Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Публикувано на: 14 Авг 2010 19:01

Днеска си карах кормуването и моля ви се нали спирам на светофара и чакам да светне зелено. В момента, в който светна неква циганка взе на бегом да пресича. Малееее, така се изкуших да я прегазя, само измъчих колата спирайки. ДЕЕЕЕБА ШИБАНАТА ИЗМЕТ!!!! ЦИГАНИТЕ ПОД НОЖА!!!!!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 14 Авг 2010 19:37

Личи си че си на курмуване още.Бате къде чакаш зеленото,отзад да псуват и да викат и свирят ли? На 3-4 тръгваш,няма страшно! Тия глупости от курсовете,99% нямат реално предназначение в реалното каране.Освен някой знак за скороста извънградско ок,ама другото - мех ;)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 14 Авг 2010 19:57

Викторе, не говори глупости :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 20:01

Max, те и повечето извънградски ограничения за скоростта са мех. Колко по 50-60 има, които са сложени на "кръстовища", състоящи се от главния път и една на брой кална пътечка, излизаща от лозето. Затова Cobra FTW! Вече 35 000 км и имам само 1 фиш писан за 12 кмч :D

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 14 Авг 2010 20:16

Max., бе ти недей го учи на тарикатлък. Нека докато е на кормуване се научи калитарската, пък с времето и опита сам ше си свикне какво и колко може да си позволи на пътя. Важното е сам да си го изградиш, пък да си знаеш, не да се пънеш да го правиш щото някой ти е казал. И аз много псувам някой гушнал волана сдухляк (то най-често жена де) като ми се пречка на пътя, ама имай предвид че и тебе и мене се намират възрастни и опитни шофьори да ни псуват, че е оня ден сме извадили книжките а се пишем смелчаци връз асфалта.
Та нека му зрее главата, кое как и кога да прави, кое са глупости и кое не сам ше си ги отсее като навърти километраж. Всичко с времето си. :)

THE KING OF TIME, а ти изключи капса и недей нервясва, че ше ядеш бой по пътищата. Цигани, българи, арменци, австралийци, все ше гонят зеленото. А докато всичките тъпанари тука, и аз включително, не се научим да пазим пешляка както из Европа, нема да станат хора от нас. Та недей се нерви и говори глупости, а ги пази като очите си, че ше патиш. Нема да дойде края на света ако потеглиш 2 секунди по-късно или похабиш 2 грама повече тунджа да запреш колата, а и да се нервиш е вредно за мъжеството, ше спре да ти става некой ден.

Ограниченията често са глупави, ама това че не обичаме да бичим спирачката не значи, че са безсмислени. Не се залитайте глупашки.
Иначе ако ше си ги мерим от 2 години и половина въртя геврека и още ни актове ни фишове имам, само няколко бутнати 20левки за дебилни нарушения като изключени фарове. Макар че си позволявам един буфер от 10км/ч над ограничението почти винаги с надеждата че абе за толко няма да ме спрат ама някой ден, кой знае...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 20:41

Erik, до 10 кмч няма да те глобят, радарът не е точен на 100%, а и това какво показва на километража ти зависи и от гумите и т.н. А едно от най-абсурдните ограничения за скорост е след Лозенец, по пътя между Сливен и Карнобат (София-Бургас). 60 кмч, поради естествени неравности по пътя. Е, какво е това безочие, ти си плащаш 70 лв винетка (това за категория 3, има иначе и по 1300 лв..), за да караш по уж поддържани пътища, а най-накрая освен че пътищата са кофти, ще те глобяват и затова, че не са си свършили работата :shock:

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 20:43

denik написа:
Викторе, не говори глупости :)

