Автор |
Съобщение |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Ное 2010 23:30
Момчета, абе аз имам проблем, ама не ми се отваря чисто нова тема, а така или иначе тува всички четете. Проблема е следния, трябва ми канал, на който да качим едно дайхацу. Някой ако има идея -да свирка, много ще съм благодарна , а може и некоя бира да отнесе ако слушка  EDIT: Май трябваше да поясня, че се отнася за Софианци, защото не може да закараме колата по-далече, но ще ме прощавате - виното не прощава на никой 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Ное 2010 23:32
Хмм сега на някакъв рандомен филм като прескачах каналите чух една много интересна мисъл. "Може би живота е сън, и като умрем се събуждаме." смятай да е вярно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Ное 2010 23:34
Или като се събудим - умираме 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Ное 2010 23:42
IceQueen написа: Момчета, абе аз имам проблем, ама не ми се отваря чисто нова тема, а така или иначе тува всички четете. Проблема е следния, трябва ми канал, на който да качим едно дайхацу. Някой ако има идея -да свирка, много ще съм благодарна , а може и некоя бира да отнесе ако слушка  Архивираш и качваш тук. Не знам какво е дайхацу btw ама предполагам е някво видео.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Ное 2010 23:45
полека с фикуса, момчета.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 00:05
WidowmakeR написа: IceQueen написа: Момчета, абе аз имам проблем, ама не ми се отваря чисто нова тема, а така или иначе тува всички четете. Проблема е следния, трябва ми канал, на който да качим едно дайхацу. Някой ако има идея -да свирка, много ще съм благодарна , а може и некоя бира да отнесе ако слушка  Архивираш и качваш тук. Не знам какво е дайхацу btw ама предполагам е някво видео. Мацката има предвид за канал за коли,където се ремонтирват. Дайхацу е по точно казано на Датцу както му казват също някои хора.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 00:16
Ма да не го объркаш с Датцун 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 00:20
WidowmakeR написа: IceQueen написа: Момчета, абе аз имам проблем, ама не ми се отваря чисто нова тема, а така или иначе тува всички четете. Проблема е следния, трябва ми канал, на който да качим едно дайхацу. Някой ако има идея -да свирка, много ще съм благодарна , а може и некоя бира да отнесе ако слушка  Архивираш и качваш тук. Не знам какво е дайхацу btw ама предполагам е някво видео. Fail much?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 00:21
Цитат: [00:20:46] L. Dobreff: оня тумбак с тумбака
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 00:26
не е смешно извън контекста ве 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 00:28
WidowmakeR написа: IceQueen написа: Момчета, абе аз имам проблем, ама не ми се отваря чисто нова тема, а така или иначе тува всички четете. Проблема е следния, трябва ми канал, на който да качим едно дайхацу. Някой ако има идея -да свирка, много ще съм благодарна , а може и некоя бира да отнесе ако слушка  Архивираш и качваш тук. Не знам какво е дайхацу btw ама предполагам е някво видео. АХАХАХХААХАХАХАХХ Офффф... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 00:57
Е кво се смеете? Както казах не знаем кво е тва. Вие като знаете не виждам да сте помогнали. Веднага обръщате на хейт Което ме кефи всъщност ама в конкретния случай беше тъпо. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 01:12
Ако не си науча по ОТП утре на теста ше напиша през листа, че ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА ПРАВОТО Е ЧЕ ИМА САМО ЕДНО ПРАВО - ПРАВО У ГЪЗО ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 01:51
И го снимай, че да се похвалиш ^^
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 03:41
Абе на мен ли ми се стори, или преди 40 минути имаше земетресение? едит: ееей деба мама му http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/ ... /20_45.php
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 04:05
pzy написа: Абе на мен ли ми се стори, или преди 40 минути имаше земетресение? едит: ееей деба мама му http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/ ... /20_45.phpДобре, значи правилно ми се клатеше огледалото.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 15:02
WidowmakeR написа: Е кво се смеете? Както казах не знаем кво е тва. Вие като знаете не виждам да сте помогнали. Веднага обръщате на хейт Което ме кефи всъщност ама в конкретния случай беше тъпо.  Тъпо ти е, само защото е по твой адрес. ОТП-то си е на майка си в гъза за мене, имам два учебника и съм отварял единия - само колкото да си направя снимката за фейсбук с него, другия пък съвсем не съм го докосвал. А първият колоквиум наближава и ще ме набучи... именно - ПРАВО У ГЪЗА.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 15:39
Моридин написа: Тъпо ти е, само защото е по твой адрес. Are u mad, philosopher?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 16:01
mad e, щото си кух кат лейка
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Ное 2010 16:24
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|