Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 14:23
Dexter написа: Голяма работа... Слим, тъпако и скапан расисте, заври си "знанията" по футболната игра, там дето не изгрява слънцето... плямпало. Да се намираш на приказка само... бахти ограниченото копеле Сега бихте Гент, радвайте се, щото срещу Спортинг и Лил ще го ядете целия до топките... Е глейте - вижте как се успокояват жалките чорбари ... Кюрде, дори оттук нататък само да губим, както толкова много ти се иска явно, 7 поредни мача без загуба в Европа в рамките на един сезон си остават някво утешително постижение при сегашната футболна действителност у нас. И ние м/у другото нямахме късмета да играем срещу "отбори" като Клифтънвил и ТНС Имаме си приличен треньор, добри футболисти и поне един сезон нямаме поводи само да се мръщим и да псуваме, ако на това те е яд проблема си е твой. Не знам кви са ми "знанията", поне не съм толко тъп че да изцепя че Жо е единствения свестен футболист в Левски и видиш ли тва е велика истина която досега никой освен тебе не е можел да осъзнае Яко си насран батка и няма сми да се потиш само да ме псуваш. Не съм и расист ... http://www.youtube.com/watch?v=ZWNLV6pqf8M - много сме и се чуваме, щото не ни интересува с кой ви е следващия мач и дали ще го загубите
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 16:43
+ новите ни попълнения носят 140 000 евро за 1 мач, а вашите стават 100 кила(Платини), и се избиват по между си(италианците)
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 16:44
Till Lindemann написа: и се избиват по между си(италианците) Както и Спас Делев и оня другия
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 18:20
Е нямахте късмета да играете с "отборчета", затова ви биеха като брашнян чувал титани като Жилина, БАТЕ, Тампере и Беверен. Треньорът ви е едно скапано, невзрачно лайно дето само изпълнява квото му каже Гонзо, а и е човека, който употребява най-много клишета в България... Имате точно двама добри футболисти - Жоазиньо и Тасевски - Гара-та го гледам колко струва - 9 гола, от които 4 от дузпи(явно така ще станете шампиони, ама то няма и друг начин, де), а като му гледам шутовете... направо не мога да си представя как е вкарал цели 9 шибани гола... 9!!! Та без тия тримата нямаше да струвате пукната пара. И кво от това, че в ЦСКА ще се избият?! Не ми пука за тъпите италианци, целият проблем идва от управлението, не от играчите... Каквото ще да е, оставаш си тъпак... А специално ми се ще догодина да гледам сеира на Дунав във "Г" група, който ще играе срещу съименниците си от Дунав 2010. Успех, момчета!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 20:52
Абе признавам си, изобщо не знам какъв им е съставът на Левски, но това, което е ОЧЕВИДНО за всеки нормален човек, е че сме държава, в която футболната федерация има собствен тим. Поне да го бяха прикрили малко, ама то .. реално кой ще направи нещо? То е ясно какво ще стане - Левски шампион, Литекс купата и кура за ЦСКА. Така ще е докато е синьо БФС-то. А точно вашият гонзу ще ви съсипе. Ръчкал Батков да продава тасевски, жоазиньо и дембеле, че 3мата щели да донесат много пари в клуба, а и после можело да им падне цената.. А истината е, че като СТД той ще си прибере комисионната. Малко като нашият Емо, ама поне вашият се мъчи да прави нещо. А Ясен каква е трагедия, не ми се приказва. Добре, че има кой да му нареди състава, че иначе ще яздите големия..
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 21:13
Dexter написа: Е нямахте късмета да играете с "отборчета", затова ви биеха като брашнян чувал титани като Жилина, БАТЕ, Тампере и Беверен. Треньорът ви е едно скапано, невзрачно лайно дето само изпълнява квото му каже Гонзо, а и е човека, който употребява най-много клишета в България... Имате точно двама добри футболисти - Жоазиньо и Тасевски - Гара-та го гледам колко струва - 9 гола, от които 4 от дузпи(явно така ще станете шампиони, ама то няма и друг начин, де), а като му гледам шутовете... направо не мога да си представя как е вкарал цели 9 шибани гола... 9!!! Та без тия тримата нямаше да струвате пукната пара. И кво от това, че в ЦСКА ще се избият?! Не ми пука за тъпите италианци, целият проблем идва от управлението, не от играчите... Каквото ще да е, оставаш си тъпак...
