Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 01:01
D3v1r0 написа: 7.Парите, които използваш са дълг.
Знаеш ли какво значи това въобще?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
D3v1r0
|
 |
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 01:30
Нещо убиди ли се? Хартиените пари трябва да са в обръщение...преди на американските долари е пишело, че ако ги даваш на банката ще ти дадат злато...примерно даваш 200 долара, а те ти дават 1 грам злато. Сега този надпис несъществува. Доларите са само хартии. Тъй като съществуват взимане на заеми от банката, то винаги парите се връщт там, с ЛИХВАТА...колктото повече пари има народа, повече трябва да връща (не забравяй шибана лихва) и...затова онзи футболист каза, че трябва да си теглим парите, за да се блокира системата, тъй като 99% от американските долари са само електрони числа...останалите са хартии и монети. А за чиповете, които искат да се имплантират, то това е насилствен контрол. Ако не си съгласен ти спират чипа и нямаш НИЩО...няма зададени стойности в бакновата система, иначе сега си имаш левове в джобовете, после няма да имаш. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 01:36
D3v1r0 написа: Нещо убиди ли се? Хартиените пари трябва да са в обръщение...преди на американските долари е пишело, че ако ги даваш на банката ще ти дадат злато...примерно даваш 200 долара, а те ти дават 1 грам злато. Сега този надпис несъществува. Доларите са само хартии. Тъй като съществуват взимане на заеми от банката, то винаги парите се връщт там, с ЛИХВАТА...колктото повече пари има народа, повече трябва да връща (не забравяй шибана лихва) и...затова онзи футболист каза, че трябва да си теглим парите, за да се блокира системата, тъй като 99% от американските долари са само електрони числа...останалите са хартии и монети. А за чиповете, които искат да се имплантират, то това е насилствен контрол. Ако не си съгласен ти спират чипа и нямаш НИЩО...няма зададени стойности в бакновата система, иначе сега си имаш левове в джобовете, после няма да имаш.  Ето затова Zeitgeist не бива да се пуска за свободно гледане...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 11:00
Ернестин написа: Ето затова Zeitgeist не бива да се пуска за свободно гледане...
АТАКА ПОБЕДА!АТАКА ПОБЕДА!АТАКА ПОБЕДА!Абе Сидеров аааа опаааааа Зубрев още ли викаш АТАКА ПОБЕДА!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 11:33
Ернестин написа: D3v1r0 написа: Нещо убиди ли се? Хартиените пари трябва да са в обръщение...преди на американските долари е пишело, че ако ги даваш на банката ще ти дадат злато...примерно даваш 200 долара, а те ти дават 1 грам злато. Сега този надпис несъществува. Доларите са само хартии. Тъй като съществуват взимане на заеми от банката, то винаги парите се връщт там, с ЛИХВАТА...колктото повече пари има народа, повече трябва да връща (не забравяй шибана лихва) и...затова онзи футболист каза, че трябва да си теглим парите, за да се блокира системата, тъй като 99% от американските долари са само електрони числа...останалите са хартии и монети. А за чиповете, които искат да се имплантират, то това е насилствен контрол. Ако не си съгласен ти спират чипа и нямаш НИЩО...няма зададени стойности в бакновата система, иначе сега си имаш левове в джобовете, после няма да имаш.  Ето затова Zeitgeist не бива да се пуска за свободно гледане... Абе прав си, ама е малко радикално. Все едно да се забрани правенето на деца, че да не се раждат олигофреняци като D3v1r0... Иначе D3v1r0, последно парите като са дълг, кой на кого ги дължи? Банката на теб или ти на банката, че ше ги връщаш с лихви после? Защо само за доларите говориш, българския лев да не би да е обратим в злато? Въобще знаеш ли колко валути в момента са обратими в злато? Кажи ми, че си на 13 и затова си толкова тъп, че иначе ще е неестествено.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 12:48
Златен стандарт практически няма от много време. Съвременната икономика е твърде динамична и такова фиксиране е неприложимо. Още повече, че реално има повече пари, отколкото са обезпечени.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
D3v1r0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 16:24
Я стига с този 13 годишни "лапенца" - държите се като, че ли знаете за какво говоря...човек да не ви каже нещо както трябва. Трябва да ви се говори като че ли сте бебета...иначе много знаете за дртуги неща. Zeitgeist - то тоя филм е пълен с измишлютини...за нищо не сте информирани явно...да ви пусна ли няколко линка за какво говоря? Да се чудите защо съм на 13... Явно не сте чували за призката за златаря(е, то като е приказка кой ще му вярва). Явно не се сещате как са търгували хората преди, а сега е...
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 17:08
D3v1r0 написа: Я стига с този 13 годишни "лапенца" - държите се като, че ли знаете за какво говоря...човек да не ви каже нещо както трябва. Трябва да ви се говори като че ли сте бебета...иначе много знаете за дртуги неща. Zeitgeist - то тоя филм е пълен с измишлютини...за нищо не сте информирани явно...да ви пусна ли няколко линка за какво говоря? Да се чудите защо съм на 13... Явно не сте чували за призката за златаря(е, то като е приказка кой ще му вярва). Явно не се сещате как са търгували хората преди, а сега е... Here comes the TRUTH ! All ,please, clear the way for the TRUTH ! The TRUTH everyone are you ready to hear it ?!
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 17:11
Какво става тука бе!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 18:12
D3v1r0 написа: за нищо не сте информирани явно...да ви пусна ли няколко линка за какво говоря? Аре бе смешка, пусни да ти се посмеем още малко Ама ти наистина ли си на 13?
|
|
|
|
 |
D3v1r0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 18:21
 На 13 да съм, има ли значение... 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 18:46
Линковете.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Националист
|
 |
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 19:22
Хм... В Zeitgeist Addendum е казано, че парите са дълг. Ако това е измишльотина, а твърдиш, че казаното от теб е правилно, тогава си противоречиш.
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 20:10
D3v1r0 написа: :lol: На 13 да съм, има ли значение...  Ми, донякъде те оневинява, че си толкова тъпичък 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
D3v1r0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 06 Фев 2011 20:36
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво научих от първия ми семестър като студент: Публикувано на: 08 Фев 2011 02:28
D3v1r0 написа: Нещо убиди ли се? Хартиените пари трябва да са в обръщение...преди на американските долари е пишело, че ако ги даваш на банката ще ти дадат злато...примерно даваш 200 долара, а те ти дават 1 грам злато. Сега този надпис несъществува. Доларите са само хартии. Тъй като съществуват взимане на заеми от банката, то винаги парите се връщт там, с ЛИХВАТА...колктото повече пари има народа, повече трябва да връща (не забравяй шибана лихва) и...затова онзи футболист каза, че трябва да си теглим парите, за да се блокира системата, тъй като 99% от американските долари са само електрони числа...останалите са хартии и монети. А за чиповете, които искат да се имплантират, то това е насилствен контрол. Ако не си съгласен ти спират чипа и нямаш НИЩО...няма зададени стойности в бакновата система, иначе сега си имаш левове в джобовете, после няма да имаш.  U MAD? 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|