Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 26 Юли 2010 12:20
Sick boy написа: Еее адаш утре им ебаваме майките на изпита  няма друг вариант! 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 26 Юли 2010 16:28
Днес в девет бях пред СУ, за да се запиша. Тръгнах си в три и половина Добре поне, че имаше страшно много познати, с които да убивам времето.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
h3artstone
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 26 Юли 2010 21:41
Ajde, az sym veche vyv Vinsa, uspeh na klasiraneto i na vsi4ki vas  ) P.P.: sorry za kirilicata, ot zala sym 
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 26 Юли 2010 23:12
стига с тоя винс бе 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 00:16
Те ся кат бях у Македония и ходихме до манастира св. наум и там пред него имаше некви сергии пазарлъци с боклуци и един тип при който жените се спреха дето продаваше хендмейд обеци като ни чу че сме българи и вика аз съм живял 6 години в София, завърших международни отношения в СУ. Та това става като завършиш международни отношения в софийския - продаваш обици на туристите. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 10:29
Добра логика.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 10:46
Каквото и да завършиш в български ВУЗ можеш да продаваш обици на туристите 
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 14:15
THE KING OF TIME написа: Каквото и да завършиш в български ВУЗ можеш да продаваш обици на туристите  За сметка на това, завършиш ли чуждестранен, ставаш владетел на света.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 14:24
За сметка на това възможностите с чуждестранна диплома са много по-големи. Сори, но е така...
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 14:29
not again :/ 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 14:58
Ти че имаш диплома от перничкио, нидей рива 
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 15:02
THE KING OF TIME написа: За сметка на това възможностите с чуждестранна диплома са много по-големи. Сори, но е така... Особено тия с дипломите от Нигерия...
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 15:04
THE KING OF TIME написа: За сметка на това възможностите с чуждестранна диплома са много по-големи. Сори, но е така... Бро , ако ми хвалиш мизерните английски университетчета и холандските такива се застреляй . Що всички полудяха да бягат от тука ? Българските колонии там растат ли , растат мега здраво е моля ти се ...
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 15:25
Албтраум, абе не че съм добре запознат с английските университети, но там не беше ли London school of economics-едно от най-елитните учебни заведения за икономически дисциплини в света? Оксфорд и Кеймбридж мисля че са ясни-също така Universisty of Essex е доста престижен, в Шотландия също-University of Glasgow. Пак казвам, не съм много наясно, така че някои които е там да разясни по-обширно. В Холандия също има наистина достойни вузове- Хага, Маастрихт, Гронинген итн. За Германия мога да ти напиша цели фермани, а ако ми кажеш, че в ТУ инженерните специалности са по-добри от например в Мюнхенския или Дрезденския технически, ще ти се изсмея много силно. Изобщо не мога да разбера какъв е този лобизъм. Ако имаш връзки, който и да е ВУЗ да завършиш в България ще си намериш добра работа. За останалите е адски трудно. Докато на запад е доста по-регулирано, но това явно някои не могат да го разберат....
А и в последната година доста намаляха ентусиастите за следване зад граница, така че не си съвсем прав с "полудяха да бягат от тука"
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 15:43
THE KING OF TIME написа: А и в последната година доста намаляха ентусиастите за следване зад граница, така че не си съвсем прав с "полудяха да бягат от тука" Ем не е вярно тва напротив. Иначе да, образованието в БГ, както и всичко останало, е пародия.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 17:55
THE KING OF TIME написа: Албтраум, абе не че съм добре запознат с английските университети, но там не беше ли London school of economics-едно от най-елитните учебни заведения за икономически дисциплини в света? Оксфорд и Кеймбридж мисля че са ясни-също така Universisty of Essex е доста престижен, в Шотландия също-University of Glasgow. Пак казвам, не съм много наясно, така че някои които е там да разясни по-обширно. В Холандия също има наистина достойни вузове- Хага, Маастрихт, Гронинген итн. За Германия мога да ти напиша цели фермани, а ако ми кажеш, че в ТУ инженерните специалности са по-добри от например в Мюнхенския или Дрезденския технически, ще ти се изсмея много силно. Изобщо не мога да разбера какъв е този лобизъм. Ако имаш връзки, който и да е ВУЗ да завършиш в България ще си намериш добра работа. За останалите е адски трудно. Докато на запад е доста по-регулирано, но това явно някои не могат да го разберат....
А и в последната година доста намаляха ентусиастите за следване зад граница, така че не си съвсем прав с "полудяха да бягат от тука" окей , ае после ako седна ще ти обясня кво точно имах на предвид , че май ще е уол ъф текст инкомин.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 18:00
THE KING OF TIME написа: Каквото и да завършиш в български ВУЗ можеш да продаваш обици на туристите  идиот
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 18:17
Умът на човека се измерва с това колко колко му е голям порфейла.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 18:21
Цитат: Умът на човека се измерва с това колко колко му е голям порфейла. Ти май дори по собствените си стандарти не си особено умен, а?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 27 Юли 2010 18:32
Жалко е че няма човек във този форум който да е по-умен от мен 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|