Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 12 Фев 2011 10:51
Шибаняците, които не могат да оценят т'ва, че в 90% от случаите мадамите изглеждат много по-яко като носят очила, могат да ми го полапат ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 12 Фев 2011 10:59
Че ние никъде не говорим за мадами 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 12 Фев 2011 13:16
Бе аз да си кажа за лапането, че напоследък никой не иска 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 12 Фев 2011 20:23
Моридин написа: Бе аз да си кажа за лапането, че напоследък никой не иска  Отиваш на Пазарджик-околовръстно, за пет ле`а братле Бзк, не се вкарвай много....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 12 Фев 2011 21:03
Като не ви се носят очила слагате лещи. Аз в крайна сметка така направих и ми е по-удобно 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 12 Фев 2011 21:26
Sick boy написа: Като не ви се носят очила слагате лещи. Аз в крайна сметка така направих и ми е по-удобно  Нямам нужда от очила (и дано нямам за в бъдеще) , просто ми е интересно - не е ли гадно практически да си бъркаш в окото, за да слагаш/изваждаш/наместваш лещите?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 12 Фев 2011 21:31
Everlast написа: Нямам нужда от очила (и дано нямам за в бъдеще) , просто ми е интересно - не е ли гадно практически да си бъркаш в окото, за да слагаш/изваждаш/наместваш лещите? В началото, докато не си свикнал, е странно и поне за мен беше малко плашещо. За съжаление си докарах побеляване на роговицата след денонощие и нещо без да махам лещите и сега - 2 месеца с цаки. Операцията определено е най-добрият вариант.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 12 Фев 2011 23:38
Аз вече имах един несполучлив опит с лещи през лятото, в резултат на което едната дори успях да я скъсам Сега евентуално ще пробвам пак, но операцията си остава актуална... в даден момент 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 01:07
Риска, може ли снимка с очилата ти 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 01:17
Omega-x написа: Риска, може ли снимка с очилата ти  +1
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 09:36
важно е да се спомене, че не на всеки може да се направи такава операция. трябва диоптъра да не се увеличавал през последните 1 или 2 години (не помня колко точно бяха) и да си над 18 год. това са най-важните условия, но има и още, които се установяват с преглед преди операцията, който трае цял ден. аз иначе съм с -5 диоптъра, но не мисля да си правя лазерна операция. много кинти е, а пък очилата не ми пречат 
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 10:16
аз съм с -0,75 от година и половина. Да чукам на дърво, не са се качили. Ама май ми идват прекалено високи. Очилата си почти не ги нося, само в училище и то в определени часове. ИНтересно, че някои си носят очилата за късогледство навсякъде и постоянно. Чудя се дали няма да се повредя като не ги нося...
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 11:04
rISs.A.X. написа: В началото, докато не си свикнал, е странно и поне за мен беше малко плашещо. За съжаление си докарах побеляване на роговицата след денонощие и нещо без да махам лещите и сега - 2 месеца с цаки. Операцията определено е най-добрият вариант.
Пусни снимка да видим дали са хубави очилата  Дилдо рано е още за лазер корекцион чакай още поне 4 години и тогава може да има добри новини.В абдикиралата ни държава техниката е стара дори и на частните клиники.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 11:14
ти луд ли си нищо няма да ти стане като не ги носиш, аз съм с -1.25 и -1.75 и ги нося само пред компа, щото седя много назад и в час, когато не виждам и не съм си вдигнал диоптъра вече 2 години да чукна на дърво
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 12:04
Джони Спагети написа: ти луд ли си нищо няма да ти стане като не ги носиш, аз съм с -1.25 и -1.75 и ги нося само пред компа, щото седя много назад и в час, когато не виждам и не съм си вдигнал диоптъра вече 2 години да чукна на дърво +1.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 12:32
И закво ги носиш пред компа 
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 12:43
pzy-clone написа: Omega-x написа: Риска, може ли снимка с очилата ти  +1 DONT DO IIIIIIIIIIIT !!!!!!! --- Копелета пазете си очите, малко хора осъзнават кво невероятно нещо е зрението преди да го развалят.  Аз съм с над -5 сигурно вече, астигматизъм, заеби бате, стане ли мрак на 2 метра не виждам кой е пред мен. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И през деня не виждам особено по-добре надалеч.  Минаваш покрай познати и се обиждат, че не ги поздравяваш, пък не върви да гледаш всеки втори човек втренчено от 10 метра докато не мине покрай теб и той не те гледа с поглед ВТФ? ИСКАМ ОПЕРАЦИЯЯЯ, ама като кисна пред компа и се увеличава диоптъра кел файда като пак ще се сложат очила. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 17:59
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 18:40
на мене пък ми е през хуя за тая долна рикса и очилата й 
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Лазерна корекция на зрението Публикувано на: 13 Фев 2011 20:25
wiedzmin написа: на мене пък ми е през хуя за тая долна рикса и очилата й  literally, right
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|