според вас е било редно и протестиращите преди няколко години да ги разпръснат по разпореждане на Бойко милицонера, ама айде. Еми мене и тебе нема да ни бият, нито майките ни и жените ни, щото разликата е от земята до небето. Не оправдавам полицейщината, а напротив, и идеята ми е, че когато трябва да направят нещо, не го правят и обратното. Не знам кво е било положението баш по време на мача и кво са направили полицаите и Цветанов, и на майка му Цензурата на еди кой си, само знам, че има боклуци, дето требе да ядат здрав бой. Я от полиция, я от бронетранспортьора и т.н. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 20:14
Gareth Emery написа: Да бе нека милиционерите убиват фенове, я жени, я мъже, я деца... заради ?!?!?2 счупени прегради?!?!?! Такова своеволие не трябва да се толерира по никакъв начин! Какво търсят 2000 полицая при 5000 агитка, и НУЛА на другите сектори? защо беше затворена огромна част от сектора, където спокойно можеше да остане част от публиката, вместо да се бута напреди да се ходи върху невинни фенове? Какво търсише бронетранспортьор с насочени към феновете уръдия там??? Феновете са хвърляли камъни? А защо въобще е имало камъни и стадиона не е бил обезопасен тогава? Нали има лиценз? Проблем на "ПФК" Левски. Смърт за Цветанов и шибаното милиционерско управление на ГРОБ! Виждал ли си полицай да убие човек в България? Случило се е веднъж последните 20 години. Нямате си идея какво е полицайщина ама ревете, пак онеправдани. МАЛКО беше боя вчера, ако аз давах заповедите по-раничко щеше да се разчисти сектора. Извинявай Митак, ама ако ше го обърнеш, че не са феновете виновни че са хвърляли камъни, а това, че е имало камъни (а "камните" са армираните блокчета за упора на пейките, не са поставени купчини камъни ей така, за мятане)... е, нема какво да си говорим. Дано усетиш какъв абсурд изцепи. Сигурно и шофьорите са виновни че са си паркирали колите в близост до стадиона. И собствениците на магазини че са ги отворили там, или че са със стъклени витрини. Че и автобусите, че карат по график и маршрут да приберат купчина тъпи копелета, които за благодарност да ги строшат. Недей така. wiedzmin написа: Това с мача вчера верно беше абсолютна простотия, ако още има някой, който подкрепя сегашното управление, значи е дебил. А който оправдава полицията-еми като вас почнат първо да ви бият, после да ви питат, тогава да видим каква песен ще пеете. Сигурно според вас е било редно и протестиращите преди няколко години да ги разпръснат по разпореждане на Бойко милицонера, ама айде. По разпореждане на Бойко милиционера  ТОВА БОЙКО ЛИ Е БЕ High_voltage написа: ok Подай жалба. В Страсбург. Ама дори и там не ги тачат такива мрънкащи пикльовци като теб. Две статии. За мрънкането. http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... _li_mi_se/http://www.webcafe.bg/id_148475455_Mran-mran
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 22:09
@grim говорех за протестите, които бяха когато още беше кмет. Тогава си беше пряко негово разпореждане, ако не ме лъже паметта. Имаше някви глупости за самоделно взривно устройство, което уж било там и за това набиха хората.
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 22:20
wiedzmin написа: Тогава си беше пряко негово разпореждане, ако не ме лъже паметта. Лъже те паметта значи. Разпореждането беше на Михаил Миков, министър на вътрешните работи в правителството на Станишев, БСП. Опозиция на ГЕРБ. Бойко можеше и да го направи когато беше главен секретар на МВР. По времето на протестите е кмет - няма разпореждане върху полицията. И какъв бой видяхте? Аз виждам в репортажите хора на първа линия пред щитовете с вдигнати ръце и странно, но не ги налагат с палка. БТВ: "32 ранени полицаи, 3 от които откарани в болница, 24-ма задържани привърженици на ЦСКА, сред които има и непълнолетни. 1 тежко ранен фен на червените. 7 изпочупени полицейски автомобила. Разбити витрини на заведения, автобуси и коли на граждани. Това е грубата равносметка от футболните емоции на запалянковците по време и след мача между Левски и ЦСКА." Вие очаквате някакви келеши да замерят полицаи с бомбички и после да не ви изринат всичките с палките ли? Като виждате от около вас да летят предмети към полицията, поизнесете се малко в страни, не ревете сякаш ви е изненадал резултата.  Счупили оградите преди началото на мача, замеряли полицаите, изнесли ги от стадиона, пък после реват как полицията била била жени, деца и възрастни хора и чак опитвала да убие хората. Смешна история. 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 22:46
На теб ти е адски промит мозъка, ама адски.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 22:52
гриме, на мач ходил ли си през живота си, виждал ли си "оградите" какво представляват изобщо? Щото не се изказа много компетентно И верно си промит мозък, деба.