Кви глупости брат? Тия правила не са писани за БГ.Карай в дясно - тука дясната лента на повечето улици е паркинг,спазвай ограничението - да ама в БГ след всеки ремонт оставя знак и кое е истина кое лъжа върви разбери,на светофар изчакай 3 секунди след зелено и тръгни - wtf....,на знак стоп гумите трябва да спрат напълно - да намаля да ама да спирам като се вижда че няма коли nigga please...,като светне обратно жълто спри - да не са измисляли "ако не можеш да спреш мини" тогава.И общо взето други аспекти не помня,те са глупости.Ако бяхме бяла държава ок,ама в БГ рофл! Аз от както имам книжка 2 години,не са сме спирали нито веднъж.Няколко пъти им минавам умишлено с 20-30 над ограничението и ме изглеждат на криво ама все ги хващам като са в колата и явно ги мързи да изкарат палката и да слезнат да се разправят :lol: Честно казано и да ме спрат,не ме бърка особено,книжката не кара колата ;)

БТВ ЕДИТ: Аз между другото може да съм без книжка в момента или за затвор ама да не знам.Който е от Русе да каже горе на международното дали е действащ радара 100% ако е сигурен,щото ми казаха че не е..и със 170 минах преди 1 месец някъде.После ми казаха че ако е действащ ограничението там било 120,както и аз знам бтв,а после разбрах че всъщност ограничението е 50...Със 120 над ограничението ако ме е хванало съм за затвор :!: До сега нищо не е дошло,по новините казаха че 30 000 шофери били с отнети книжки ама не знаели щото не стигали призовките,или квото е там,до тях :lol: Аз ако ми отнемат книжката съм ги бал у гъзъ,бащата от 1 година си кара с отнета и не са го спирали,ама затвор...... :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 20:51

Няма затвор, ти пък... Сам обяснява как си в Булгаристан и мангал може да убие 4 човека и да си го разчесва на топло вкъщи, разминал се с една пробация/условна, а ти за 120 в затвора ще те вкарват. По-солена глоба ще ти тряснат и книжка ще вземат (ако работи камерата). А дори има вариант, при който даже и книжката да не ти вземат, примерно майка ми има книжка, ама не кара, така че дали ще й е отнета или не, все тая. Посочваш, че съответното лице е шофирало в момента на минаването покрай камерата и нямаш проблеми.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 14 Авг 2010 21:21

Max за този радар честно да ти кажа не съм чул ни едно оплакване.Има и друго ми казаха че може да се обжалва в съда че не си карал ти колата ама мисля че само при фирмени автомобили го има и в съда махат глобата защото не могат да докажат кой е карал колата :С Писаха го в Утрото.

Кофти е че тъпото международно е с 50 км ограничение :/ Веднъж като бях с Хамелеона се връщахме от Метро и ме спряха като бях с 80 горе до даскалото а там ограничение 40 добре че на думи го докарах разговора че искаха да ми вземат книжката заради двойното минаване на ограничението ;С оттървах се с фиш за 30 лева :Д Цяла година мина :Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 21:29

ей ся дадоха по новините, че Джони Деп бил вчера в Бургас :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 14 Авг 2010 21:34

Видях го това

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 22:16

бащата на един приятел го глобили заради превишаване на ограничението с 30 км с Варбург :!:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 22:35

Audiofly написа:
Erik, до 10 кмч няма да те глобят, радарът не е точен на 100%, а и това какво показва на километража ти зависи и от гумите и т.н. А едно от най-абсурдните ограничения за скорост е след Лозенец, по пътя между Сливен и Карнобат (София-Бургас). 60 кмч, поради естествени неравности по пътя. Е, какво е това безочие, ти си плащаш 70 лв винетка (това за категория 3, има иначе и по 1300 лв..), за да караш по уж поддържани пътища, а най-накрая освен че пътищата са кофти, ще те глобяват и затова, че не са си свършили работата :shock:

И аз на това разчитам, заради твоя фиш за 12 км/ч дето спомена по-горе го казах това. Иначе знаеш къде живееш, тука ако при сезонните смени на гумите не цакаш и изправяне на джанти значи не си я карал тая кола. Нема толко смешна история, да еба и държавицата ни... :lol:

