Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик
Публикувано на: 01 Окт 2010 15:48

slim_k написа:
Левски - знаех си че ще паднем, но не заслужавахме да е с толкова. Както казах вината е основно на Гошо. Наште излязоха мотивирани, но след грешката му при втория гол сякъв морал отиде на кино. Поне сега няма да се бием за билети на следващото домакинство ;)

Не може да се хвърля цялата вина върху 5ков. Нито нападението, нито защитата направиха нещо запомнящо се. Малко след четвъртия гол(60 и някоя минута, ако не се лъжа), показаха статистика на отправените удари и тя беше 19 за Спортинг и 3 за Левски. Това не беше Левски който гледаме от началото на сезона, и се надявам играчите да се съвземат след този разгром и да играят както трябва срещу Лил.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 01 Окт 2010 17:23

@Слимчо, не се прави, че не си имал илюзии, че можете да издрапате до равен :lol:
Деба, заради тия тъпаци от Левски закъснях първия час... да седя да ги гледам... поне головете на Спортинг бяха много красиви и си заслужаваше гледането :lol:
Иначе Сириус е прав - абсолютно безидейна игра, като дори и в началото Левски пак бяха на ръба на отчайващото представяне. Четири смешни вратарски гола, смятам че Митрев щеше да се представи по-добре ако вардеше...всъщност се чудя що онова мекотело Петров не пуска Акалски, при положение, че той ви е най-добрия вратар в момента...Дембеле пък беше един от най-големите злетаци на терена, Тасевски игра като гей, Жоазиньо никакъв го нямаше, Младенов беше трагичен, Йовов се мъчеше(поне), в крайна сметка само един Грийн игра нещо и... ми, чеп - кво друго?!
ЦСКА - добре играха, по техните си стандарти, отново незаслужена загуба, но смятам, че срещу Рапид вече трябва да дойдат първите точки.
Само се чудя за какво игра тоя тъпак Платини, вместо Маркиньос... явно Гьорето още не се е ориентирал като хората, ама какво чака, да го изритат ли, деба?!?!
Все тая, доволен съм - ЦСКА играха добре, на Левски им го начукаха както и предсказах...
Алми, дай ПЕТ :lol: :lol:
@Дади, разбрахме, че лъскаш на английски футбол и на ония гейченца от Юнайтед, ама айде поспри се малко...
Все пак, поне, заради тебе почнах да гледам редовно Тотнъм заради оная маймунка Бейл :D

Профил

Аватар
В момента играе: с Господ
Публикувано на: 01 Окт 2010 17:30

Декстъре , каква незаслужена загуба видя от Порто - ако не беше тоя алжирец на вратата, а оня гей Караджата или твоя съгражданин мангал Чавдаров и вие отивахте на разлика ....

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 01 Окт 2010 18:15

Бербатов ! Чичарито ! СКОУЛС И ГИГС !

Also - Sportal :lol: Хванах нек'ва статия за Бербо отнякъде, та "авторитетния агнлийския сайт Goal.com" го бил обявил за играч на месеца. Goal.com ! Авторитетен ! Буахахах ! Да не говорим, че качеството на статиите е сходно на ученическите вестници, коит' писахме в четвърти клас с едни приятели :lol: Ама нищо, де, поне си вярват момчетата :lol:

В та'а връзка - slim, статията изобщо не е лоша, даже е доста интересна. Особено архивните клипове са голям купон за гледане, има нещо странно привлекателно в черно-бял футбол :D

Профил WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2010 18:22

Anarch написа:
Декстъре , каква незаслужена загуба видя от Порто - ако не беше тоя алжирец на вратата, а оня гей Караджата или твоя съгражданин мангал Чавдаров и вие отивахте на разлика ....

