Автор |
Съобщение |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 08:55
Моридин написа: Абе, 2-ри декември стана, а навънка е още топло и слънчево, тука ми показва 11 градуса. К'во става с това време  Помня как преди 4 години по това време вече се биехме със снежни топки, ходехме да гледаме хокеистите на Славия и със седмици бяхме с настинка. Ех, спомени, спомени. Как ми се иска пак да съм на 12-13г. Тогава си беше най-яко
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 09:09
Моридин написа: Абе, 2-ри декември стана, а навънка е още топло и слънчево, тука ми показва 11 градуса. К'во става с това време  А вчера при мен е -6 градуса, но заради вятъра се усещаше кат' -18 (официално, от разни онлайн-базирани топлометъри и т.н.) Снощи пак валяло сняг, та сега ми предстои пак да се пребия с колелололололото. А колегите довечера искат да излизаме - пфффф  Я на тоя студ - курец излизам ! PS rISs.A.X. написа: Как ми се иска пак да съм на 12-13г. И на мен, и на мен 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 09:41
Вчера се запознах с най-откаченото момиче, което съм виждал. Защо си падам по откачени жени? :/
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 10:03
Аз пък се бръсна веднъж на два месеца и поддържам брада като на Mother от Medal of Honor. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 10:05
Кааак щех да се успим за теста по ОТП... Аре отивам. Да го стискате да препиша! 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 12:05
Топло и слънчево хуя ми...дееба шибания вятър дееба 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 13:04
Снощи превзехме за втори път Лигата на разказвачите. Ако ми дадат видеото, в което говоря (бая притеснен), ще го постна. Наградата - бутилка уиски - беше разлята на 10 човека, така че просто се чукнахме...
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 13:23
Еее, евала! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 13:24
Моридин написа: Абе, 2-ри декември стана, а навънка е още топло и слънчево, тука ми показва 11 градуса. К'во става с това време  Тука вчера и цялата нощ държа 1 градус.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 13:25
Затвориха половината страна заради 15см сняг и бедствено положение. Henna Mattila написа: In Finland a common winter would be 2 m of snow. these britons are sooooo lame.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 13:33
Тва в UK ли? Копеле... снощи към 00:00 гледам някакъв страшен вятър ми разпарчедисал прането на терасата... излизам да го прибера.. и като ме лъхна един южен топъл вятър... гледам после в синоптик.бг 20 градуса  :D:D:D:D
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 15:39
Ба! Тука като падне малко сняг, и го обръщат на природно наказание. Вчера заваля на парцали. За около половин час. И като слушам колегите ми, ще кажеш че вулкан е изригнал и вали не сняг, а пепел. Оправдани са всъщност, тъй като дори и посред зима ходят с едни леки летни якета (да са по-яки, разби'аш ли) и дори и малко дъжд ги кара да се свиват като ластици. 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 16:25
Igorrr написа: Тва в UK ли? Копеле... снощи към 00:00 гледам някакъв страшен вятър ми разпарчедисал прането на терасата... излизам да го прибера.. и като ме лъхна един южен топъл вятър... гледам после в синоптик.бг 20 градуса  :D:D:D:D Като бях малък имаше сняг през септември, копеле. Липсва ми.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 16:53
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 19:00
Буден съм вече 2 дни , че за последните 24 часа съм на 1 филийка хляб. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 20:34
ей, докторе, не давай лош пример
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 20:34
Взех си една страшна сланинка от женския пазар, една приятелка ми даде малко ракийка, че си нямам в момента и ще се гощавам тази вечер 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 22:08
Warbringer написа: Вчера се запознах с най-откаченото момиче, което съм виждал. Защо си падам по откачени жени? :/ +1
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 22:55
Казус: имам гумено чукче, с което "пречуквам". Утре тя ще бъде около мен. Въпросът е къде да ударя? Целта е да привлека внимание, без, разбира се, да съм излишно натрапчив.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Дек 2010 22:59
Тя момиче ли е?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|