хаха Максе у цела България къде съм карал съм видял тамън 3 адекватни стоп знака. Всичко останало ако караш легално трябва да спреш точно преди знака, да се прибуташ малко напред и пак да спреш където вече имаш видимост да изчакаш да се включиш. Е ся на Банско като бях имаше един знак дето беше на 15 метра от кръстовището. А колко стопа са набити където просто не трябва да ги има, думи немам. После как да го важиш тоя знак за нещо... А е един от най-сериозните знаци и не тряя да има ебавки с него. Бе пародия пълна. :D

А кво стана нали това с камерите искаха глобите да ги лепят задълже на собственика на автомобила щото много хора обжалваха към жените си дето имат книжки а не карат? Това беше най-тъпата идея на десетилетието просто. Иначе фирмените автомобили си имат упълномощен служител, той трябва да носи отговорност.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 23:00

Тука доста хора от Русе сме,ако има някой с Опел случайно - да идва 18:00 часа на ОМВ Дружба,среща на клуба,поне 10 коли се очертава да дойдат!

:!: :!: :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2010 23:22

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 14 Авг 2010 23:27

Сако, дънки и развързани обувки. Бахти парясника (или аз остарявам) :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2010 00:43

Max. написа:
Личи си че си на курмуване още.Бате къде чакаш зеленото,отзад да псуват и да викат и свирят ли? На 3-4 тръгваш,няма страшно! Тия глупости от курсовете,99% нямат реално предназначение в реалното каране.Освен някой знак за скороста извънградско ок,ама другото - мех ;)

Без да се засягаш, ама точно заради такива като теб, положението по пътищата е плачевно. Не казвам, че правилникът трябва да се спазва неотлъчно на 100% или, че е самият той е пефектен. Не е измислен, така, че само и единствено да те улеснява или прави возенето по-комфортно, измислен е, за да стигнеш цял там, накъдето си тръгнал и да се върнеш обратно.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2010 01:07

Brick Top написа:
Max. написа:

Без да се засягаш, ама точно заради такива като теб, положението по пътищата е плачевно. Не казвам, че правилникът трябва да се спазва неотлъчно на 100% или, че е самият той е пефектен. Не е измислен, така, че само и единствено да те улеснява или прави возенето по-комфортно, измислен е, за да стигнеш цял там, накъдето си тръгнал и да се върнеш обратно.

Бе я изкарай книжка и покарай малко на тати бричката преди да се обаждаш бе, ти посерем и компетенцията, малоумник :!: :shock:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2010 07:51

Аз го казах в добрия смисъл 12 кмч, защото си бях за взимане на книжка. Карах от Варна към Златните и се бях заприказвал и съвсем забравих за катаджиите и изведнъж ми изскача един брой пред колата, точно след завой, както си му е реда :lol: В момента в който го видях карах с 90 и нещо-100 при ограничение 60, добре че реагирах бързо, че да се размина с тоя фиш. Не зная защо и там ограниченията са такива, въпреки че има по две ленти във всяка посока и са разделени с мантинела - почти магистрала. Може и да е заради някои доста тъпи кифли, които се качиха по колите. Ще се качвам на главния път, но няма лента за ускорение. Виждам че идва само една кола и си мисля "абе няма да е толкова безмозъчен, ще се премести в лява лента, за да мога да се включа и да си ускоря", ама не разчитам много-много на това, защото всякакви малоумници има на пътя. И почвам леко-полеко да навлизам в платното, при което следва бясно свирене с клаксона, придружено от присвяткане с фаровете... После като изпреварих колата, вътре си стоеше някаква перхидролка и тогава всичко си дойде на мястото. Лошото е, че махнаха психо тестовете за категория Б и има много хора, които реагират неадекватно на създали се ситуации. И за да се опазят такива, се слагат някакви невероятни ограничения, като това към Златните.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2010 08:30

Brick Top написа:
Max. написа:

Всъщност не е от хората толкова,колкото цялата система.Ако имаше камери на всяко кръстовище както в Америка,да се ремапнат знаците с реално приложими позиции и да се положи маркировка която не се изтрива след 2 седмици,нещо може и да се промени.Хората карат като таксиджии,защото могат да го правят без никакво наказание ;)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost