Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 31 Окт 2010 21:33
Wannabe написа: Принципно не е вредна, ама в България я друсат със сякви лайна и отделно е супер скъпа Във 4chan като написах ко струва тревата тук всички рейджваха, че при тях е поне двойно по-скъпа.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 31 Окт 2010 22:50
^ми с доставка до мазето какво очакваш 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 08:19
ми в холандия не е ли легална уе? 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 11:24
Till Lindemann написа: ми в холандия не е ли легална уе?  Декриминализирана е. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Далек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 11:55
Някой може ли да обясни разликата между легалност и декриминализация?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 13:35
и на мене ми стана интересно
вальо, почвай да обясняваш!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 13:57
то на времето имаше една доста обширна тема по този въпрос, но сигурно е много трудно да се намери 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 14:15
То въобще няма много за обясняване - в общи линии, употребата, култивацията на до 5 растения и притежанието на до 5 грама сканк или хаш се толерират, а продажбата се извършва на специално определени за целта места. Zo simpel als dat. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
fizo
|
 |
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 17:53
Гадното на тревата е това, че ще ти хареса. И ще ти се ще да павкаш редовно. А по 10-15 лв през няколко дни си е доста. Години след това ще се замислиш, че това също е порок като цигарите и алкохола и това също трябва да го спреш рано или късно. И просто ще имаш още един порок като другите които ще искаш да спреш и трудно би успял. Не защото е наркотик без който не можеш, а защото е приятно усещането и ще си мислиш, че е напълно без вредно и уж винаги ще можеш да го спреш. Ама като ти е хубаво ще ти е много трудно просто защото неискаш да се лишиш от нещо което ти е кеф. Ако искаш да имаш още един порок пуши. п.с. Ако се легализират леките наркотици защо да не се легализират леките изнасилвания и леките убийства ?  Ето ви тема за размисъл.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 18:47
Цитат: Ако се легализират леките наркотици защо да не се легализират леките изнасилвания и леките убийства ? Добре, не разбрахте ли, че такива тъпашки въпроси просто не се задават.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 18:53
Какво е лекото убийство ? Да убиеш някой с балон ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 19:57
Еми, да гръмнеш някого с един патрон, право в сърцето, вместо с 3 патрона в слабините, ддз Не, сериозно, въпросът си беше epic fail...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 20:39
леката книга на Любо ...
|
|
|
|
 |
Blur
|
 |
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 23:11
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 01 Ное 2010 23:56
обаче има леки изнасилвания.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 02 Ное 2010 00:00
тролoлоnly написа: обаче има леки изнасилвания. да, тва са тия без пипалата 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 02 Ное 2010 00:15
Харесва ми това че мога да разбера какви сте злетаци!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 02 Ное 2010 00:33
Vermic написа: Харесва ми това че мога да разбера какви сте злетаци! Млъкни или ще те изнасиля леко ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 02 Ное 2010 02:07
WidowmakeR написа: Wannabe написа: Принципно не е вредна, ама в България я друсат със сякви лайна и отделно е супер скъпа Във 4chan като написах ко струва тревата тук всички рейджваха, че при тях е поне двойно по-скъпа. Абе поне в западна европа знам, че е много по-евтина.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос. Публикувано на: 02 Ное 2010 08:48
fizo написа: Гадното на тревата е това, че ще ти хареса. И тва е гадното, а?! Защо ще искаш да спираш нещо, което ти харесва? Щото някой ти е казал, че е вредно?! Майната му. Тоя живот го живея за себе си, не за другите. Ако нещо ми харесва - правя го, ако не - не го правя. Simple as that. Няма как да разбереш какво ти харесва и какво не, ако не си пробвал, а да не пробваш нещо само защото те е страх, че ще ти хареса, е толкова глупаво, че направо няма да го коментирам. Аз пуша почти всеки ден и се чувствам прекрасно. Както пуша, по същия начин мога и да не пуша, не ми пречи. Просто не виждам смисъл, след като ми харесва и не ми пречи по никакъв начин, да се лишавам от нещо. И те тъй.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|