Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Окт 2010 12:47
Wall of text-a на Дади, ми спести доста усилия да напиша абсолютно същото.
Челси-Арсенал- 8:0 Сити- Ню - 3:2
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Окт 2010 14:10
5 кинта за Арсенал при 4.8 коефициент
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Окт 2010 15:55
къде го тоя коефицент
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Окт 2010 16:17
denik написа: къде го тоя коефицент При 'частно лице' едит: бях писал 5$, а са 5 лева, фикснах го.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Окт 2010 17:46
FC Twente Enschede 4 - 2 FC Groningen Ajax Amsterdam 1 - 2 FC Utrecht Liverpool 1 - 2 Blackpool Доволно засега
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Окт 2010 20:51
Тъжно ми е за Пуул, 100 пъти повече отбор от Челси и Юнайтед, пък липсата на пари докъде ги докара
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Окт 2010 21:30
Sirius написа: Тъжно ми е за Пуул, 100 пъти повече отбор от Челси и Юнайтед, пък липсата на пари докъде ги докара Челси окей, ама ако ми обясниш с к'во са повече от нас - цена няма да имаш. >.> И тия митове за "липса на пари" са потресаващи, имаш ли представа рафа к'ви луди пари хвърли за играчи през последните години? ;- ) Не липса на пари, ами 20 години лош мениджмънт са проблемът на ливърпул.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Окт 2010 22:02
МанЮн станаха това, което са днес - всепризнат хегемон както в Англия, така и в европейски и дори световен мащаб, благодарение на вездесъщия САФ и отличната школа и трансферната политика през 90-те. Скоулс, Гигс, Бът, Бекъм, братята Невил, Анди Коул, КАНТОНА, Рой Кийн .. няма смисъл да изреждам, познаваш историята на Юнайтед в пъти по-добре от мен, сигурен съм Наистина не знам колко пъти Юнайтед са печелили трофеи преди САФ, най-вероятно основно в началото на века и покрай Мат Бъзби. Но те не могат да се сравнят с 5те КЕШ-а на Ливърпул. Да, наистина, в последните 20 години сякаш не се сещам за много техни трофеи, като изключим ШЛ'05. Но тук си говорим за история, не за моментно състояние. Не съм фен на Пуул. Всъщност не съм истински фен на нито 1 английски клуб от Премиършип в момента. Лийдс за мен са детския ми спомен и дори и да отидат в Конференциите, пак ще ги подкрепям. Но Ливърпул са големи. Мястото им е в big 4. А не пикливите Сити. Колкото до Рафа, той и Интер ще провали, споко:) Иначе трансферите му са 1 от малкото неща, които съумя да направи като хората. Торес, Бабел, Лукас, Фабио Аурелио, Дирк Кайт .. все той ги докара, пък не са лоши играчи Бтв, отстрани може да изглежда като че ли МанЮнайтед са ми особено омразни.. Просто след като се махна това поколение (без Скоулс, Гигс и Невил всичките се изгубиха), което традиционно свързвах с Юнайтед, никой от след това дошлите не ми направи такова впечатление. Освен Кристиано Роналдо, но той е друг слуай:)
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 08:30
дади не иска да си признае, че в момента любимия му отбор е по-слаб и от ЦСКА много слаб юнайтед, дади, много слаб юнайтед и да не тръгнеш да ми се оправдаваш сега, че контузии имало, че звездата ви е на дъното добре, че са старите, че да кретате все още на третото място защото също с контузен ключов играч бяха челси снощи, верно арсенал са филмирани от загубата миналата седмица, но все пак лондонско дерби бе спечелено от сините евала на блекпул, жалко за ливърпул от отбор, който тупаше нялаво и надясно, станаха боксова круша и източник за оправяне на голови разлики.лично аз не мога да си представя, че е възможно липсата на пари(което е също относително нещо, виж сириуса какво е написал) да промени отбора по такъв начин.а и като цяло трансферната им политика е пълен шит.последното доказателство беше привличането на мейрелеш.да пазим великия торес, за да спасява мачове.да ама откакто се подстрига не може да уцели топката, а ако го бяха продали щяха да вземат някой лев. добре че е стиви джи, че да има отбор поне.каквото и да е, отбор с такава история просто не може да стои по тоя начин.6 точки от 7 мача, теа нормални ли са. интер и юве няма кво да ги коментирам, все пак треньора на интер е бившия на тия, дето съм писал горе, тъй че, макар че симпатизирам на интер, нищо няма да ме изненада този сезон.и при такъв резултат вероятно мача е бил летално скучен. мого ме е яд за барса.добре гола на меси, обаче нали си взеха вия, кво им има уморени са от епичното равенство в русия ли кво. браво на реал, почнаха да играят както трябва, макар че не им възлагам много големи надежди.като цяло примиера е доста интересна този сезон сигурно ще има изненади. като говорим за интересно първенство, какво мислите за бундеслигата този сезон?майнц са доста силни, на терена изглеждат много добре.нямат някоя феноменална звезда, която да ги дърпа, но изглеждат супер организирани и се пазят много.7 мача, 7 победи, включително и срещу мюнхен като гост, толкова добре играят, че даже не изглежда реално.ама по подобен начин започнаха и хофенхайм като се качиха, а сега падат доста (макар че миналия кръг 4:2 беше доста силен мач). абе пичове, защо спряха да дават Б групите по телевизията?