Ключовата думичка тук е "ако".
Щото той и ПЕТков беше добър навремето, ама...
И ще викаш мангал на баща си, говедо смотано :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2010 18:30

Вижте, безсмислено е да се убеждаваме кой отбор повече е фейлнал. Едно е сигурно - българският футбол си остава на ниско ниво, неспособен да се справи с бърз, техничен, тактически грамотен и очевидно резултатен противник в лицето на два отбора, които действително са добри. Обаче! Всеки топ4 отбор от силните европейски първенства ще им свие сърмите на португалците. Нашите топ4 отбори вече дори не могат да се сравняват с източноевропейските тимове от типа на Шериф Тираспол (помните ли молдовския КОнструктурул, който падна от ЦСКА с 8-0? Е това същият този отбор, с ново име), БАТЕ Борисов (два наши отбора се изправиха с/у него и го отнесоха лошо), дори пикливите Дебрецен и Жилина. Да, ясно, че те са кръводарители на Челси, Юнайтед, Арсенал, Интер и пр. Но където ни хванат, там ни попиляват.
Няма смисъл да коментирам Левски, не съм фен на отбора, не го следя и от двата мача, които съм им гледал тази година(с/у ЦСКА и снощния) не мога да правя генерални изводи.

Това, което видях в ЦСКА, си ме уплаши. Липса на сработване, на лекота в играта, прекалена плахост в отиграванията.. Да, тийм спиритът явно е в зачатък, може би пролетта ще сме сработени доста по-добре. Някои казват, че ЦСКА няма голова машина. Истината е, че докато съставът се подменя на всеки полусезон, резултати няма да има.
За мен най-голямата глупост беше продажбата на Иван Стоянов. Точно от него не очаквах нищо по обясними причини, а за 10 мача миналата година вкара 8 гола. Трябваше да се остави в отбора, а не да се търси бърза печалба с оглед неговата моментна форма. Така като гледам, липсата на качествен и БЪРЗ плеймейкър зад нападателите е очевидна. Маркиньос е много набеден футболист, мисля, че назад, като опорен халф е по-стабилен. В такива моменти ми липсва Гранден, да влезе на скорост, с техника да мине 2-3ма и да центрира.. Шеридън е висок, много грамотен и компенсира липсата на техника с поглед и добра преценка. И тогава псевдофеновете ни нямаше да повтарят "кур оставка бойкот подагра смърт за Емо, искаме Дембеле"
Има светъл лъч в отбора и за пореден път това са младите. Тонев, Томи Костадинов, Дечев, РАДУЛОВИЧ (!!) ... всичките имат талант, имат умения, но нямат физика и психика за титуляри. Дечев заслужи пълните ми адмирации снощи, такъв млад и уверен десен бек не съм гледал откакто Виданов беше на неговите години. Дано не последва неговата съдба, че ще е срамота ...

Декстър, Платини ще бъде титуляр в оставащите срещи от ЛЕ, на 100% ти го гарантирам. Идеята е примерно 16-тия в руското първенство да се излъже, да извади 300к евро и да го продадат.

slim_k, приятна статия, хареса ми, че се стремиш да звучиш максимално неутрално и само фактът, че знам на кого симпатизираш, ми помогна да уловя 1-2 момента на (заслужено) задоволство от представянето на Левски.

Профил ICQ WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2010 19:09

@Сириус, мерси, че разясни за Платини - не се сетих за тази опция :lol:
Иначе си много прав за всичко казано преди това.
А и знаете ли какво направиха титаните от Шериф и БАТЕ?!
Първите бият Динамо Киев с 2:0, а другите помитат АЗ Алкмаар с 4:1.
Е те това са отбори. Не като нашите европейски "бойци"...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2010 19:14

Декстър е пълен педераст, който не разбира от футбол.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Окт 2010 21:39

Оставете футбола (нищо че темата е такава), волейболистите ни биха ПОЛША!!!!!!!!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2010 21:46

denik написа:
Оставете футбола (нищо че темата е такава), волейболистите ни биха ПОЛША!!!!!!!!

И утре трябва да паднат от Бразилия, щото после западните братлета ще ни го начукат :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Окт 2010 21:47

Dexter написа:
denik написа:

И утре трябва да паднат от Бразилия, щото после западните братлета ще ни го начукат :lol:

Нас Бразилия обикновено са ни по-големият проблем, отколкото западните.... абе ще видим - каквото стане :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2010 22:15

Радвам се че на двама които дадоха отговор им е харесала статията. В нея ест. има пропуски, но не мога да побера всичко. Няма примерно Левски - Рейнджърс, дето като гледам видеото при гола на Тодоров винаги настръхвам. Може би за тва и толко ми хареса този на Жози срещу Гент. Няма и ЦСКА - Байерн 4-3, дето е ЕБАТИ мача, но предпочетох да сложа по новите победи срещу Леверкузен и Ливърпул ... Както и да е ..

