Автор |
Съобщение |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 11:20
Serious Sam написа: Баси, още си спомням... Как ги мразя тези талибани... Не можаха ли малко по-късно, прекъснаха един много готски епизод на "Котарака Ийк" заради тях... Минаха 9 години, ама още го помня...  По Fox Kids ли ?  Спомням си че прекъснаха Fox Kids със извънредните новини по BTV. И не мрази талибаните, това беше една инсценировка цялото събитие. Извинение на американците да започнат война и да наложат patriot act в Америка, който общо взето направи САЩ още по малоумна полицейска държава . Американския народ е застрашен с тероризъм от собственото си правителство.
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 11:25
Не мога да изпитвам съчувствие за напълно непознати хора 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 11:29
Serious Sam написа: Баси, още си спомням... Как ги мразя тези талибани... Не можаха ли малко по-късно, прекъснаха един много готски епизод на "Котарака Ийк" заради тях... Минаха 9 години, ама още го помня...  прекъснаха "Принцеса Сиси" бе, идиот!
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 12:45
САЩ НАД ВСИЧКО!!!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 13:22
Поздрави от 4chan 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 13:25
@Tiny - ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб .
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 13:41
Не сте забавни. Много хора умряха тогава а вие се държите като идиоти. Колкото и да ги мразим американците заради едно или друго, е редно да се каже някоя нормална дума вместо само да се лигавите и да хейтвате. И те са хора и те заслужават почит.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:00
Напротив, забавно е като ви гледам какви сте моралисти и сякаш кой знае какво постигате като кажете на всички в нета, че сте "съпричастни" към скръбта на няколко хиляди американски семейства. Съпричастни сте колкото на баба ми хурката. И на мен ми е мъчно, щото мога да си представя как бих се чувствал аз, но ако не мога да го кажа в очите на някоя от американските вдовици, това си остават напразни и непотребни думи и чувства.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:09
VALENTINVS написа: Да, 11. септември беше. Един забележително грозен ден.  Цитат: В.Т. (20г.), O.o Да не си ти? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:11
Да мразиш цял народ, още повече такъв, какъвто няма почти никакви допирателни точки с твоя, е просто признак на слаб интелект, подчинен от някакви първични нагони или пък преход от детска към зряла възраст, какъвто тук се забелязва доста закъснял - някъде около 20-тата годишна. Да си правиш ебавки със смъртта на толкова много хора - добри/лоши - всякакви е грозно. Това, че тролиш съвсем не те извинява (не знам защо, но човек като направи някоя глупост в интернет и каже, че е изтролил, това все едно го оневинява; ай сиктир) - троленето е ебавка. Получава се, когато ти е твърде скучно и започнеш да се ебаваш със собственото си възпитание и морални принципи, което, дори на майтап, е жалко. Защото никой от вас не се радва истински, нито пък изпитва някакво чувство на удовлетворение от събитието от 11 септември. От друга страна, Гипо - ти си станал маса тъп. От няколко години не си казал НИЩО, не си направил дори ОПИТ да бъдеш поне малко сериозен за НЕЩО. За какво влизаш тука? За какво пишеш изобщо? За забавни ли си имаш репликите, какво? За неебателни? Ебал съм ти и подигравателния стил, дето си извъдил. А едно време беше интересен. Поне сексапил имаш, да компенсира Оставете на страна истерията покрай 11 септември, конспирациите, целия "хайп". Тогава при ужасни обстоятеслтва са умрели много хора. Още повече хора са загубили близките си, другото не е важно. Да почиват в мир.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:15
Ти па си станал много умен напоследък  Обаче не мога да не вметна за Гипо, че това, дето го написа за мен, чисто литературно е най-доброто му нещо от години.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:22
Хехехехе. Смешно е, защото не беше терористична атака. КОНСПИРАЦИЯ! Моридин написа: морал Пикая ти на морала. Чуждото нещастие е доста често хем забавно, хем удовлетворяващо, а дори не вреди на черния дроб. Това за конспирацията наистина го вярвам.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:24
Бате, не се ебавай ти, колкот повече пия, толко по-гениален ставам и това е вселенска аксиома А аз пия много напоследък 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:29
Моридин написа: Бате, не се ебавай ти, колкот повече пия, толко по-гениален ставам и това е вселенска аксиома А аз пия много напоследък  Малко лична драма - едно приятелче реши да спира с гейминга, че вече е на 18. А игрите са за деца. 'Какво прави един зрял младеж, тогава?', питах аз. "Пие.", беше ми отговорено. Заобиколен съм от хора, които пият евтин и безвкусен алкохол в огромни количества, само заради пиенето. Не им е кеф да пият, като са пияни само се гледат и траят и после повръщат, а на другия ден 'лелееееееее батка как се размазахмеееее, голема работа сме'. Деца, младежи, чуйте ме! Пийте по-рядко, но хубав алкохол, в добре организирана група на готино място. Удоволствието е десеторно.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:32
denik написа: VALENTINVS написа: Да, 11. септември беше. Един забележително грозен ден.  Цитат: В.Т. (20г.), O.o Да не си ти?  Не, но всичките са ми познати, някои от тях доста близки.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
jaeger
|
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:35
indigo написа: ....
Смешно е, защото не беше терористична атака. КОНСПИРАЦИЯ!
...
Единствения умен човек! Ако все още си мислите, че талибани са взривили кулите, нека ви попитам.... как така Военно-въздушните сили на САЩ не са засекли на радара и свалили тези самолети, а ? За да спрете със тъпите постове *мама им деба и талибани колко хора убиха тогава* погледнете http://zamunda.net/details.php?id=99337&hit=1 и проумейте бе мамкаму ! 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:36
Цитат: Малко лична драма - едно приятелче реши да спира с гейминга, че вече е на 18. А игрите са за деца. 'Какво прави един зрял младеж, тогава?', питах аз. "Пие.", беше ми отговорено.
Заобиколен съм от хора, които пият евтин и безвкусен алкохол в огромни количества, само заради пиенето. Не им е кеф да пият, като са пияни само се гледат и траят и после повръщат, а на другия ден 'лелееееееее батка как се размазахмеееее, голема работа сме'.
Деца, младежи, чуйте ме! Пийте по-рядко, но хубав алкохол, в добре организирана група на готино място. Удоволствието е десеторно. Ти пък, това го казваш на човек, който в едно 60% от случаите ще си остане с някоя книга вкъщи, вместо да се нажули в тарикатска компания  Просто това лято ми се случиха някои гадости, та гледам да сменя за малко обстановката.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:37
wiedzmin написа: Serious Sam написа: Баси, още си спомням... Как ги мразя тези талибани... Не можаха ли малко по-късно, прекъснаха един много готски епизод на "Котарака Ийк" заради тях... Минаха 9 години, ама още го помня...  прекъснаха "Принцеса Сиси" бе, идиот! Котарака Ийк беше!
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: btw, днес е 11 Септември Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:57
аз пък бях на селска сватба у Сливен Дех каде беше брие
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|