Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Яну 2011 21:00
Обръснах се и се подстригах. Сега приличам на съвсем нов човек.
Само че гей.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Яну 2011 21:01
Моридин написа: Обръснах се и се подстригах. Сега приличам на съвсем нов човек.
Само че гей. Ем айде с деник и теб ще правим тройка!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Яну 2011 21:09
ама аз не се обръснах в крайна сметка - само я оформих 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Яну 2011 23:18
Ееее ще те бръснем докато те ебем!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 00:26
ROMPER STOMPER много як филм 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 12:10
Stylized Corpse написа: ROMPER STOMPER много як филм  Пфф въобще не ме накефи :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 12:18
Току-що разтоварих камиончето... 
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 13:30
Като дете израстват аз никога не мислех, че съм би направил нещо, което може да промени живота ми завинаги. Бях вашето типични близкия дете, което исках да всеки, моля. Детството ми беше много спомени. Някои са щастливи, тъжно, някои са дори плашеща, но тази една памет е заклана в ума си като най-важен, лесен за запомняне и също horror-stricken времето в моя живот. Бях за тринадесет, когато всичко се е случило. Всичко беше отиваш чудесно, и аз се радва живота си положение.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 13:34
Moot написа: Като дете израстват аз никога не мислех, че съм би направил нещо, което може да промени живота ми завинаги. Бях вашето типични близкия дете, което исках да всеки, моля. Детството ми беше много спомени. Някои са щастливи, тъжно, някои са дори плашеща, но тази една памет е заклана в ума си като най-важен, лесен за запомняне и също horror-stricken времето в моя живот. Бях за тринадесет, когато всичко се е случило. Всичко беше отиваш чудесно, и аз се радва живота си положение. Да нямаш спин бе?!
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 14:27
Най-сетне си сложих аватар 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 17:11
Vermic написа: Stylized Corpse написа: ROMPER STOMPER много як филм  Пфф въобще не ме накефи :/ там единия от бръснатите ми приличаше на онова бебе с подутата глава , дето ти беше аватар , и през цялото време се сещах за тебе като гледах филмо я пак си го тури тоя аватар 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 22:43
Ще ми изгърми главата. Уча по химия. Мре ми се.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Яну 2011 23:33
То тоя аватар е на другия комп :/
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Яну 2011 09:31
Warbringer написа: Ще ми изгърми главата. Уча по химия. Мре ми се. И аз бях така вчера. И изкарах 5 за срока 
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Яну 2011 12:51
Абе Рис това дето ти го учиш е като списание Дъга едно време 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Яну 2011 12:58
HOUSE KOPELENCAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Яну 2011 13:14
You can’t Touch this Hell Yeaaa, Make you put yo hands up, put yo put yo hands up!!!
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Яну 2011 13:22
Sick boy написа: Абе Рис това дето ти го учиш е като списание Дъга едно време  За теб може и да е. За мен си е чист садизъм 
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Яну 2011 13:36
rISs.A.X. написа: Sick boy написа: Абе Рис това дето ти го учиш е като списание Дъга едно време  За теб може и да е. За мен си е чист садизъм  Садизъм е това дето Диста учи 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 20 Яну 2011 15:16
Риске, ти къде ше кандидатстваш? В Минно-геоложкия?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|