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 23:06
Да бе, модерно е да се плюе полицията, ушев педераст и т.н. Смешници. Дано повече ви бият. Един факт знам - не може да има вандализъм и рев за полицейско насилие в един ден, при едно събитие. Полицейщина е когато не си го просиш и ядеш палката. Колко полицаи познаваш, че коментираш мозъка ми? Като пораснеш малко, пък се запознаеш с някой долен ушев, пък видиш как е от другата страна и ти се обясни какво е да ти е разпоредено да седиш на място, да те замерят с камънаци и в по-добрия случай да си влачиш колегите към линейката, в по-лошия тебе да влачат натам, тогава ше си говорим. Сега си тъни в тесногръдие и си мисли, че полицията "няма право!" да прави такива неща. Има пълното право. И не съществува полицай който да изгаря от желание да го пишат охрана на събитие, еле па на футболен мач. Няма и полицай който еректира при мисълта да налага невинните дечица и бабички с палката. Това е само в тъпанарските ви детски фантазии за големия, дебел, мустакат, зъл униформен боклук. За възрастни хора и деца да не чувам. Те са в А и В сектор, ако моята памет не ме лъже. Поне тези, които са достатъчно наясно, че когато седиш сред олигофрени и на шибаните, долни куки им се разпореди да се наврат между вас и да ви бутат с щитове и подплескват с палките, никой няма да седне да те пита "Абе ти мяташе ли или мирничко си подвикваше и случайно искаш ли да си догледаш мача?", че да мрънкаш после колко несправедливо са те били. Щото друг начин да се справиш с тълпата няма. Няма и да има. А боя беше малко. Трябваше да е повече. Искам някой ден да чуя по новините не за бройка ранени полицаи, а за пребити хулигани. Щото имам и познати, които в момента учат за полицаи. Ще ми се да бият вас, не тях. А тогава със задоволство ше ви призная и полицейското насилие. Пък вие си ревете колкото щете. Накривили сте на някого шапката. 32 ранени полицаи са повече от ранените фенове, повече и от арестуваните, но полицията е най-долната инстанция, тая дето слуша и изпълнява, и то с не особено голямо желание. Системата няма да я промените. А и рева за полицейско насилие никой няма да го чуе при толкова изкъртени огради и пейки, разбити коли, витрини и автобуси. Оплаквайте колкото щете. Не сте нищо повече от ревливи смешници. Мен досега полицай не ме е бил. Виждал съм полицай да бие, но никога без причина. Толкова.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 23:19
Цитат: Мен досега полицай не ме е бил. Виждал съм полицай да бие, но никога без причина. Толкова. На мене веднъж ми искаха личната карта. Чаках пред Съдебната Палата едни приятели по едно време дойде един и ми я поиска  . Сигурно щото бях с черен шлифер, кожени ръкавици и много къса прическа  . Бтв: преди няколко седмици като си попълвах документите за задграничен паспорт полицая в бюрото беше доста любезен. Направо се изненадах.
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 27 Фев 2011 23:28
Мен много пъти са ми искали личната карта, винаги прекалено любезни въпреки понякога подозрителния ми вид. Само веднъж не бяха много любезни щото се правехме на дебили насред попа и ни спряха и ни проверяваха за наркотици, ако бяха намерили и им се бяхме отворили сигурно щяха и да ни поступат. Иначе нелюбезни са ми били катаджии доста често, ама те са си най-долните копелета и често правят шмекерлъци с опит да те ошашкат и да изкарат някой лев измежду документите. Ама когато си в нарушение не се отваряш когато те ти се издървят, щото иначе лошо.  А когато са ме спирали с колата за рутинна проверка без нарушение винаги са били любезни.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 28 Фев 2011 00:15
абе момче ти осъзнаваш ли се какви ги говориш бе ?!?! ТИ ЗАЩИТАВАШ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ ?!?! За стадиона какво говориш като е ясно че не си се информирал адекватно бе сопол ? В целия им сектор на цскарите 100-200 души (от 3500) трошаха и вместо обучените за такива ситуации полицаи и жандармерсти (вторите особено противни и комплексирани копелета) да влязат и да изкарат и арестуват тези хора, идва неадекватна заповед всички да се изнесе насилствено включително жени, деца и по възрастни хора(в случая феновете на цска бяха само в един сектор). Между другото в мелето което стана след това имаше повече хора с травми отколкото 2те или 3 ченгета които са отнесли някое паве по шлема. Донякъде е хубаво, че явно не ти се е налагало да имаш повечко вземане даване с МВР и структурите му, но недей да говориш когато не знаеш. Абсолютно всичко от най-нормалните функции на полицията до висшата бюрокращина са или корумпирани в червата или мудни до безкрай. Всичко е отчитане на дейност - прибиране на някой друг пиян циганин или бивш пандизчия, по цял ден следователчетата се занимават с дребни кражби и семейни скандали, кварталните обикалят по цяла нощ и се занимават с тийнейджърски купони и заблудени тревоманчета по пейките, всичко е толкова комично че трябва да го видиш с очите си да повярваш. За всичко сериозно се плаща, така че който трябва да се обърне на другата страна, включително и в дребни случаи когато лапето на някоя голяма клечка е нанесло побой над някой. Дори скапания ни премиер едно време си прибираше такса от софийските дилъри за да не ги закача, а сега се учудваме когато говори по телефона за подкупи и връзки. Това обаче което можеш да видиш са няколкото добре отразени случая за 2010 в които полицаите явно не можеха да си свършат работата и прибираха произволни невинни хора, имали лошият късмет да си купуват цигари и кафе от магазин който после бива обран или още по-лошото да са ходили на мач (което автоматично значи че си фашист и хулиган). Всички те после преседяли по 5-6 месеца в следствени арести, при очевадни оневиняващи доказателства, просто защото е трябвало да се отчете дейност.Всичко е с тази цел, включително и нещата за които най-много четем - акции срещу хора, които после съда няма достатъчно доказателства да прибере на топло. А под това са корупцията и простия факт че средностатистическото българско ченге е комплексиран тарикат в униформа. Относно това че не всеки полицай еректира при мисълта да бие жени и деца с палка - сигурно не е така, но всички бързо забравиха какво стана на 14 януари преди 2 години, когато подобно на вчера заради вандалстваща и буйстваща група от хора, хиляди бяха бити, прибирани и съдени по бързи процедури. Тези случаи ако не са примери за полицейщина, не знам какво е : http://www.sportal.bg/news.php?news=289859http://www.blitz.bg/news/article/85757http://dilmana.web-log.nl/mijn_weblog/2 ... ost-4.html - този човек излезе на свобода, но с условна присъда ! http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 056&v=infoБъди информиран преди да даваш категорични мнения.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 28 Фев 2011 00:36
Масони брато Скрий се с конспиративните си глупости. А за системата точно на мене не ми обяснявай. Не върви да учиш баща си деца да прави. Умишлено ми кривиш цифрички с няква лигава цел явно да звучиш по-драматично, ама не върви да ми кажеш "2 или 3" ченгета, като съм ти цитирал 32 по-горе. Нема ги и "хилядите" бити, прибирани и съдени по бързи процедури, щото са минали покрай хиляди, сещаш се. Много пиклив похват, въздържай се. Връзката между МВР и съда жестоко ти се губи и говориш глупости. За присъди не ми говори. Полицията няма нищо общо. Ревливи и сополиви статийки чета по изключение щот си ги пуснал, а в тях - нищо съществено. Смешна работа. Ше се повторя - ревливи смешници. Полицаи не познаваш, та за "тарикати в униформи" също да не слушам. Контакт с полицията си имал най-вече с ботуша им като гледам, просто щото си мизерник и са те тупали като си запивал из "наркоманската" покрай НДК, а? Или с джойнтче са те хванали и си те разпознават патрулните та те посрещат с бомбето без да те питат хлеб ли си тръгнал да купуваш или брашно? Много добре го помним 14-ти. Помня и как седях в сервиза на София Франс Ауто и с група клиенти с кеф гледахме в кафето горе докато ни оправят колите как пуснаха полицията да разтури протестчето след като се подмятаха огради известно време. Интересно ми беше, щото народа около мене тогава подкрепи стореното от полицията, а прибирайки се вкъщи форума отново беше залят от клавиатурните титани оплакващи сърцераздирателно. Ше се съглася с тебе, дори тогава го казах, трябваше да се отцепи групичката с шалчета пред лицата дето подръпваше оградки и да ги смелят от бой и да продължи протеста, но това и на теория не беше приложимо на мача, ше те оставя сам да се сетиш защо. Мнения не мога да променя, еле па на глупаци у форум, еле па и у тоя форум, но сте ми яко смешни с пубертетските си възгледи че ушевия е основата на сичкото зло. Келемета бунтарчета, света се е нагледал. 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 28 Фев 2011 00:45
Grim e висш разум, който е на 21 и е член на ДСБ. Прочел е ненужно голям брой поръчителски статии и никому нужна литература, та сега е капацитет. Не се спори с него.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Къде си Левски когато днес най-много ни трябваш. Публикувано на: 28 Фев 2011 00:55
Ерик, дори да заемеш правилната позиция, понякога го правиш с такава арогантност и безхаберие, че сам си го слагаш и на човек изобщо не му е нужно да спори с тебе.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|