Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 17:48
Наскоро ядох в стола на едно дето е в Овча Купел и се казва Любен Каравелов (май по идея е като ВИАС) и беше доста добро качеството, въпреки ниската цена 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 19:01
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 19:45
Шансов Състезател написа: аз си карам по евлоги оня ден, спирам на светофара на орлов и гледам андрей.. и той ме гледа.. и аз го гледам и така, само дето той не знае аз кой съм и винаги ше съм една крачка напред. Аз па си пикам у кенефа на НБУ, мия си ръцете и гледам Шансов Състезател ме пита "абе ти си от форума на PC Mania, нали?"! AcTivE написа: Ерик, няма много файда от тия междинни тестове по ОТП. Сещам се, че Ташев въртя-сука, заяжда се, накрая пусна 20-30 човека от курса, а на останалите им го сложи отзад и се явявахме на изпит. Миналата година същото е било. На всичкото отгоре Ташев или Кьосев ни загубиха курсовите работи (идея си нямам как се губят около 2000 листа?!?). ОТП ми е бил и до днес най-неприятния предмет, защото лекциите са пълна скука, а за изпита единствено се зубри, защото човек, който нищо не разбира от право (както са 90% от първокусниците) няма как да си обясни понятията, изследвани ОТП. Аз поне с времето и чрез другите предмети си изясних какво е искал да каже Ташев в прословутия си учебник. Общо взето исках да кажа да отиваш на Флойд и да не се занимаваш с глупости. Доколкото схванах идеята на Ташев беше ако имаме добра оценка на някое от 5-те контролни, че няма да ни изпитва на него, а само на нещата, на които не сме били на контролно или сме слаби. НОГ-н Росен Ташев от 2 седмици изчезна без предупреждение, лекциите му замества оня евнух Кьосев, който диктува 5 часа говорейки на микрофон, понеже е толкова плах човечеца че гласа му не се чува. А не че нещо, ама си имам учебник (благодаря за който!  ), има си и Moodle, в който да качи текста от листчето дето чете, не да се бъхтаме половин ден да изпишем една купчина перефразирани абзацчета от учебника. Официалното становище е, че Ташев няма да го има до края на семестъра, а Кьосев ше мънка диктовки всеки път и ще ни проверява контролните. Онези контролни от първия тест по ОТП, на които някои хора имат оценки, а някои хора - не, близо месец след като ги правихме. Сега в четвъртък беше зададен въпроса към Кьосев, който каза, че се е опитал да се свърже с Ташев относно контролните, но не е успял. Чакаме продължение. Но както и да го гледам, единствения адекватно изглеждащ преподавател първия ми семестър ни заеба как си требе, и ни остави с Кьосев, който ако го чуя да повиши тон ше си ударя гъза у тавана (на аулата, не че нещо), оная знойна женица Рабохчийска дето смята, че е хванала господ за чатала с лекцията си, която всеки втори политолог пресно пръкнал се от великотърновския може да води по-успешно и от нея, и г-жа Дупинова...Петрова, дето разказва детски приказки всяка лекция. И разбира се дебилния самовлюбен комунист Георги Близнашки, чиито глупости имах участта да слушам една лекция миналата седмица, понеже разни зайченца току що завършили гимназията решили, че ги кефят в него (а аз принципно съм писал нормотворчество... трета лекция при Кьосев.). Обаче не се харесахме с него, не само защото съм му баш от другата страна спрямо диаграмата на Нолън, а и защото човека си е дебилен самовлюбен комунист преподаващ теоретични и фактически неиздържани глупости (пример - българският народ нямало да оцелее като такъв и нас нямало да ни има ако не сме се били преборили за самостоятелна църква). И къде забравих г-н Христов с ебания му латински. Нещо като учител по рисуване. Комплекс за малоценност братче, та толко да се вземаш насериозно с жалкия си предмет... умрел е некой да пише есета на латински, преподай си термините и си шибай камшика. Не ме почвай с правото, че до момента съм АДСКИ разочарован. А дори не съм споменал как по ВПРБ сме на нормална лекция понеже не сме в аулата а в 210I, където първата лекция имаше 50 човека правостоящи, смениха часа на ОТП-то с една лекция напред, а по-късно размениха ОТП и ИБДП... с новия час в сряда. Но по случайност това мен ме устройва, защото застъващата ми се лекция по финанси с ОТП вече се застъпва с нещо доста по-маловажно. Спирам. Разчитам, че е първа година, първи семестър, и затова е толкова жалка история. А и предполагам съм малко повечко субективен, щото във финансите сме вече 3ти курс и се занимаваме с доста по-сериозни, практични и смислени неща, та сравнението с правото ме дразни. Ако наистина това е само въведение за дечицата дето сега излизат от гимназията и непреуспелите лелки с подсредно IQ дошли да изкарат некое виШе, надявам се втората година да стане по-адекватно. За което те моля и да ми дадеш мнение, щото се отчайвам. И ако нещата не се подобрят поне на идейка в следващите 2 семестъра, не знам дали ше продължа с Правото в НБУ. И ако бях прекарал времето да напиша този пост в учене за контролното ми по счетоводство, че и по бизнес етика утре... щях да се чувствам малко по-добре. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 20:25
Първата година е пълен дебилизъм, опознаваш малоумните си колежки, повечето предмети са фиктивни, може би само за ОТП и Конституционно право ще трябва да вложиш малко усилия, както и по римско право, защото там теста е гаден. Втората година - същата работа, трети семестър ще се занимаваш с всякакви административно-правни дисциплини, най-вероятно при воденичаров, пак скука. Четвърти семестър имаш гражданско право и вещно право, които са по-интересни и много ще ти трябват за третата година. Общо казано, първите две години са си ташак откъм предмети и преподаватели, сега лично съжалявам, че не си оползотворих времето в някаква редовна работа поне да падат кинти или поне да взема две години за една (както направиха няколко колеги). Иначе сега третата година нещата стават доста интересни (засягат интересни дисциплини, а преподавателите са млади и готини, решават се много казуси и т.н.), ама и аз съм си магаре, че от време на време ме домързява да си занеса задника до НБУ заради разпиляната ми програма. А и затоя шести семестър ми се насъбра една камара тухлите дето трябва да чета за зимната сесия.
