Автор |
Съобщение |
hhunter
|
 |
В момента играе: WoW, Dota
|
|
Заглавие: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 28 Яну 2011 14:06
Дано тук да има някой че ми писна да хвърча по книжарниците. Навремето се бях зарибил по тая поредица книжки ама не си купих третата и вече я няма  Та идеята беше ако някой я има, примерно прочел я е и я продава или нещо от сорта да завъртим някаква далавера. Намерих PDF издания (нямам проблеми с английския) ама не е същото, за тва си търся на български и хартия. Предложения?
___________________________________ div_kotor
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 28 Яну 2011 14:32
http://www.helikon.bg/books/61/119325_w ... nieto.html поръчай си я от тука. И аз я имам, но моята има сантиментална стойност за мен, така че няма да я продам така лесно.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
hhunter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 28 Яну 2011 15:37
Тук беше едно от първите места където проверих... Казват че не е в наличност и няма да зареждат (просто е старичка вече). За това реших да пробвам из форума 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 28 Яну 2011 15:53
bulLshi7 написа: http://www.helikon.bg/books/61/119325_warcraft:-vojnata-na-drevnite-kn.3---raztceplenieto.html поръчай си я от тука. И аз я имам, но моята има сантиментална стойност за мен, така че няма да я продам така лесно. Е ти прост ли си бе не виждаш ли че пише че не е в наличност!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 28 Яну 2011 15:57
Аве мърша, аз съм от Бургас и пише, че я има в наличност. Недей знай много. 
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Manowarrior
|
 |
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 28 Яну 2011 18:07
Аз я имам чисто нова на бг, ако си от Софията мога да ти я шитна на символична цена...
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
 |
hhunter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 28 Яну 2011 18:12
Студент съм у софия  пусни ако искаш ено ЛС да се разберем кога ше стане и за кви парички 
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 29 Яну 2011 10:13
bulLshi7 написа: Аве мърша, аз съм от Бургас и пише, че я има в наличност. Недей знай много.  ее вие Бургазлиите дето се правите на много отракани май ша ви биеме с правата лопата по главата 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
hhunter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 07 Фев 2011 09:57
Търсенето продължава ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 07 Фев 2011 10:20
Аз я имам на тхт файл ако се интересуваш пиши на скайпа ми - k3n7avara 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Manowarrior
|
 |
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 07 Фев 2011 14:19
hhunter, писах ти на скайп още същия ден, когато ти казах, че имам книгата, не знам дали си видял.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 07 Фев 2011 16:35
Имам я. Ако се интересуваш пиши на ЛС. По желание идва с пълен комплект на вещерите, само че за тях се плаща.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 07 Фев 2011 17:35
blackmaster написа: По желание идва с пълен комплект на вещерите, само че за тях се плаща. А за без пара кво даваш ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Някой с излишна книга Warcraft: Войната на древните Публикувано на: 07 Фев 2011 17:40
Наркомана, който се е заселил в асансьорското помещение на тавана. Щеш ли го ? Даже ще ти платя за него !
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|