Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 18:27
Аз вече уроците си ги учих, пък ти вземи, че излез малко навън. В паразит се превърна ти, дето тровиш ни с безбройните си постове напоследък...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 18:29
на какво ли е сега идядчо :/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Nookni
|
 |
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 18:31
Болен е от тъпоча ( не се лекува) :-/
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 18:46
На някои хора интелекта им стига до там че да кажат на друг, че е тъп. Това е проява на интелектуална безпомощност. Цитат: В паразит се превърна ти, дето тровиш ни с безбройните си постове напоследък Ми нали това и аз викам бе.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 19:02
Този пост е в подкрепа на iddqd !!!
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 19:08
Мерси за подкрепата на всички мои фенове. Заради вас го правя. 
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 19:25
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 19:27
denik написа: права си, но и ти не си цвете за мирисане  rISs.A.X. написа: Едно неизвинено да направя и минавам на самостоятелно. А изпитите нз как ще ги взема.
И аз тва не мога да го разбера. Уж "нейния цитат" пък вика на човека който не му се учело !?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 20:31
Lich King написа: И аз тва не мога да го разбера. Уж "нейния цитат" пък вика на човека който не му се учело !? Нека ти разясня тогава. Често се чупя от часове по история, защото сегашната ми даскалка успя да ми убие любовта към предмета. Никога не съм мислела, че мога да имам отлични оценки по химия, но тая учителка успя да амбицира и най-безхаберните от класа ми. Та мисълта ми е - с кеф уча по някои предмети и с кеф влизам във въпросните часове, по други ми се налага, а сега като е опрял ножа до кокала гледам да слушкам по всичко,че не искам да си губя стипендията. 20лв са си 20 лв. И най-важното - искам да се махна от България.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 20:42
Ми, аре махай се и без теб ше се оправим. Мърла. Идяд е абсолютен ретард и деградант - да си ходи и той. А неграмотникът zerocool, се подиграва на хората за правопис - ХАХАха PCMANIA, ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Граматика от злато да това ти е познато.
|
|
|
|
 |
Nookni
|
 |
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 20:43
gadmc написа: Ми, аре махай се и без теб ше се оправим. Мърла. Идяд е абсолютен ретард и деградант - да си ходи и той. А неграмотникът zerocool, се подиграва на хората за правопис - ХАХАха PCMANIA, ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Би ли се върнал от дупката от която си излязъл? Благодаря предварително 
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 20:44
rISs.A.X. написа: Lich King написа: И аз тва не мога да го разбера. Уж "нейния цитат" пък вика на човека който не му се учело !? Нека ти разясня тогава. Често се чупя от часове по история, защото сегашната ми даскалка успя да ми убие любовта към предмета. Никога не съм мислела, че мога да имам отлични оценки по химия, но тая учителка успя да амбицира и най-безхаберните от класа ми. Та мисълта ми е - с кеф уча по някои предмети и с кеф влизам във въпросните часове, по други ми се налага, а сега като е опрял ножа до кокала гледам да слушкам по всичко,че не искам да си губя стипендията. 20лв са си 20 лв. И най-важното - искам да се махна от България. Ахаааа, ясно 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 21:17
Любимия ми предмет е история!
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 21:35
Vermic написа: Любимия ми предмет е история! Ме две, няма по-яко нещо от нея 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 21:52
Пича със средното и многото надежди-само да те светна, че всъщност тези като теб дето са със средно са балъците, които вършат мръсната работа 
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 22:12
wiedzmin написа: Пича със средното и многото надежди-само да те светна, че всъщност тези като теб дето са със средно са балъците, които вършат мръсната работа  Това за кого става въпрос че не разбрах
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 22:51
Моридин, ще си позволя да те апострофирам, но далеч не е поради причината, че си държа на моето и без да съм прав. Преди няколко месеца гледах твърде интересен репортаж. Френски ученици протестират срещу образователната реформа. Излезли, с транспаранти, културно и подредено. Един журналистически екип явно реши да се погаври и измъкна буквално от нищото някакво 16-17-годишно момче. Повече не му давах на външен вид. Попитаха го защо протестира. Момчето извади от една чанта законопроект (!) за, предполагам, техния еквивалент на закон за изменение и допълнение на основния им закон за образованието и започна бавно и спокойно да чете, обяснявайки кои членове въвеждат неблагоприятни изменения в кратко-, средно- и дългосрочен аспект. След което извади друг законопроект, преработка на същия, където според него нещата бяха решени далеч по-добре. Да, аз бях потресен как едно тийнейджърче направи предложение de lege ferenda и всъщност разбираше какво казва, влагаше лично мнение. Но това не е всичко. Репортажът продължи с кадри няколко часа по-късно, когато бяха излезли някакви деца макс 5-6. клас, които почистваха мястото, на което се беше състоял протестът - въпросните транспаранти, шишета етц. Журналистите докопаха някакво негърче и го попитаха защо чистят. То отговори простичко - те имат право да протестират, те протестират и за да помогнат на нас, но тук трябва да е чисто.
Така че явно по света гражданско общество и тийнейджъри съществуват безпроблемно. Проблемът си е в нашия телевизор, каквито родителите, такива и децата. И това е само поредното проявление на този печален факт..
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 23:00
Наистина не знам как да коментирам.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 23:13
Vermic написа: wiedzmin написа: Пича със средното и многото надежди-само да те светна, че всъщност тези като теб дето са със средно са балъците, които вършат мръсната работа  Това за кого става въпрос че не разбрах Става въпрос за мене. @wiedzmin никъде не съм казвал, че само със средно ще остана. Научете се да четете целите коментари ве мамицата му..
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: за учениците Публикувано на: 05 Яну 2011 23:28
rISs.A.X. написа: 20лв са си 20 лв. Само жена може да стигне до този извод ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|