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 20:32
шкембето в мгу не се различава по нищо от това във виас с изключение, че е по-евтино. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 20:58
AcTivE написа: Първата година е пълен дебилизъм, опознаваш малоумните си колежки Ах, засегна болната тема... Ей, колкото и тъпа да е една лекция, винаги можеш да се облегнеш и да приплакнеш погледа наоколо. А има и кой да го върне. Добра реколта се е насъбрала. Честно, едва се сдържам да не ям там където сера, ама квото и с която да стане все за 5 години ше спре, а не ща да се гледам накриво с някоя толко време. Да бех отишъл в ТУ при крокодилите...  Мерси иначе, ше го бутаме засега правото, пък да видим какво ше ни донесе 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 21:08
абе сещате ли се за оная реклама - КЪДЕ Е МЛЯКОТО ??
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 21:43
Не, я ми напомни. Изпуснал съм, иначе си спомням оживлението по онова време.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 21:43
аз си спомням и за млякото на дядо
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 21:51
Stylized Corpse написа: аз си спомням и за млякото на дядо НИКОГА НЕ СЕДАЙ ВРЪЗ НЕГО ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 21:53
Stylized Corpse написа: аз си спомням и за млякото на дядо ПЕНИИИИ МИИИИИИИИИ ДЕДОООООО ПЕЕЕЕЙ
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 21:57
Captain Hero написа: Аз па си пикам у кенефа на НБУ, мия си ръцете и гледам Шансов Състезател ме пита "абе ти си от форума на PC Mania, нали?"!  awkward, бате нищо, са знам кой си(по име, не по ник) и мога да те назовавам пред други хора без да се чувствам тъпо.. хахах а деник ми е редовен, секи ден го срещам по всевъзможни ъгли на унито, тоя човек или не влиза в лекции или обича да седи с колежките отпред (за което thumbsup, ест)
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 22:00
Шансов Състезател написа: а деник ми е редовен, секи ден го срещам по всевъзможни ъгли на унито, тоя човек или не влиза в лекции или обича да седи с колежките отпред (за което thumbsup, ест)
Аз пък дилдо никога не съм го засичал случайно, само веднъж се видяхме щото се чухме по телефона. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 22:04
просто след всяка лекция не пропускам да пуша по цигара с колегите ... и колежките 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 22:14
Явно положението в университета не е по-различно от това в съвременна софийска гимназия ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 22:15
ами че да - на мен тоя навик си ми е останал от училище - всяко междучасие с цигарата  Само дето в уни-то трябва по час и половина да чакам между цигарите... не е като да са 45 мин
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 22:17
Ти мани, ама аз покрай курса ще взема да хвана рак от пасивно пушене. Де'а и ненормалниците, между всяка лекция - навънка 15 минути пушене. То е студено, на всичкото отгоре, 'ма к'во да правиш - кат' всички нормални излизат навънка не'а стоя сам вътре, я! >.>
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 22:18
Igorrr написа: ами че да - на мен тоя навик си ми е останал от училище - всяко междучасие с цигарата  Само дето в уни-то трябва по час и половина да чакам между цигарите... не е като да са 45 мин УжасТ! Аз след един 40минутен час по математика(или друга подобна точна наука) ще си счупя краката да стигна от 4тия етаж до пушалнята.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 22:44
qze mnol obicham da pushim cigari
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 26 Ное 2010 23:02
az da biem mangali
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|