Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2010 14:04
sean e gei написа: това форума на геймспот лие? Не трябва да отидеш на http://www.forplay.bg/forums/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2010 17:57
Brick Top написа: Някой се засегна.  млъквай бе, тулуп увиснал, няма ли да млъкнеш най-сетне
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2010 20:17
Изпуши ми(буквално) дъртия монитор на дъртия комп, и сега карам с некав кютук каде е с толко преебани цветове/контраст/яркост че форума е в кафяво вместо черно.. картината е леко размазана и като го включвам издава звук като от удар по гонг 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 00:54
combo breakerrr 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 01:08
Пффф тука 2 дни без топла вода.....ужас e 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 10:19
кажете някоя игра от преди 3-4 години, да има пуцане в нея. О.О
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 10:31
CS
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 11:01
Ей педали След малко палим Пежака и отивам у Банско на турнирче! 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 11:12
На мен пък ми се ходи на северното черноморие- Св. Константин и Елена, Златни, Ривиера. От поне 10 години не съм ходил там, какво всички приятели към южното се насочват 
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 11:25
Аз се чудя дали ше ме огрее да скоча до Бургас следващия уийкенд, ма може да ме препсуват вече, не помня откога не съм прекарвал един уийкенд у София, то не беха Македонии и Сърбии и Търново и кво ли не, сцепих си гъзо от път... ма си е кеф. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 11:28
Captain Hero написа: Аз се чудя дали ше ме огрее да скоча до Бургас следващия уийкенд, ма може да ме препсуват вече, не помня откога не съм прекарвал един уийкенд у София, то не беха Македонии и Сърбии и Търново и кво ли не, сцепих си гъзо от път... ма си е кеф.  ела на бургас мааа на спирита
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 11:30
denik написа: ела на бургас мааа на спирита Дирим си 3ма айдуци да делим горивото че ми се не ходи с влакове а и спане нещо идея си нямам, инак имам ли парата - идвам! 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 12:34
Парата прави борбата! Забравих да ви кажа че днес двама поляци се напиха като талпи и отпрашиха с мръсна газ по магистралата с тировете  Пазете се!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Авг 2010 14:25
Рънътъ праи борбътъ 
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2010 17:23
Ей педали, върнах се Тва Банскалии са други вид хора, за пореден път се убеждавам. Кат например момето на бара до басейна на хотела. Хубавичка е, дребна такава, сладка. Усмихва ми се, бързо подхваща на "ти", гледам я към другите - не е така. Става ми интересно, станах й редовен клиент. Правим си поредната поръчка при нея, един спрайт се случи. Носи ми го, поглежда ме в очите, усмихва се. Изговаря - "Уед и уимон искаш ли?". Нещо в мен умря. Завинаги... Ма добре изкарах де, чак малко тежко ми дойде. Най-после си се прибрах дома с кеф и мислим да откъртим, че имам да наваксвам...
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2010 17:46
Captain Hero написа: Усмихва ми се, бързо подхваща на "ти", Абе нз как е в СФ че го казваш това изобщо ама тука всеки си почва на ТИ,било то клиенти или хората дет работят на мястото(каквото и да е то).
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2010 18:07
Къв трябва да си, за да се хвалиш със 'завоевания' във форум?! 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2010 18:11
Captain Hero написа: Изговаря - "Уед и уимон искаш ли?". Нещо в мен умря. Завинаги... .. Еми селска работа поне можеше да я ебнеш.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2010 21:04
Captain Hero написа: Изговаря - "Уед и уимон искаш ли?". Нещо в мен умря. Завинаги... Какво толкова, всъщност? 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Авг 2010 21:27
Brick Top написа: Къв трябва да си, за да се хвалиш със 'завоевания' във форум?!  а колко тъп требва да си, че да си мислиш, че той се хвали със завоевание ? това за тебе завоевание ли е ? ако да - не само си тъп, ми и жалък ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|