Батка ше дойдеш на нашто Първо само Жоазиньо беше, после "абе и Дарко става", накрая и Гара Дървото дет само пропуска, ама некак си така както си пропуска пича вкарва 15 гола в 14 мача Излагаш се вече братле спри да пишеш моля ти се Левски не е супер-отбор с 5 и повече висококласни футболисти, но на фона който му предоставя родното първенство в момента, изпъква доста. И това не трябва да си левскар да го видиш, просто червените очила чат пат трябва да се свалят. А вие явно и Гонзо и Яската ги подслушвате, та знаете кой кого ... Според мене Ганя и двамата ги пердаши с шибучицата и им шари гъзовете чернилката кат не вкара Ест. трябваше една съдийска грешка, за да може вече притихналите от неизлята злоба чорбари и селяни да наскачат като кокошки и да закудкудякат. Миналата година същия този Николай Йорданов се погрижи финалната четвърт на най-решаващия двубой за полусезона между Левски и Литекс да не се играе футбол и още от рано да прекръцне шансовете на и без друго тогава слабия ни отбор. Една седмица по-късно, съдията директно ни елеминира за Купата, отменяйки чист гол срещу същите тея Черно Море. Вие ревете за някакъв единичен случай, в 7ми кръг на шампионата, който беше свирен при резултат в наша полза ?!?! Агро-Море изкараха двама човека за 20 минути с контузии, гордо представяйки страхотната си публика от озлобени контрольори, докери и жепейци, и страхотния си терен злепрекопана нива, спираха абсолютно всички атаки с нарушения и ги болеше кура щото тоя плехар да се бръкнал веднъж дваж за картон. Всеки който е имал рядкото щастие никога да не е гледал български футбол, ще каже че заслужилия победител в този мач е Левски. Вие си лайте там ... А на останалия свят още по малко ми пука за тъпите ви недъгави италианци Само прасенцета се сменят периодично, кочинката си е една и съща.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 21:16
tl;dr
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 21:36
декстъре, разбираш от футбол, точно колкото разбираш от ядрена физика (примерно) ако казваш, че ние сме имали късмет, за ЦСКА не знам какво ще кажеш. то не е ли да играеш срещу готвачи и студенти на стадион, с 4 метра по-малък от минимума, да те сравняват с калинка в класирането, и пак да лаеш, макар че устата ти още мирише на сперма отборчетата, от което паднахме, отстраниха Спарта Прага и направиха равен с Ювентус, срещу които ако бяхте играли вие, щяхте да паднете с двуцифрен резултат пък за дунав... не се заяждай с денката ей
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 21:43
Декстъре, земи се гръмни. Дали на Левски 4 дузпи. Левски в момента е отбора с най-резултатното и бързо нападение и ако не си забелязал - играят всеки мач в атака. Нормално е, колкото повече атакуват, толкова повече дузпи да им дават. Сезон 2006-2007 хората вкараха 100 гола и пак прасетата като тебе реваха, че им давали дузпи. Нали се сещаш, че дори да са им дали 7-8 дузпи, останалите 90 гола не са били такива? А в Лига Европа досега са вкарали 20 гола и не са им дали нито една дузпа. Т.е. както виждаш, и да им дават дузпи и да не им дават головете валят като дъжд, победите - също. А и след като казваш, че съдиите подпирали Левски, защо не ги подпряха с/у Черноморец? Черно Море вместо да реват, да не бяха пускали 3 гола до 63тата минута. От тук нататък ще помоля феновете на отборите под 5то място в класирането в "А" група да не коментират, защото не виждам смисъл да коменитраме отбори под средното ниво ~Алминатора.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 23 Сеп 2010 22:02
Аз съм заклет ЦСКАр и вярвам че тотално надиграхме Бешикташ и заслужавахме победа, а не загуба. Обаче . . . Слабия . . . заеби човек. Надявам се искрено Левски поне да се представят добре в Лига Европа, а тази година Шампионата в България да си ебе майката.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 24 Сеп 2010 13:28
