Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 17:49
Оф, аре някой ден да го счупиме тоя етрополски педераст, толкова да ми дига кръвното с тъпотията си, че чак не ми се верва -.-
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 17:59
Omega-x написа: Оф, аре някой ден да го счупиме тоя етрополски педераст, толкова да ми дига кръвното с тъпотията си, че чак не ми се верва -.- Чист "гражданин". 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 18:01
Абе бармана беше един от Китен доколкото си спомням. Или ме лъже паметта, то в този форум всеки ден стават култовизми.
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 18:03
THE KING OF TIME написа: Абе бармана беше един от Китен доколкото си спомням. Или ме лъже паметта, то в този форум всеки ден стават култовизми. Горния неадекватник искаш да отваря бар
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 18:04
Omega-x написа: Горния неадекватник искаш да отваря бар Какво се опита да напишеш, пич? Защо не си починеш малко? 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 18:25
кво се надъхвате за глупости, ни моа рАзбера
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 19:30
WidowmakeR написа: Omega-x написа: Горния неадекватник искаш да отваря бар Какво се опита да напишеш, пич? Защо не си починеш малко?  Мисля, че каза, че си бармана ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Онзи от Етрополе, дето искаше бар да отваря и си пада по учителката по английски и така си остана идеята нереализирана ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 19:42
Да, но някак си в собствения и рейдж не успя да го направи. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 20:10
Готино е да видя, че форума не се е променил ... дори пича с бара си е все същото тъпо човече 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 20:12
WidowmakeR написа: Да, но някак си в собствения и рейдж не успя да го направи.  ЕЙ ЖАЛЪКЧовекът е пропуснал една буква в поста си, що за олигофрен си, за да смяташ, че го е направил с треперещи от див рейдж към тебе ръце...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 20:16
Цитат: Готино е да видя, че форума не се е променил ... дори пича с бара си е все същото тъпо човече  Мда, пиша коментар без обида в него и всички започват да ме псуват. И тва за теб е готино ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Чистият пример е Моридин. Избягвал съм и продължавам да избягвам да му пиша и обеснявам каквото и да е билo, a виж кво прай той ^ Доста е зле всъщнот тва дет го прай. И кво толковва ви пука, верно? Само се доказвате..
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 21:09
Не. Сериозно. Widow, просто млъкни. Обясниха ти го и с и без псувни. Кратко и разстегнато. Общо взето всички възможни комбинации, ама ти не стопляш и това си е. Поне си купи и малко перхидрол, ако вече от глупост не си естествено изрусял.
Не знам от колко време вече ти обясняват едно и също, ти пак едно си знаеш- едно си баеш. Сакън! После пишел пост без да псувал и всички му се нахвърлят. Чудно защо ли, като по най-малоумния начин обявяваш "тъп съм на гъз" ( точно примера с Омегата и изядената буква), а после почваш да кършиш пръсти кат девственица и да цвърчиш кат ощипана мома ; "Ама аз не така, аз инак, що ме нападате." Идеята да те игнорнем, като се замисля, ама никак не е лоша.
Такам, стига толкова с тоя:
Дайте да се похваля. Ходих да инспектирам онова заведение "Крубиш". Едната зала може да побере 30-тина човека. Голямата бира е около 1.9лв. литър наливно червено вино - 11 лева и смея да кажа, че е мнооого добро. Повече обаче толкова много няма да пия! То и по-малко няма де, но си е друга тема. На около 10 мин от метростанция Опълченска се намира. Музиката е приятен за ухото метъл, но подозирам, че евентуално можем и ние да си кажем ко да ни пускат. Оказаха се че са познати, а и готини пичовете. Може да се измисли едно форумно събиране за по няколко бирички там. Картофките не мога да кажа колко струваха щот бяхме на дробчета ( 3.80 лв) и пилешки хапки с кормлейкс ( 4.80 мисля).
И ако някой от редовните пияници даде идея как да си избистря главата без да включва бира, шкембе и зелева чорба - много ще го обичам!
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 21:30
IceQueen написа: Не. Сериозно. Widow, просто млъкни. Обясниха ти го и с и без псувни. Кратко и разстегнато. Общо взето всички възможни комбинации, ама ти не стопляш и това си е. Поне си купи и малко перхидрол, ако вече от глупост не си естествено изрусял.
Не знам от колко време вече ти обясняват едно и също, ти пак едно си знаеш- едно си баеш. Сакън! После пишел пост без да псувал и всички му се нахвърлят. Чудно защо ли, като по най-малоумния начин обявяваш "тъп съм на гъз" ( точно примера с Омегата и изядената буква), а после почваш да кършиш пръсти кат девственица и да цвърчиш кат ощипана мома ; "Ама аз не така, аз инак, що ме нападате." Идеята да те игнорнем, като се замисля, ама никак не е лоша. Много написа нищо не каза... Точно примера с Омегата беше най-елементарна и тъпа провокация, която както изглежда от всичките умници тук се прие буквално. Включителнo и ти, бейби... Спокойно не съм толкова тъп, по скоро вие сте такива, че се връзвате за най-тъпото и малко нещо и го приемате мега сериозно. Цитат: И ако някой от редовните пияници даде идея как да си избистря главата без да включва бира, шкембе и зелева чорба - много ще го обичам! Алказелцер - не е скъпо и ще имаш за повече от веднъж. ПС: ИГНОРНИ МЕ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 21:42
Кралице, corN flakes ;] Сега ако го приемеш като заяждане, само съм си изгубил времето. За избистряне на главата, трябват ти витамини, пробвай с някое плодово сокче (ама полека  ). inb4 хейт от всички. Предварително майната ви (:
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 21:59
IceQueen написа: И ако някой от редовните пияници даде идея как да си избистря главата без да включва бира, шкембе и зелева чорба - много ще го обичам!
Не съм от "редовните пияници", но със съседа ползваме това след, хм, разпускане при липсата на родители в двата апартамента. 1.Кафе със сол докато вкусовите ти качества не са се събудили още. 2.Прясно изцеден сок от един грейпфрут(препоръчвам червените) и 3-4 лимона. Ако ти се намират и лаймчета изяж едно. За лош махмурлук: 1.Две кубчета лед върху очите докато се разстопят. 2.Кофа чай от лайка с мед(на дядо лековете  )
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 22:00
Аз ям кисели краставички и им изпивам сока. Или черен чай с лимон, деа знам. Щом Бармана е толкова отворен, предлагам да го игнорираме всички, та да няма на кого да пише 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 22:28
Лимонов сок + вода и малко захар и ще си тип топ .
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 22:31
Сега ще видя дали лимона или краставичките ще окажат благотворен ефект, само ми се успокои стомаха, че до преди малко бащата ме гони с буркан зелев сок из апартамента и ми се наложи да се жертвам, за да ме остави на мира ^.^
Мерси за идеите!
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 22:31
Аз като съм препил и като се сабудя ако пия 1 лимон драифвам след 5 мин яко. Затова вкараи 1 линиа анфер и ще си ок хахаха. Иначе добрите идеии са да повръщаш и след това да пиеш яко вода и да пикаеш за да изкараш токсините колкото се може по-бързо от тялото.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 22:32
IceQueen написа: Сега ще видя дали лимона или краставичките ще окажат благотворен ефект, само ми се успокои стомаха, че до преди малко бащата ме гони с буркан зелев сок из апартамента и ми се наложи да се жертвам, за да ме остави на мира ^.^
Мерси за идеите! Да ти кажа най-ефикасно си остава бира и шкембе за изтрезняване 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|