Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 15:50
Мерси на всички за милите пожелания!!!  Леле, Изхода не ме е нахранил... Засрамете се форумни "величия"...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 16:42
човек, ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб.
ЧРД, Декстър:)
|
 |
Въртолета
|
 |
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 17:27
Сириус,ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб. (не го имам предвид,просто искам да видя колко далече ще стигне веригата  ) Dexter трябва да ни черпи всички.
___________________________________ Ники вижда всичко.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 17:31
Въртолета, ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:34
ЦЦЦЦЦЦЦОМБИ БРЕИКЪР!!!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Anon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:35
Супалийткила, ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб.
|
|
|
|
 |
Anarch
|
 |
В момента играе: с Господ
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:38
maieutiquer , ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб.
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 19:05
Аnarch ,ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб. KEEP IT GOINNNNNN!!!
|
|
 |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 19:11
Олеле, Gipo да не каже нещо приличащо на обида. Аз съм 3-тия който използва това "нещо" и аз съм виновен за разпространяването му до такава степен, за което съжелявам! А и доста сте тъпи всичките, барайте меча и играйте The Game !
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 19:18
Вие, всичките конкретно сте олигофрени, да, умствено изостанали. Дали така сте се родили, някой друг изверг ви е направил такива или друсането и пиячката са осрали нещата в глававите ви - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумирате от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговорите. Фактът, че живеете със себе си е достатъчно голямо наказание за вас.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Anon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 20 Сеп 2010 21:25
Kamelot написа: Вие, всичките конкретно сте олигофрени, да, умствено изостанали. Дали така сте се родили, някой друг изверг ви е направил такива или друсането и пиячката са осрали нещата в главите ви - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че вие консумирате от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговорите. Фактът, че живеете със себе си е достатъчно голямо наказание за вас. Word.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 21 Сеп 2010 08:37
maieutiquer написа: Kamelot написа: Вие, всичките конкретно сте олигофрени, да, умствено изостанали. Дали така сте се родили, някой друг изверг ви е направил такива или друсането и пиячката са осрали нещата в глававите ви - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумирате от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговорите. Фактът, че живеете със себе си е достатъчно голямо наказание за вас. Word. +9000 // 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Anon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 21 Сеп 2010 11:24
The Chameleon написа: +9000
Ти специално можеш да даваш до 11936+ haha you see what I did there ^
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 21 Сеп 2010 11:29
maieutiquer написа: The Chameleon написа: +9000
Ти специално можеш да даваш до 11936+ haha you see what I did there ^ The Game, boy.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЧРД на Dexter-а! Публикувано на: 21 Сеп 2010 21:00
mnого сте тъпи всичките!
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|