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 14:43
Кво да им гледаш на Б групите ? Там 90% от мачовете не се играят или поне така разправят вътрешни хора ... Как мислиш че отбори като Академик София попадат в "елита" ? Тея са трагични дори за В група ...
Юнайтед наистина е учудващо зле на моменти, погледнато отстрани. Трудно се създават положения за нападателите и съответно няма никаква резултатност. Рано или късно обаче ще се отпушат, като зависи от хора като Нани да играят на пълния си потенциал като организиране на атаките и хубави пасове, а не да прави на 2 мача по един хубав пробив и в останалото време да лежи по тревата. Надявам се и нашето момче най-накрая да придобие постоянност в изявите си.
Ако тези неща не се променят пак ще се започне със срамните резултати в дербитата ... Този Юнайтед големите отбори че го пердашат наред. Смешния Лузърпул не е кой знае какъв противник в този си вид, а състави като тeзи на Челси и Сити ще правят бокаке на Ван Дер Сар.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 17:43
Деба скапания разбирач. Фенче скапано, кажи, ти на един мач от "Б" група ходил ли си?! Ама честно?! Щото твойте драсканици ми напомнят на написани наизуст реплики, дето дежурно се въртят по форумите... @Тил, мачове вече не дават, щото телевизиите нямат пари за тв права, а пък и мачовете са от 16 и се припокриват с тези от А група. Иначе. Един голям, мазен, оранжев КУР ЗА ЛЕВСКИГаричката не можа да спре на никоя гара, едни от най-слабите защитници в А група го спряха, Кривия има повече килограми отколкот метра избяга след като влезе, вратарят ви е по-голям злетак и от Гошко. Въобще, забава голяма А ако Ямуков не се беше запилял и съдията не беше поръчков ви биехме 3:1 поне... с 1-2 недадени дузпи. Абеее, КУР ЗА ЛЕВСКИ, ОЛЕ!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Anarch
|
|
В момента играе: с Господ
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 18:12
Ххахахахха , мълчи бе мангал скапан пропаднал чорбар , да те еба у бастуна мизерен . Продадохте на ЦДНА ,та сега имахте късмет да не водим 0-2,0-3 до края на 1-вото полувреме и са радвате на хикс. Играйте си селския антифутбол и догодина пак в Б група, че там ви е мястото. П.П. Тука няма ли начин за закриване на акаунт в тоя форум .....
