Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 21:41
ПЕЖО?
ерик ШПЩ
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 21:43
гей са.... ерик също 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 21:48
Кой модел точно?
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 21:48
307 2.0 hdi
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 21:51
Мен ме кефят Няма да имам нищо против да си разкарвам гъзето зад 206-ца, ама 307 определено е по-добрия вариант.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 21:54
Gareth Emery написа: гей са.... ерик също  Той не е гей, просто си е купил кънки.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 21:55
Dexter написа: Мен ме кефят Няма да имам нищо против да си разкарвам гъзето зад 206-ца, ама 307 определено е по-добрия вариант. ти в кола не си се качвал 100%
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 21:55
Ако не е 306 GTI6 (6 скорости 170коня) не ми хвали Пежо  Другите сите са гей яко, 406 е що годе добре, но тия малките освен посоченото от мен са смешни коли.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:09
Lich King написа: Ако e Пежо не ми го хвали Пежо fixd
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:17
"Кура да ми ядеш" е хайку, нали? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:17
хайкур е ти казах!
|
|
 |
readonIy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:18
WidowmakeR написа: Gareth Emery написа: гей са.... ерик също  Той не е гей, просто си е купил кънки. ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:27
Малък reality check. Джар-джар селския "брокер" със средното образование, пуснатата женствена косица, педерастката визия и кухата глава ми споменава кънките, сякаш поставят под въпрос мъжествеността ми, че даже и сексуалната ми ориентация? Имай предвид, че някой ден ще се ожениш за някоя кривогледа свиня на твоето интелектуално ниво, и тя самата ше ти каже, че съм по-мъж от теб. Ако беше някой мачо, alpha male, Мъжкар, да кажеш нещо за кънки. Странно ми е че не се виждаш в огледалото какъв си путьо гърчав, а говориш... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:31
Captain Hero написа: Не го quote-вай, че му виждам постовете така. Малък reality check. Джар-джар селския "брокер" със средното образование, пуснатата женствена косица, педерастката визия и кухата глава ми споменава кънките, сякаш поставят под въпрос мъжествеността ми, че даже и сексуалната ми ориентация? Имай предвид, че някой ден ще се ожениш за някоя кривогледа свиня на твоето интелектуално ниво, и тя самата ше ти каже, че съм по-мъж от теб. Ако беше някой мачо, alpha male, Мъжкар, да кажеш нещо за кънки. Странно ми е че не се виждаш в огледалото какъв си путьо гърчав, а говориш...  
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:32
Ей, че е гот с тоя игнор. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:34
азазаз написа: ^ Доказателството защо точно лайняният 4чански манталитет е виновен за тоталното ОСИРАНЕ на този форум.
- картинки, в които отсъства изобщо какъвто и да е хумор навсякъде - тъпи лафчета на нивото на детската градина, "той е ядосааан вижте гоо" - obsessions около малоумни нърдски неща
барайте меча
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
readonIy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:35
___________________________________ ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:36
Уидоу, пичка ти лелина. Ти не разбра ли че си по-тъп и от Муки бе???? Вземи се образовай малко, всеки те взима на подбив, убеден съм-ако не, то тогава компанията с която ходиш е наистина долна!!! И за н-ти път- ПИЧКА ТИ ЛЕЛИНА!!!И не ми излизай с номера, че твориш. Щом аз, който притежавам сумати картини не съм обелил дума за творчество, значи НЯМАШ ПРАВО ДА КАЗВАШ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ЗА ТВОРЕНИЯ/ИЗКУСТВО итн, просто защото си МНОГО ДИВ СЕЛЯНДУР!!! Дано да си вдигнеш задника прост от столицата, че ще си идвам за празниците и кретени като теб НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ДА СЕ ВЛАЧАТ ПО УЛИЦИТЕ!!!! И все пак да цитирам Capitain Hero, щото ми напълни душата. Цитат: Малък reality check. Джар-джар селския "брокер" със средното образование, пуснатата женствена косица, педерастката визия и кухата глава
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:38
Всеки един от човек на тези снимки е спал с повече жени, от колкото фалоса е олигавила майка ти, и знаеш, че това са много.  Masculine ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) И alt акаунтите ти ли трябва да игнорвам, за да не ти гледам жалките глупости в този форум? Сериозно. Гледайки те, осъзнавам че човечеството е обречено. Ако ти си представител на моя биологичен вид... Да идва края на света и да се свършва. 
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Какво ви е мнението за...? Публикувано на: 07 Дек 2010 22:41
ЕЙ БАРМАНЕ
МОЖЕ ДА ПИШЕШ К'ВОТО СИ ИСКАШ
НО НИКОГА
НИКОГА
НИКОГА
НЕ СЕ ЕБАВАЙ
С ЕНРИКЕ
ЯСНО?!
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|