Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 01:45
Стига, че взех и аз да се отчайвам. Добре си си ъпгрейднал компа, и аз обмислям някакъв скорошен ъпгрейд, ама ше видим, може и направо нов комп да си зема. 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 01:53
да ебем и нощните пеперуди огромни, като дживгаре са големи .....
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 02:17
Да, и при мен влезе една одеве, а вчера и една богомолка! 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 02:39
Свърши ми бирата. Мразя ви.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 10:33
Ей Mass Effect 2 е най-яката игра, която съм играл през живота си, заклевам се Не знам, откак излязоха тя, The Witcher и Dragon Age, RPG-жанра трябва да си получи новото Diablo и да умре след това, защото съвършенството е постигнато! И понеже не бях си инсталирал нова игра от поне 2-3 години, при вида на графиката бях ей така: 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 11:11
Квадратите.... те се движат! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 13:55
Получих потвърдително писмо от Кьолнския университет, че съм приет  . YESSSSSS!!!!
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 14:11
Ей манафи, вчера вечерта ми редиха оферта днеска сутринта да отпрашим към морето, дееба и спонтанните педерасти. Ако нямах работа у университета дето трябва да свърша до петък щях да отида. До момента това е 5тата оферта за море това лято, която се преебава или отказвам. Ходи ми се та две не видим... 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 14:19
Морето е нещо зло! Толкова много голи и полуголи лолитки, ужас! Да се побърка човек!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 19:30
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 21:03
The Chameleon написа: Морето е нещо зло! Толкова много голи и полуголи лолитки, ужас! Да се побърка човек! Апф, имам чувството, че всички същества от женски пол на плажа са рускини А да. Имаше една българка с ебати задника и това... ебати мизерията тая година 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 21:22
36' Young Boys Bern 3 - 0 Tottenham H.
свършвам
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 21:28
Tijs Michiel Verwest написа: 36' Young Boys Bern 3 - 0 Tottenham H.
свършвам АХАХАХАХАХ, сериозно ли бе 3:0 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 21:33
The Chameleon написа: Морето е нещо зло! Толкова много голи и полуголи лолитки, ужас! Да се побърка човек! мама му и плаж, като пиле на грил съм
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 21:41
Tijs Michiel Verwest написа: 36' Young Boys Bern 3 - 0 Tottenham H.
свършвам АХАХАХАХАХАХАХАХАХХ  само така, КЗтотнъм
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 22:06
Привет форуме...Завърнах се..Бих могъл да кажа че едномесечна обиколка на България, последвата от едноседмичен престой в Холандия , се отразяват меко казано освежаващо на разума(Макар и неизбежно да оставят своята следа върху телесността)...
След посещението на прословутата мирова столица на порока и изживяването на 3дневен industrial/gothic фестивал, тепърва осъзнавам че съм имал възможността да изложа сетивата си на звуци и гледки не сравними с нищо от скромното ми битие до сега.... И при все това, и факта че ми оставата едва няколко часта преди отново да се разделя с обвързалото се с мен същество от женски пол, единственото което хрумва на проядения ми от абсентови пари и geek-щина разум е да се обърна към вас... И така уважаеми мои форумни колеги, отделете се за миг от вашите мании,хобита,интереси и фанатично приклещени зад монитора късчета виртуалност, и поразсъждавайте на зададения по долу простичък въпрос:
Абе алпиици юдородни , кога ще си покажете навънка слънце невиделите носове , да ви видя ?(wrръъ му гО!)
ПС: 1. Frontman-a на Nachtmahr е дебел. 2. На Grendel им гръмннаа бушоните(буквално).Поради тази причина решиха да креснат едно SLAYEERR към публиакта и изпълниха а-капела кавър на Angel of Death. 3. Aesthetic Pefection ако звука им не беше като на грамофон от ада може да минат за cover - band на Limp Bizkit. 4. Covenant имат най-кресливия girl croud след Justin Bieber... 5. Ако имаш група от 5 члена, в която 3 са жени, да се знае че минимум 2 от тях са просто за окраса... 3. Cyber-goths - just like candy - only high,horny and with tits. 4. ITS THE BLUUUT ROOOYAAAAAL!!!!!
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Авг 2010 23:18
@Раскольников Завиждам ти с бяла завист  На мен момичето ми ми липсва, щото замина за Москва за седмица, и ся не знам кво да правя :/ Нищо не ми се прави, ако трябва да съм честен, просто искам да се телепортирам при нея  Пожелавам ти приятни последни часове и да донесеш една бутилка абсентец да почерпиш :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Авг 2010 01:45
Я, Фридрих! 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Авг 2010 20:32
Момци, да ви се пофалим, днеска записах да учим Право у НБУ освен Икономиката. Че ми се запали задника по сесиите ама... ше видим как ше го бутаме. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Авг 2010 20:35
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|