Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 13:58
Кво да разтопи вънка беше -8 градуса като излязох, то се топи и става на лед, пичицата му. МНОО МРАЗИМ ЗИМА БЕЕ ДЕЙБА ВАШТА МАМИЦА, АРЕ ДА Е ПРОЛЕТ ВЕЧЕ ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 14:18
И Я МНОО МРАЗИМ, ДЕБА ЗИМАТА ДЕБА МАКЯ Й ТРЪН ДЕБА ! ЗЛОБА !
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 14:23
Аз мразя снега, кишата и леда из София.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 14:58
Вир вода са ми краката заради едната шибана лекция.Пичка й клюн !  Поне имам коз за днеска. 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 15:14
Прочетох последните няколко страници (трябва да влизам по-често в другите раздели) от темата за "ездачката на гробници", те т'ва ми оправи настроението за деня 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 15:16
denik написа: Ми карай по-бавно, докато си намериш 4х4  When snow falls the fun goes SIDE WAYS ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 17:30
Калояне прости ми копеле. 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 19:43
Очертава ми се доста шибан месец. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 19:53
очертава ми се доста СМАЗВАЩ месец
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 22:17
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Дек 2010 22:32
Искам да участвам в олимпиада по информатика, ама нямам оригинална идея.
кофтитръпкабратле.jpg
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 01:03
Жените само главоболие носят, мамка му ! Карам си колелото по главната и изведнъж, няк'ва мацка ми изкача завеяна от една проклета отбивка на 2 метра от мене, при което натискам предната и задната спирачка, като задната ми гума се вдига и колелото поднася на предната. Изхвърчах и си забих главата в бурдюра, като в последствие осъзнах, че неравенството по главата ми всъщност е пукнатина, а "водата" по нея всъщност е кръвта ми. Най-забележителното беше, че и един не дойде да ми помогне, а си продължиха по пътя, правейки се,че не ме виждат с изключение на едни лапетии, които се пръснаха да се хилят.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 01:07
blackmaster написа: Жените само главоболие носят, мамка му ! Карам си колелото по главната и изведнъж, няк'ва мацка ми изкача завеяна от една проклета отбивка на 2 метра от мене, при което натискам предната и задната спирачка, като задната ми гума се вдига и колелото поднася на предната. Изхвърчах и си забих главата в бурдюра, като в последствие осъзнах, че неравенството по главата ми всъщност е пукнатина, а "водата" по нея всъщност е кръвта ми. Най-забележителното беше, че и един не дойде да ми помогне, а си продължиха по пътя, правейки се,че не ме виждат с изключение на едни лапетии, които се пръснаха да се хилят. О БОЖЕ, ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ МЪРТВЕЦ ! PARANORMAL ACTIVITY 3 
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 01:24
blackmaster написа: Жените само главоболие носят, мамка му ! Карам си колелото по главната и изведнъж, няк'ва мацка ми изкача завеяна от една проклета отбивка на 2 метра от мене, при което натискам предната и задната спирачка, като задната ми гума се вдига и колелото поднася на предната. Изхвърчах и си забих главата в бурдюра, като в последствие осъзнах, че неравенството по главата ми всъщност е пукнатина, а "водата" по нея всъщност е кръвта ми. Най-забележителното беше, че и един не дойде да ми помогне, а си продължиха по пътя, правейки се,че не ме виждат с изключение на едни лапетии, които се пръснаха да се хилят. Да беше натиснал само задната спирачка 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 01:26
хах.. аз вчера си подпрях бронята в некъв (и то задна, и я счупих леко, та нз дали ше мое се лепи са), а днес случката на грим.. същото, карам си с 20, пича пред мене се хлъзна едвам спря, аз се разминах на -12 сантиметра от него незнайно как.. то не беха ръчни, скачах по педала, нема бате - чист Максим Стависки на колела.. и после карах 15 минути с 10 и половина километра в час за секи случай
поне е супер яко за ръчни, оняден един приятел ми показа едно къше място, дето няма никой и мое си въртиш колкот искаш и напрао влезнах в НФСто, макар и да съм доста куц всъщност
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 01:56
днес играх в бар в Студентски с приятели и апроучнах една, сравнително адекватно се държах, леко важен и забавен, взех координати
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 08:18
The world is mine...
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 08:31
Земи тоя сняг, баце...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 10:59
d4rk.1nside написа: хах.. аз вчера си подпрях бронята в некъв (и то задна, и я счупих леко, та нз дали ше мое се лепи са) Да вземем да направим една тема кой колко удара и/или подпирания е имал :Д
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2010 11:33
creator написа: днес играх в бар в Студентски с приятели и апроучнах една, сравнително адекватно се държах, леко важен и забавен, взех координати Успех в опитите за придобиване на контролния пакет акции 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|