Автор |
Съобщение |
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 01:57
Спорът PC vs Конзоли, или конзола срещу друга конзола, е присъщ за държавите от третия свят като България. Същото важи и за пиратстването и хакването на конзоли. Вижте например в Америка как е положението http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=383679 . На следващите страници има снимани много внушителни неща. А тука да имаш конзола е нестандартно и биваш оплюван от т.н "PC геймърри", които видиш ли били умни защото "не дават пари за игри". Ебаси геймърите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 02:04
Der Meister написа: е аре кажи тогава с какво точно не си съгласен с поста ми, щото с това изречение дето си написал нали се сещаш, че всъщност нищо не казваш. конкретно за темите, които съм коментирал не е нужно да съм играл конзола, за да дам мнение. все пак не живея в пещера и това, че не съм цъкал на конзоли не означава, че не се информирам. то по твоята логика примерно ти като не си пробвал гей секс (ако не си, всъщност ) откъде знаеш, че няма да ти хареса Не четеш правилно, Ганьо - не става дума дали съм съгласен а че поста ти беше безмислен - твърдиш някакви твърдение за които трябва да си играл за да ги знаеш и после заявяваш че всъщност не си играл с което ставя ясно че не говориш от опит а от трета ръка предположения.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 13:04
абе ганьо, пак ти казвам, че конкретно за това, което бях казал няма значение дали съм играл на конзола. не е нужно например да съм играл на конзоли, за да знам, че при mmo и rts жанровете няма много конзолни игри. и ти не си ходил на луната, но знаеш, че има луна, нали
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 13:16
Е ти даваш за пример два жанра които не са добре развити на конзоли, ама пропускаш да изброиш тия дето не са добре развити на PC - файтъри, jRPG-та, платформъри, SHMUP-ове, музикални..
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 14:01
vanmx написа: Ем...... аз ако видя нещо такова в бг ще си прасна гъзо в тавана честно. В Америка има супер много неща за продан от всеки франчайз, гледам един имаше моделче от Crazy Taxi ебати :\ И най малкото че там не приемат че " игрането било за децата" и тн. а като сериозен бизнес, и най вече за всички възрасти. Ама тука селска работа, няма смис да очакваме такива неща при нас.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 14:05
за файтъри съм съгласен да, бях забравил за тях. jrpg-тата не са отделен жанр, това си е пак rpg. дали са японски или не няма значение, факт е че за pc също си има много ролеви игри. музикални - освен гитар хиро (която я има и аз комп) и рок бенд май нема други, но дори да има, няма как да ми сравняваш жанр музикални с жанр ртс например, щото за единия има 5 игри, а колко има за другия тва shmup не бяха ли некви тъпи 2д кежуъл игрички дето се стреля по некви мишени (поправи ме ако греша). първо, че и за комп има такива много, второ, че също като с музикалните игри звучи някакси изсмукано от пръстите да го представяш като отделен жанр, който може да се мери с ртс жанра като популярност. за платформърите важи същото като за shmup-овете. просто не може да ми сравняваш някви бебешки игрички с жанр като ртс или ммо. а освен това за конзоли не е развит и куест жанра и по-скоро класическите поинт & клик игри. в краен случай (много краен даже) съм склонен да се съглася, че като разнообразност на жанровете пц-тата и конзолите са равни, но да се твърди, че конзолите са по-разнообразни е смешно.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 14:10
Der Meister написа: за платформърите важи същото като за shmup-овете. просто не може да ми сравняваш някви бебешки игрички с жанр като ртс или ммо.
Не че Марио не пребива всяко едно РТС, вкл Starcraft
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 14:14
Ганьо владее Щеше да култово да има дори един верен ред но за съжаление не му се е отдало и този път .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 14:20
бе ти няма ли кажеш нещо смислено най-накрая или само ще тролиш?
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 14:22
Der Meister написа: тва shmup не бяха ли некви тъпи 2д кежуъл игрички дето се стреля по некви мишени (поправи ме ако греша).
Определено не са кежуъл. Der Meister написа: за платформърите важи същото като за shmup-овете. просто не може да ми сравняваш някви бебешки игрички с жанр като ртс или ммо.
Dude.. Der Meister написа: музикални - освен гитар хиро (която я има и аз комп) и рок бенд май нема други, но дори да има, няма как да ми сравняваш жанр музикални с жанр ртс например, щото за единия има 5 игри, а колко има за другия
DJ Hero, Dance Central, SingStar, Wii Music, Def Jam, Lips..
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 14:40
http://www.youtube.com/watch?v=iO10_IbD ... re=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=y-_qlaywKBsхич да не са бебешки и кежуъл. за музикалните хубаво не 5, а 10 заглавия същата работа, освен това също са кежуъл. идеята е, че ако трябва да се кажат кои са основните игрови жанрове всеки ще каже - фпс, ртс, рпг, рейсинг, спортни, адвенчър, куест, ммо и т.н. ама никой няма да каже музикални, shmup и т.н. просто няма как да ми ги броиш като отделни жанрове. според мен трябва да се броят към кежуъл игри всичките тия.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 15:09
Geometry Wars - кежуъл - това може да го каже само човек който не е играл и пети минути на нея, и не е останал да изгледа собственото си линкче.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 15:17
еми пичове, не знам, явно по различен начин ги виждаме нещата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 15:28
Ами да - ползвай гугъл малко, уикипедия да се пообразоваш поне за понятията
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 15:40
Lich King написа: vanmx написа: Ем...... аз ако видя нещо такова в бг ще си прасна гъзо в тавана честно. В Америка има супер много неща за продан от всеки франчайз, гледам един имаше моделче от Crazy Taxi ебати :\ И най малкото че там не приемат че " игрането било за децата" и тн. а като сериозен бизнес, и най вече за всички възрасти. Ама тука селска работа, няма смис да очакваме такива неща при нас. +1 ПП Само човек роден около 95-та или играещ игри от вчера, може да каже че shoot'em up игрите са кежуъл. Точно пък този жанр си е най hardcore от всички.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 16:45
Много ми хареса линка И като стана дума
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 17 Яну 2011 17:40
Прилична колекцийка. Аз в момента нямам с какво да снимам, но и без това не съм кой знае колко обурудван
|
|
|
|
|
NeoRage-X
|
|
В момента играе: MGS GT5
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 18 Яну 2011 09:41
Много яка колекция както гейм така и книжна имаш хубави неща пичага къде каза, че живееш Майтапа на страна но това е поредната тема да се спори за нещо и да се навяват тегави страсти. Хора стига с това писна ни на всички нека се карат младите нуубс. Замисле те се в колко теми сте се изказали точно по този проблем ???? Аз съм и PC и PS3 геймър доволен съм от живота, че изигравам всичко квалитетно на 2те платформи само дето нямам BOX та да мога и там да изиграя хубавите им заглавия. Нека бъдем просто gamerи другото е просто чесъне на езика.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 18 Яну 2011 11:55
Аз очаквах повече защитници да се появят но явно са изчезващ вид.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|