@Сириус - левскар съм си, няма как въобще да не се долови, но признавам че победи със значение на тези на ЦСКА с/у Аякс '73, и Ливърпул '82 нямаме и предвид нивото до което изпадна родния футбол след промените няма и да имаме. Това което не харесвам в тях е начина по който ЦСКА прави "селекцията" си тогава и който няма да коментирам, за да не навлизаме отново в старите и толкова познати спорове.

@Декстър - братле, компетентен си по квито и да е футболни теми колко гъзо ми ... Пиши си "кур за говедата, САМО ЦСКА" или квото там и не се впусай в обяснения, щото напъните ти са комични. Като левскар не съм се надявал на хикс чорбарче глупаво, надявал съм се на победа.

Реално, ако играеха нашите както могат можеше да се вземе поне хикс от този мач, но всичко пропадна след онова увисване на Гошо. Ти за морал чувал ли си глупак ? Получиха първия гол, но това не беше фаталното, личеше си и след него че са поне малко надъхани да вземат нещо, а завръщанията в мача вече доказахме че ги можем на няколко пъти. Всичко пропадна след втория абсолютно вратарски гол, допуснат от капитана и най-опитен футболист на отбора. Оттам нататък вече се виждаше само отчаяние и това беше причината целия отбор да играе далеч под възможностите си. Към допълнение този път нямаха и 25000 свои привърженици които да ги надъхват Не проумяваш че във футбола има и такива моменти и не всичко е въпрос на умение и само се доказваш че гледаш от вчера.

Не знам и какво си въобразяваш че необиграната сбирщина от некадърни мениджърски подлоги наречена ЦСКА ще направи в мач срещу Калмар, Гент или дори Берое (на който жалък спектакъл за съжаление скоро ще станем свидетели). Причината да получите само по един от Бешикташ и Порто се нарича Райс Мболи, но те уверявам че колкото и да пази чернилката, в европейските си мачове ще получавате поне по един. А срещу Рапид с този смехотворен авангард трябва да си пълен глупак да се надяваш на нещо повече от минимална загуба или хикс.

Бате, не го казвам с лошо или шот си чорбар, но се цепиш секи път кат чикия на мокър песък. Коментирай си с приятелчета, в кръчмата където гледате или където ти падне на раздумка, но не претендирай с компетентност, щото предизвикваш силно дразнение.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 16:02

Абе ай сиктир бе.
Много компетентен се изкарваш и ти, а дрънкаш общи работи.
Надявал си се на победа?! Айде без коментар...
И срещу Рапид ЦСКА ще се представи много по-добре, отколкото срещу отбори като Порто и Бешикташ. Щото Берое направиха равен с тях, сеш' ли се?!
И дори не се и надяват последните да бият ЦСКА, щото са едно от най-жалките отборчета в А група - единственото, което заслужават е фалит и после Г група...
Да, оценявам атмосферата, при която се играят мачовете, само дето Левски и пред 30 хиляди да играеха насред София, пак щяха да паднат...
Бимумайката, не съм такъв die-hard фен на ЦСКА какъвто ме изкарваш, обаче много ме нервиш като започнеш да изкарваш от Левски ебахти и добрия отбор...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 18:33

Rafael Van Der Vaart.....
!!!

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 19:36

Искам само да скоча в темата, преди ABU бригадата да се обади. Да, това ще е Юнайтед пост. Ако не ви се чете - недейте.

Тази година гостуванията ни са много зле. Не знам защо е така, надявам се че се дължи на обичайния ни бавен старт и трудностите при намирането на формата за част от играчите ни. Плюс големия брой играчи, които се връщат от контузия. Момчетата получават две седмици почивка от Лигата, надявам се да успеят да се стегнат за това време. Следващият мач ни е срещу Уест бромич, 16 октомври, у дома. Нуждаем се от голяма и убедителна победа, за да почнем да трупаме инерция и да задвижим сезона си.

