Автор |
Съобщение |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 18:22
Captain Hero има интересн подход за сваляне на момичета 
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 18:40
Captain Hero написа: .. old gif is old
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 18:42
but gold
10 char
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 18:46
Днеска как съм спал на лекцията по ИБДП, чак неудобно ми стана накрая, че вдигнах глава само веднъж. Направих си контролното по международни и колоквиума по ИБДП (понасрах ги, ма ми е през кривия) и след това пих бира и ядох шкембе. Са ше слушал Бурзум, ше си ям кашкавалчето с наденички и чакам да ми се свали Empire: Total War да се сцепя тая вечер от мързел.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 19:52
Взех си летни гуми ^^
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 19:55
lol
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:05
Sirius написа: Взех си летни гуми ^^ мъдро
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:16
Till Lindemann написа: Sirius написа: Взех си летни гуми ^^ мъдро 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:30
мъдро е, защото ми излязоха с около 40 лева по-евтини за всяка гума 
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:30
Till Lindemann написа: Sirius написа: Взех си летни гуми ^^ мъдро Няма закон който да забранява да кара с летни гуми през зимата, ако това си мислиш за дето ги е взел сега.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:32
Това не значи, че не е малоумно да караш зимата със летни гуми.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:47
GARETH GARETH GARETH GARETH GARETH GARETH GARETH!!!!!!!!!!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:48
Аз несъм си сменял гумите 3 години. С летни прз зимата на витоша е пълна лудница върта се като пумпал на завоите без да го искам. Малко е спичащо, ама ако успееш да несе блъснеш нито веднъж си е фън
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:52
правите ли разлика между купих и смених зимните с новозакупените летни? Щото нали усещате нюанса ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:54
Sirius написа: правите ли разлика между купих и смених зимните с новозакупените летни? Щото нали усещате нюанса ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Еееее, трябваше да ги оставиш да видиш след колко време ще се сетят и дали ще се сетят 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 20:55
бе гледам, че уидоумейкъра постнал, пък това да го ебаваш е като да риташ паднал човек...
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 21:05
^ lol'd hard at this one
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 21:55
m00t написа: ^ lol'd hard at this one ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 23:14
Аз па днеска турих зимните, че им дойде времето, навънка ше почне да става зима вече. Гумаджията каза, че ше изкарат още един сезон. Летните ми нещо ме притесниха, че са неравномерно износени, а са на само 2 сезона, ама тях ше ги мисля на пролет. Ся съм готов за път на 8ми. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Дек 2010 23:35
Къде сте на 8ми ? Нашите льольовци-организатори ни забиха в Копривщица, а там съм ходил и знам, че заведенията са четири кръчмички на кръст и няколко музея-кафета. Чудя се как се набих и аз там, като знам, че на 8ми в София си е било мега добро винаги, а Копривщица е гот ако си ученик и ходиш с класния си по история там. Е, ще видим как ще е, поне колежките са харни и ще са бол... пък ако падне някакъв дебел сняг, а там обикновено пада такъв празника ще се удължи с още няколко дни, така че да се надяваме, че корпивщичани имат добри запаси алкохол и мезета 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|