Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 20:14
Нема се карате, че ше ви бием 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 20:41
яз не можа разберем и за кво говорят изобщо ... кой къде щел да оди, кво станало, нищо не разбрах
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 20:44
Едни сърми Аз ядох леща току-що и след малко излизам на лаф моабет 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 20:48
rISs.A.X. написа: iddqd написа: Еми да и беше поискал телеофна бе. Вие колко сте зле не е истина. А толкова ли е трудно да отворите бг мапс? Душичке, глей ся - не мястото, а времето ми беше проблема. По вчерашния ми план към 10:30 трябваше да съм в даскалото ти, озовах се там в 13:40, не щото 3 часа съм търсил къде е. Аз го знам къде е, проверих го и в bgmaps, в краен случай и gps имам, адреса го знаех. Бях отписал събитието, но понеже и без това имах работа в Първа Инвестиционна, реших да се врътна и да се прибера през Дианабат към Студентски. Минах, нямаше никой, ти сама казваш че храната е свършила, тебе те е нямало, та телефона, ЕГН-то, адреса, месторождението да ти имах - файда нема. Съжалявам че пропуснах, така се стекоха обстоятелствата. Това е. На Макс не му е трудно да отвори bgmaps, но съм сигурен, че и на тебе ти е ясно колко забутано ти е училището, а и улиците около него са с перфектно качество - само за верижни машини. THE KING OF TIME написа: Фантастикото в Студентски е най-ебания магазин!!!! Най-ебания е щото всички студентчета след 18:00 се набиват там да си пазарят вечерята. Адски мразя да се бутам и да чакам. А и да си намериш място за паркиране си е предизвикателство. Затова вече си пазарувам от Фантастико на Симеоновско, дето е по-голямо, ново, лъскаво, с подземен паркинг, няма и много хора вътре, а ми е на еднакво разстояние с другото, само че с 2 светофара повече. Единствено готови храни като пазарувам гледам да е в старото Фантастико, че винаги има опашка от студенти и не застоява храната, докато в новото щанда е огромен и хора няма и не знам от колко време седи там. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:04
Мразим го не заради студентите и фраша, а заради цените-надути са повече!!!!!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:05
Аз не мога да разбера кво обръщате внимание на сърмите на тая пикла 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:17
Sick boy написа: Аз не мога да разбера кво обръщате внимание на сърмите на тая пикла  Любопитство, предполагам - искат да разберат дали пичката е реална. 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:28
Sick boy написа: Аз не мога да разбера кво обръщате внимание на сърмите на тая пикла  Да ве! Аз не бих си купил храна правена от някви си деца.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:32
Бе недей така, благотворителност е, пък и те са деца, родителите им са се включили в готвенето. Но дори не е идеята във качеството на храната, дори гадна да е пак бих си купил. Аз бях много скептичен за "реалността на пичката", ама сега май вярвам... Пичове, преди малко ми сервираха, че ше съм сам на Коледа. Поне котката ше ми прави компания...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:38
рисекс, аз съм в студенски, когато почнете училище, ще мина да проверя дали си реална и ако си реална ще се снимам с теб и ще постна снимката тук.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:39
човек написа: рисекс, аз съм в студенски, когато почнете училище, ще мина да проверя дали си реална и ако си реална ще се снимам с теб и ще постна снимката тук. Изчезвай от квартала ми бе, ше ти пратя хора да те маризят 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:41
човек написа: аз съм в студенски. Нема ли да се прибереш бе ! 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:44
е, точно в момента съм си в Перник  , (така че и двамата яжте), но вече прекарвам доста повече време там, а и ако си взема компа и сега както идва сесия се очертава да вися още повече там. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:48
човек написа: е, точно в момента съм си в Перник  , (така че и двамата яжте), но вече прекарвам доста повече време там, а и ако си взема компа и сега както идва сесия се очертава да вися още повече там.  Да ти еба ебем майката ! Тогава те чакам утре за партия и да сформираме Волтрон 
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:49
Допускането на човек вътре е доказателство за мизерността на образованието ни и причината в момента да има 70 000 студента зад граница. Трябва да бъде прогонен за нечестно промъкване вътре!
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 22:52
Sick boy написа: човек написа: е, точно в момента съм си в Перник  , (така че и двамата яжте), но вече прекарвам доста повече време там, а и ако си взема компа и сега както идва сесия се очертава да вися още повече там.  Да ти еба ебем майката ! Тогава те чакам утре за партия и да сформираме Волтрон  Аз ще сформирам главата 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 23:08
@морт: купих си 5 нови чифта чорапи по случай влизането ми в университета или по-скоро баща ми ми ги купи. впрочем как е правилно да се каже " 5 нови чифта чорапи" или "5 чифта нови чорапи" ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 23:27
5 нови чифта нови чорапи, за да е ясно че и чифтовете, и чорапите са нови.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 23:33
мацето е реално бе, нали постна снимка с табелка "гипчо" 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Дек 2010 23:45
denik написа: мацето е реално бе, нали постна снимка с табелка "гипчо"  Бе аз видях, че е реална ... оставете я да си щъка по форума и да се мисли за специална и нестандартна 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|