Реално тези четири гостувания не бяха лоши резултати - миналата година имахме подобни, ако не и по-лоши резултати срещу тези отбори. Но! Реално, това бяха все мачове, които трябваше и можехме да спечелим. Евертън беше особено болезнено, защото две минути и костваха една абсолютно заслужена победа. Фулъм, Болтън а сега и Съндърланд - играхме лошо, няма как да избягаме от това заключение. Ситуацията напомня миналата година - няма кой да пробие защитата, липсва ни темпо и креативност. Обикновено я Скоулс, я Нани, я Руни, а тази година, слава богу, и Бербо, се намесват и спасяваме положението.

Сега проблемът ни е лошата форма на Руни, Флетчър и Евра, които миналата година бяха тримата ни най-добри играчи (към края на сезона и Нани, но той засега играе по-същия начин и е най-опасният ни играч). Когато те тримата се върнат във форма всичко би трябвало да се нареди. Но контузията на Валенсия ни наранява много лошо, но и ни дава една много интересна възможност. Руни отляво, Бербо в средата и Нани. И всъщност те тримата да си сменят местата, защото заедно са най-опасната ни нападателна линия. Тримата се сработват страхотно и се допълват във всяко едно отношение . . . когато са във форма. Надявам се Ферги да почне да ги играе заедно по-често или да даде шанс на Обертан на лявото крило. Така и не разбрах защо днеска не го пусна, отляво имахме само О'Шей , който сам нищо не може да допринесе към атаката. После пуснахме Бебе, който в никакъв случай не е готов за Висшата лига. Има страховити физически качества, но дълбоко се съмнявам, че този сезон ще направи каквото и да е впечатление. Парк също не става за крило, а Гигс е Гигс, но не може да играе вече като традиционно крило. Това много лошо ни осакатява отляво, но Евра като се върне във форма би трябвало леко да успеем да замажем положението.

Профил WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 20:00

Или казано накратко - в момента Юнайтед смучат топки...

Тотнъм!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 20:33

Левски не е ебахти добрия отбор, когато се гледа европейската сцена, но едно е да загубиш с 0:1, 0:2, 1:2, ако ще и 1:4, друго е да ти вкарат 5 безответни. Тази разлика я направиха Гошо Петков и падналия морал в случая на Левски, щото квото и да ми говориш същите играчи далеч с повече САМОЧУВСТВИЕ съм ги виждал да играят. А ти квит искаш свински глупости си говори, че само Жоазиньо е свестен футбалер и темподобни. Никога и няма да говоря квото не виждам, миналата година примерно бяха пълна трагедия и никой не го е отричал, просто гледахме и се надявахме да станем по-добре някога. Дори при тва положение от Виляреал насам никой не може да дойде на Герена и да вземе точка. Гледай си собствения отбор и се надявай някой ден да сте по-добре.

:stooped:

Рапид направиха хикс с Берое тука щото ги бяха подценили прекалено много и целия мач бяха като опарени - не излизат срещу българския вариант на ТНС както са очаквали, а срещу отбор който за 2-3 седмици реална подготовка излиза по-обигран и надъхан отколкото ЦСКА е до момента и колко да не е без хич си има публика която успява поне малко джангър да вдигне и да направи домакинска атмосфера. Там вече бяха видяли за какво става въпрос и ги разпукаха. Срещу ЦСКА ще си излязат по същия начин на моментния максимум и щете нещете поне с един ще паднете. Това е моята прогноза и тя не е от злоба като при тебе, а от наблюдение.

Грешно е и стари провинциални отбори с традиции да ги подценяваш много, вервай ми, щото един ден губят от Сливен като домакини, на следващия мач отстраняват ЦСКА за купата :lol: И това е щото независимо дали са в А или в регионалните, са си Берое - отбор зад който стои един цял град, който някога е бил Ювентус и чийто треньор за 3 години на два пъти от нищо прави нещо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2010 23:21

много слаб юнайтед

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2010 00:38

Till Lindemann написа:
много слаб юнайтед

Give the man a medal !

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2010 11:56

Пичове, днеска има страшни мачове. Сити - Нюкасъл ще е купон, Арсенал - Челси също, а довечера в Италия играят Интер - Юве :О :О :О

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com