Малко Юнайтед слухове - в сряда Ферги не беше на мача ни със Скънторп за Карлинг къп, защото беше в Испания, за да гледа мача между Валенсия и Атлетико мадрид. Първоначалнтие слухове бяха, че е заминал, за да види как играят Валенсия без Силва и Вия и с новите си попълнения. Но ! Заедно със САФ е бил и Eric Steele, който е треньор на вратарите ни. И всичките трансферни мъпети веднага скочиха(ме) да обясняват, че Ферги наблюдава Де Геа (вратарчето на Атлетико, който за 19 годишен е ЕБАСИ талантът :О). Дано, той и Лорис са единствените вратари, които бих искал да заместят Едвин някой ден Освен това ме е яд, че не видяхме Ейкрем >.> Дано тая година някой мач да изиграе, защото след изпълненията си в резервната лига го заслужава. Или това, или да го пратим под наем януари месец в някой отбор от Чемпиъншип, за да трупа опит :- )
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 24 Сеп 2010 15:12
Лори не е ли дърт бе? за Юнайтед исках Себастиан Фрай, къвто расист не е
иначе ДеГеа спаси много положения срещу Барса, преди това не съм му обръщал внимание, но ми хареса, сигурно ще го вземат в Реал още зимата
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 24 Сеп 2010 15:56
Лорис е на 23, хич не е дърт :Д А Де Геа още от миналата година прави впечатление като изключително читаво вратарче. Щом е титуляр на третият най-голям отбор в Испания, ебаси ! :Р Плюс това, надали ще отиде в Мадрид, имайки предвид, че те и Атлетико не се харесват особено много (доколкот знам, де)
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 24 Сеп 2010 16:30
Алминаторе, скапан лайняр такъв, биехте отбори като Беласица, Спартак Вн и Черноморец Бс-Сф с по 6-7-8-9-10-11 на 0. Само от тия 5-6 мача имате към 25-30 гола...освен това разликата м/у отборите бяха коренно различни преди 4 години, отколкото са сега. И да искате, няма да вкарате 90 - 100 гола тоя сезон... Тил, така и не разбрах какво, по дяволите, се опитваш да ми кажеш, но все тая. Мога да ти кажа, че разбирам много повече футбол, отколкото теб...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 24 Сеп 2010 17:10
Дади, нали Стекеленбург бе Те и Арсенал се ослушвали за него.... според мен тези първокласните отбори трябва да вземат улегнали вратари с опит някъде към 27-28-годишни, които могат 7-8 години да им вардят без никакъв проблем. Щото един 20-годишен вратар колкото и голяма имба да е, няма никакъв опит и единствено могат да го купят и да го пратят в някой сателит да се обиграва. Вярно, Челси на времето взеха Чех така и се оказа страшен избор, но рискът при вземането на много млад вратар е прекалено голям. Вариантът с Лори е добър, защото той сега зимата става на 24, а от 2 години е неизменен титуляр в Лион и може и да си струва. Но някакви 20-годишни наборчета (гледам Де Геа има-няма 20 мача) си е чист риск да ги вземеш и да ги хвърлиш титуляри. Шапка свалям на Ван Дер Сар, защото от адски много време играе на високо ниво и е един от най-добрите вратари в света, добре че бяха Юнайтед да го вземат да му възродят кариерата, защото след Аякс (в най-добрите им години) и Ювентус да идеш във Фулъм си е малко сдухващо.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 24 Сеп 2010 17:35
Абе да купуват М'Боли, да не се занимават с некадърници като Стекеленбург Де Хеа си е доста добър. Не смятам, че един негов трансфер в по-голям отбор ще е рисков...
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 24 Сеп 2010 18:27
Че Фулъм си е един прекрасен отбор, малък, но симпатичен, без известни имена, но обигран и миналата година на косъм да спечелят Лига Европа, ако не бяха педалите от Атлетико Иначе палци горе за Де Хеа, на фм08 купувах Asenjo (днес титулярен вратар в Атлетико М) за 1-2 млн, ако съм богат отбор, ако не - Де Хеа за 200к и ставаше машина..
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 24 Сеп 2010 19:11
От Стекеленбург по-добър в момента няма.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 26 Сеп 2010 14:20
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 29 Сеп 2010 21:29
Валенсия добре се държат, а дано победят надутите пуяци от МанЮн, ще съм много доволен
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|