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 18:13
Anarch написа: Ххахахахха , мълчи бе мангал скапан пропаднал чорбар , да те еба у бастуна мизерен я пак
|
|
Anarch
|
|
В момента играе: с Господ
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 18:16
Специално за тебе - да го еба в мизерния форумен плъх, какъвто е
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 18:17
Anarch написа: Специално за тебе
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 18:22
нищо фатално не е станало всъщност пак сме три точки пред втория, обаче играхме тъпо.нз объркването от мача в четвъртък ли е проблем, пренавитостта за този мач, умора... няма значение, трябваше да си вземем три точки и така да дръпнем още повече, ама нищо.лоша идея беше започването на иса като титуляр, после вкарване на дембеле и накрая ако няма контузии, евентуално вкарване на кривия.вероятно треньора(или пък батков) е решил да се вкарат 2-3 гола първото полувреме, после вкарване на защитник и пазене на резултат, като се дава почивка на дембеле.явно не стана, но това не е проблем.важното е, че стана голяма обърквация към края на мача особено.направи ли ви вечатление как защитници изсипват балони в наказателното, за да може да се играе с глава, при което отзад остава празно, добре че сливен не реагираха добре. дано е бил ползотворен мач поне, да се реши дали митрев ще е окончателен вратар, дали иса може да изиграе цял мач.дано са се уверили поне, че огнянов на става за левски.или поне не трябва да му се дава да бие преките свободни удари слим, не си съвсем прав има го това, че в момента отбори си купуват като пичове мачове кръг след кръг (в източната Б група миналия сезон Несебър беше конкуренция с Каварна за А група, сега са на дъното, Равда се мъкнеха като трупове из полетата в началото, сега некви луди победи като гост, Спартак Вн се продъниха както и Дунав, а бяха от най-силните отбори), но има и дербита, които си заслужават гледането.а и имам усещаето, че настроението на футболистите е по-високо и си позволяват по свободни разигравания и като цяло по атрактивен футбол, че и по някой бой от време на време
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 19:00
@Тил, имаш предвид Спартак Пловдив, eh? Иначе интересни резултатчета се получават там, де... А за мачОТ - Левски си играха добре първото полувреме, обаче някак липсваше остротата в атака. Жоазиньо що годе играеше добре, ама оня по дясното крило, който така и не разбрах кой е(Киров ли беше титуляр, а Младенов влезе резерва, или обратното?) нищо не игра и яко проваляше нещата... Тасевски се спука да пуска грешни пасове, явно и увереност му липсва след фиаското в Лисабон. Няма лошо Иса да се пуска, ама той е наше момче - жалеше ни Голът ви(също както и нашия, две мнения да няма) беше адски смешен и дойде в общи линии от нищото... но както казах защитата ни е МНОГО слаба, без опит и почти без качества.Поне бековете стават, но толкоз. Изобщо, срещу Левски Сливен играха доста надъхано, което винаги затруднява отборите, а и в интерес на истината сините нямаха и късмет пред гола... Жоазиньо се скъса да пропуска. Дембеле... еми аз продължавам да твърдя, че е адски некадърен и това, че беше безпомощен срещу момчета като Иванов и Ковачев говори само по себе си... В крайна сметка - добре, че беше вашата жалка защита, че не мръзнах напразно 100+ минути А, още нещото - публиката. Такива боклуци никога не съм виждал. Пример - транспарант: "Сливен обича Левски", като в същото време агитката скандираше към нас "цигани, турци, селяни"... Иронията Та, смърт за такива боклуци. И накрая - затвор за курвата Минев - окей, техничен е, добри пасове раздава, обаче да му еба мамичката проста пада при най-лекото бутване и влиза на кокал. Бахти копеленцето жалко, комплексирано Единствен като хората игра Грийн. Мулдер беше незабележим, защитата отчайваща, а нападение все едно нямахте
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 19:18
Глупако спри да се правиш на капацитет и да се чудиш какво да напишеш за да имаш голям пост, звучащ интелигенто. Не разбра ли че си маса тъп и никой не те слуша, а ти отговаря на автопилот, само за да ти налее акъл в тъпата тиква. Кухото си е кухо братче, жалко че си фен на ЦСКА циганино прост.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 19:28
Момчето с IQ над 160 да си трае.
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 04 Окт 2010 20:07
DJ Cat написа: Глупако спри да се правиш на капацитет и да се чудиш какво да напишеш за да имаш голям пост, звучащ интелигенто. Не разбра ли че си маса тъп и никой не те слуша, а ти отговаря на автопилот, само за да ти налее акъл в тъпата тиква. Кухото си е кухо братче, жалко че си фен на ЦСКА циганино прост. Word.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|