Автор |
Съобщение |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 03:31
The Grim Reaper написа: indigo написа: Ерик, излез. Ти тихичко. Заеби сравненията ти на дребна търговия на царевица с класическо изкуство, заеби обидите ти към всеки в темата, ама.... Ти и мен все щеше да биеш, а като се видим ме посрещаш като отдавна изгубен брат, деа. Тея заплахи тука ни мога да ги отмина, ни да ги приема със сериозна физиономия. Всеми се в ръце и пребий най-накрая някой, излагаш се.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 06:57
WidowmakeR написа: The Grim Reaper написа: Вече алми където и каквото сериозно да каже му се отговаря с "ти не си тъп, ти тролиш". Но сигурно е болезнено да си признаеш, че дори Алми те е нахранил стабилно. С какъв акъл го казваш това? Какви са ти доводите? Que? Que? No comprendo! 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 07:09
..........
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 07:11
..........
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 07:19
..........
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 07:25
Ама така като те чета, направо и на мен ми иде да ти плесна два-три шамара направо през монитора, та да се осъзнаеш малко. Така като си просиш боя най-много да го намериш. Тръгнах да чета цялата тема, видях ви простотиите, отказах се да ги дочитам. Ама и аз се чудя, примерно, ако аз те срещна на улицата, кво ше ме спре да ти спукам скапания гъз от бой? Ама така ше го спукам, че хапчета за спукан гъз ше пиеш. Кажи кво ми пречи, а?  Айде мълчи вече, че дразниш много.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 07:28
..........
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 08:20
пръц
Темата май свърши. Ся отивам в банята да свърша и аз. Ебем ви и глупостите, тц тц...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 10:05
Малко става смешна цялата тая работа, както и безсмислена. Ако разбера, че сте се срещнали и сте си напукали шамарите, ще си върна думите обратно. За сега, просто си чешете езиците.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 10:14
..........
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 10:16
Каква ирония са последните 2 страници към заглавието на темата. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 10:24
Whaaa..... Казвам, че заплашваш за щяло и нещяло, че всяко второ изречение ти е заплаха. Не ми се търси, ама доста майни съм изял от тебе, разни разкъсвания на задника ми, шамари и етц. В тези неща и аз влагам толкова смисъл, колкото и ти, когато си ги писал. Никакъв. Срсли, заплахи в интернет форум А с Уидоуа не се ли виждахте покрай световното? Не помня да сте се били, само как мен ме издразни покрай приказки за баща ми.... Довечера ще чета на кой съм бръкнал в окото с едничкия си коментар в тая пумийна яма.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 10:32
indigo написа: Казвам, че заплашваш за щяло и нещяло, че всяко второ изречение ти е заплаха. Не ми се търси, ама доста майни съм изял от тебе, разни разкъсвания на задника ми, шамари и етц. В тези неща и аз влагам толкова смисъл, колкото и ти, когато си ги писал. Никакъв. Срсли, заплахи в интернет форум А с Уидоуа не се ли виждахте покрай световното? Не помня да сте се били, само как мен ме издразни покрай приказки за баща ми.... Всяко второ изречение може да ми е псувня. Заплахи не раздавам толкова лесно. Не върви да заплашиш с физическа саморазправа хора, които не познаваш и шансовете са, че няма и да видиш на живо. Върви обаче да му теглиш една майна. Като не влагаш никакъв смисъл както и аз, внимавай как ми се държиш следващия път. Не помня за какви разкъсвания на задника ми говориш, но ако подобен израз си приел за заплаха, съжалявам те. Толкова. С Уидоуа никога не сме се виждали. На времето писахме в един общ чат и бяхме в добри отношения. Сега никой от целия чат не може да го трае. Забавно. Какво за баща ти?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 10:36
The Grim Reaper написа: 1: но ако подобен израз си приел за заплаха, съжалявам те. 2: С Уидоуа никога не сме се виждали. 3: Какво за баща ти? 1. Така де, за това говоря точно. Нищо прочетено в тоя форум не трябва да се взима като заплаха, просто заради естеството на 97% от коментарите. 2. Объркал съм се. 3. Уидоуа ми даваше някакви съвети, без да знае за какво говори. Много драми е гледал, предполагам. Виж в Драгън Ейджа скрийновете. Излизам.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 12:37
Офф, айде спрете се бе!Жалки сте, това дори и тъпия Декстър го разбра вече... Като сте толкова отворени се разбирайте на лично къде ще се срещнете, напукайте се едно здраво, някой да носи и фотоапаратче за доказателства после и толкоз. Кво се разправяте и губите времето в празни приказки в един тъп форум, за Бога, форум!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 14:01
Доста сте забав(е)ни всичките.
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 14:09
Dexter написа: Офф, айде спрете се бе!Жалки сте, това дори и тъпия Декстър го разбра вече... Като сте толкова отворени се разбирайте на лично къде ще се срещнете, напукайте се едно здраво, някой да носи и фотоапаратче за доказателства после и толкоз. Кво се разправяте и губите времето в празни приказки в един тъп форум, за Бога, форум! +1 Днес гледах бой между две кифли. Тука е почти същата история.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 14:26
Баси шмайзерите
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 14:31
Я па го тоя... с най-дългото си дилдо ли ще го нашибаш? 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 21 Фев 2011 18:53
Ерик, и аз се извинявам за резкия тон. Просто както сам каза, не беше правилен подхода ти... Все пак едно е да ми опонираш за позицията спрямо ситуацията в държавата, съвсем друго е да ме изкарваш второразряден човек, защото съм избрал нестандартно поприще за моето развитие занапред.
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|