Автор |
Съобщение |
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Фев 2011 19:08
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Фев 2011 20:52
Sirius написа: Оу да - нещото, заради което не мога да понасям Юнайтед и английските съдии...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Фев 2011 21:12
Аз само чат-пат отварям темата, за да видя колко точно нищичко не разбирате
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Фев 2011 19:28
Леле, кво е ставало с Арсенал и Нюкасъл?
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Фев 2011 20:22
Романс написа: Леле, кво е ставало с Арсенал и Нюкасъл? Бартън - педераст, това става. За малко да счупи краката на Диаби, негърчето най-делово се изправи 20 секунди по-късно и го стисна за врата, след което го запрати на земята. Диаби го изгониха, на Бартън копче не му казаха... ОСВЕН ТОВА: -несъществуващо нарушение при първата дузпа за Нюкясъл -яко ритане от страна на свраките(или е по-точно да кажа лешоядите?!) останало безнаказано -ужасна защита на Арсенал -Нолън - и той педераст, само дето не счупи главата на Счечни след първия гол на Нюкясъл, да бърза за изпълнение на център... -отвратителна игра на Нюкясъл, само дето се надъхаха като станаха с човек повече Да обобщим - Бартън и Нолън заслужават як побой, ако му счупят крака на първия няма да е лошо, а Арсенал заслужават по-добра защита, щото с тия смешки отзад ще спечелят титла една година след като Ливърпул го направят, т.е. приблизително след около 15-16 години... И сега се пукам от яд - Уулвс набутаха до сливиците два гола на Юнайтед, ама прадядо Сашко все ще измисли нещо на полувремето...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Фев 2011 21:24
ПХАХАХААХААХАХА, КО СТАНА УЕ, ДАДИ?! КО СТАНА УЕ?! ПОСЛЕДНИТЕ, ДАДИ, ПОСЛЕДНИТЕ!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Фев 2011 21:28
Аз гледах до 2:1 не за МЮ а за другите дето не ги знам колко свърши или се играе и сега?Кой вкара гола за МЮ?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Фев 2011 21:32
Така, така ВЪЛЧИ Кур за манчестър юнайтед ^^
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Фев 2011 21:35
Vermic написа: Аз гледах до 2:1 не за МЮ а за другите дето не ги знам колко свърши или се играе и сега?Кой вкара гола за МЮ? Така свърши, Нани вкара, ама после Елокоби с Черния и Дойл с Белия го набутаха на Юн, че и хубави голове бяха
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Фев 2011 23:30
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 05 Фев 2011 23:33
Дидо трябва да ти се извиня понеже до сега твърдях че Берба може да вкарва на слабаци....
Еми брат вече и на слабаци не може да вкара дори и от 11 метра.....Много жалка картинка е ама и той нещо се помисли за голямата работа.
Аз ако бях на Алекс щях да си изям обувките от яд че съм взел този некадърник.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 00:13
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 17:48
pzy-clone написа: Ей, съкрати ми се живота с 20 години сигурно, да псувам тия мизерници от Нюкясъл. Няма такова нечестно изравняване просто!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 18:01
Дано наистина да ти се е съкратил, се надявам аз. Иначе Юнайтед докрая да не спечелят нито един мач, мизерници като Арсенал, Пул и Челси пак няма да ги задминат.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 18:08
Ти ще живееш по-кратко от мен, споко, щото си много злобен, ама си е твой проблем. Вече няма никакво значение дали Юнайтед ще станат шампиони или не - важното е, че не биха рекорда на Арсенал и паднаха от последнитеХм... Glory, glory, Man United!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 18:15
Dexter написа: Ти ще живееш по-кратко от мен, споко, щото си много злобен, ама си е твой проблем. Вече няма никакво значение дали Юнайтед ще станат шампиони или не - важното е, че не биха рекорда на Арсенал и паднаха от последнитеХм... Glory, glory, Man United!!! Ама 100% след 20 години хората ще се сещат за сезон 2010-2011 като сезона в който Юнайтед не подобри рекорда на Арсенал и падна от последния, а не като сезона в който задмина Ливърпул по титли, няма да се плашиш Верно няма значение дали ще станат шампиони
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 19:34
И кво от това?! Рекорди се чупят и се възстановяват, докато огорчението от това, да те бие последния в класирането и то за първи път в сезона е голямо и връщане назад - няма
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 19:59
Здраво шибане на застарелия лондонски псевдоколос падна, доволен съм Впрочем, къде е зачезнал Дади? След дербито с Уулвс нещо не се е мяркал..
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 20:01
Dexter написа: И кво от това?! Рекорди се чупят и се възстановяват, докато огорчението от това, да те бие последния в класирането и то за първи път в сезона е голямо и връщане назад - няма Всеки отбор прави грешки, дори и великата Барселона има загуба през тоя сезон. Дали ще паднеш от двайстия или от втория няма чак толкова голямо значение, ако накрая завършиш първи
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 06 Фев 2011 20:08
Sirius написа: Здраво шибане на застарелия лондонски псевдоколос падна, доволен съм Впрочем, къде е зачезнал Дади? След дербито с Уулвс нещо не се е мяркал.. Абе, къде е Дади?! Мейрелеш, курви, Мейрелеш. Оттук насетне и той влиза в Пантеона на любимите ми футболисти. Роки, все ми е тая кой ще стане шампион, важното е, че отбора Ливърпул отново е отбор, а не банда скъпоплатени, разглезени педерасти каквито са Юнайтед или пък Реал. По-добре е да си 6-ти с достойнство, отколкото да спечелиш титлата избивайки комплекси върху невинни отбори, като Блекбърн да речем, а в крайна сметка на европейската сцена да го лапаш големия. И извинявай, ама досега, който мач да гледам, почти винаги Юнайтед са надигравани, специално си спомням как Рейнджърс и Уест Бромич ги правеха на леш и дяволчетата играеха в глуха защита. Здраве да е, ако ще да са 17-ти Ливърпул, най-малкото направиха дубъл срещу великите Челси, без да пуснат гол дори
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|