Автор |
Съобщение |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Сеп 2010 12:15
Бахти, колко се напих вчера  Ся имам материал за писане... веднага след като изчезне махмурлука :РРРР Будя се и гледам, че съм си изпушил всички цигари, и ся трябва да ходя да магазина... МРАЗЯ !!!!!!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Сеп 2010 14:00
Някои хора ме питат "Какво толкова намираш в БИАД"...Еми, да бяха дошли вчера да видят какво е купон.Страшно готино ретро парти, напих се като животно и си умрях от кеф...И още съм малко пиян 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Сеп 2010 21:56
Бахти скуката ... Дано умрете
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Сеп 2010 23:15
wiedzmin, Гара Дембеле и 100-те му братя да те разпорят, подчовек анадолски такъв 
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Сеп 2010 23:39
Цитат: Гара Дембеле Много е черен тоя 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 05:07
Кво е тва бе, събудих се към 2 и се въртях допреди малко :/ Не искам да ставам още, обаче и не мога да заспя...
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 06:19
И на мен не ми се ходи на работа,спинка ми се още :\
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 08:45
Горните постове по мой адрес ми харесаха, ама не искам черни, тях ги мразим. И бием. Ама не ги ебем. Вас ще ви бия, еба и пак ще ви бия. Докато ви еба.Дисте, кви са тия неща за майка ми бе, всички знаем, че се интересуваш само от мъже. Кво ми се филмираш във форума 
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 09:15
Моридин написа: Цитат: Гара Дембеле Много е черен тоя  те малийските цигани са такива
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 10:12
След вчерашната победа на Левски сумати приятели във Фейсбук постват статуси, посветени на Левски. Егаси лицемерието, когато миналата година не бяха толкова добри си мълчаха като мишки, а сега дай на еуфорията. Жалка работа.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 10:23
така е, но има ли смисъл да постваш статус за Левски, ако са паднали от Видима-Раковски (примерно) ? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 10:31
Всъщност нямах предвид само статусите. Сумати народ се изсипа на стадиона. А имаше ли миналата година примерно толкова хора? НЕ! Никои не тръбеше за отбора си, сега не се спират. Еми позьорщина си е това-или си привърженик на отбора си и в добри и в лоши моменти, или изобщо не се правиш на такъв!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 10:35
^ 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 10:43
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 10:49
Песента на Ледник ме направи тъжен 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 11:02
Уидоу, къде се губиш бе човек?? Толкова време те нямаше. Да не би да удари кьоравото на Уолстрийт 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 12:03
Мии започнах много да пуша и да влизам във 4чан и почти 2 седмици ми се губят.  Онзи ден даже вкарахме 5 холандеца и целия ден ми беше много шарен 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 12:04
THE KING OF TIME написа: Уидоу, къде се губиш бе човек?? Толкова време те нямаше. Да не би да удари кьоравото на Уолстрийт  най-много да му образуват досъдебно производство  АхАХАХАХАХ и ти ли си станал тревоман, бе, провал 
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 12:05
Всички сме тревомани бе, долни отепки, the lowest of the low. Без Гипо, той е представител на елита, отдал живота си на каузата да се бори с тревоманите, див ренегат.
Трябва да се наспя... О.О
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Сеп 2010 12:09
Днеска на пулса на София как ще се натрошааа и после на afterparty-то какво ще ставаа...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|