Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Публикувано на: 19 Юли 2010 16:17

Кажи си му на този лузър :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 17:18

ко стана декстъре нали щеше да ебеш и цяла тема пусна по въпроса

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 19 Юли 2010 17:23

RTM в viewtopic.php?f=1&t=62386 написа:
Админе, нещо май не си разбрал правилно.

Аз (преди bigboytbh, вече maieutiquer) и Dexter сме различни хора. Той ми е просто приятел, а аз съм все още "начинаещ" уеб дивелъпър (да, от това си изкарвам хляба). Той беше у нас и създадохме antikubeti, за да изрази той недоволството си срещу дразнещата реклама. Въпреки това, аз не влизам често в сайта и не ме е еня за нея, освен това си има AdBlock Plus за недоволните. Разбирам ползата ви от нея все пак. Успех на екипа на PC mania, фен съм ви и се извинявам за спама, който ръся от този акаунт с цел разпускане.

Изкрено ваш, maieutiquer.

Ма дали не сте яко тъпи, а? :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 19 Юли 2010 17:25

Баси смешниците :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 19 Юли 2010 17:43

The Chameleon написа:
Бахти, с тези новите спамъри се чувствам супер излишен, да взема да спра да пиша и да се оттегля от форума скоро време... :lol:

Разгеле... :lol:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Юли 2010 17:51

Еее... а мислех, че ме харесваш... :(

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 18:19

Някой гледа ли Тур де Франс? :D

Профил

Публикувано на: 19 Юли 2010 18:50

Audiofly написа:
Хахаха, ебати аборигена, нямаш си и представа за какво става въпрос. Щом още не знаеш, че гарантирана печалба НЯМА (освен при привилегированите акции, където въпреки, че ще получиш дивидент, номиналната стойност на акцията пак може да намалее и да си на минус), къде си тръгнал да продаваш акции. Съмнява ме някой да ти се върже, а щом фирмата наема кретени, които не знаят че запасана риза се носи с колан на панталона и пътуват на автостоп, почвам да си мисля, че е пак някоя понзи схема. Дано го изядеш накрая и в затвора да нямаш достъп до Интернет, та да се освободи форума от присъствието ти.

Ти си аборигенина братле, никой клиент няма да ти се върже ако не му обещаеш. И точно това съм казал във поста си, ти просто четеш някакви други работи. Пък и фирмата работи на такъв принцип, че ако слушаш постоянно какво ти говори личния брокер никога не можеш да загубиш. Също така днес забелязах, че двама от тримата колоси (мениджъри) във фирмата са запасани без колани, така че като почнете да печелите хиляди колкото тях можете да идете и лично да им го кажете. (тоест никога :lol: )

Днеска бе екстра в работата. :) Даже един от моята маса е във фирмата от един месец и вече си е изкарал 2000 лева от срещи, което с бонусите и заплатата прави 2520лв. Е не е ли мотивация да работиш деба!? :D

Всеки месец има бонуси по 1000 лева за най-добра маса и 1000 лева за най-добър служител. Отделно също пускат най-различни бонуси на седмица или на месец в рамките на 50-100 лева, които са за най-бързи канваси, най-много стещи или всякакви такива подобни.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 18:57

WidowmakeR написа:
Ти си аборигенина братле, никой клиент няма да ти се върже ако не му обещаеш. И точно това съм казал във поста си, ти просто четеш някакви други работи. Пък и фирмата работи на такъв принцип, че ако слушаш постоянно какво ти говори личния брокер никога не можеш да загубиш. Също така днес забелязах, че двама от тримата колоси (мениджъри) във фирмата са запасани без колани, така че като почнете да печелите хиляди колкото тях можете да идете и лично да им го кажете. (тоест никога :lol: )

Я ми обясни само, тия клиенти откъде и как ги намирате? Или клиентите ви намират вас?

Профил ICQ

Публикувано на: 19 Юли 2010 19:18

В никоя държава клиентите не намират брокерите, освен ако не са се занимавали с подобни инвестиции преди. Така се работи и в Германия и в Русия и на Wall Street и на всякъде.

А на първия ти въпрос ще отговоря така: Ми много просто, като си регистрираш фирма инфото за нея веднага отива в нета. Под инфото имам в предвид името на шефа, телефона, и името на фирмата. Повече не ни и тябва. Има толкова много сайтове за каталози на фирми, че не знам от къде да започна. Ако чак толкова те интересува мога да попитам от кой точно сайт се принтва нашето инфо. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 19:34

Доста неща не осъзнаваш в момента, няма смисъл да се спори по география с човек, който смята, че земята е плоска. Ако евентуално решиш да се образоваш малко, след време ще си четеш мненията и ще се смееш. Такива глупости скоро не бях чувал, че няма как да загубиш. Кажи името на фирмата, защото чувствам, че трябва да подам сигнал към КФН.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Публикувано на: 19 Юли 2010 19:55

Достатъчно образован съм достатъчно за да чета твойте и да се смея. :?

Global Markets е фирмата, успех ти желая. :lol:

Иначе ние нямаме никакъв кяр ако клиента ни загуби парите си, защото ние получаваме процент от парите на клиентите си и ако те си загубят парите, то и фирмата губи, сещаш ли се? За това правим сделките с такива компании, от които се очаква скоровен ръст. Ако акциите спаднат дори с 1% те веднага се продават, защото 1% загуба на практика не е нищо и се възвръща безкрайно лесно, като с парите се купят други акции отново на фирми, които се очакват скорошно покачване на акциите. Никога не е сигурно кога акциите на една фирма могат да паднат, например днес се пука тръба във дадената фирма и акциите и веднага падат. Такива неща не могат да се предвидят разбира се. Но тук идва уловката, че повечето клиенти са тъпи и когато някои акции паднат с 1 или 2 %, те не искат да ги продават, защото си мислят че ще се покачат и така те си чакат, а акциите падат и се преебват сами. Виждаш ли, брокера не е там да пеебва хората, ако го слушаш ще спечелиш защото когато ти правиш повече пари той си прави комисионни и взима по-висока заплата. Ако ти не правиш пари, той не прави комисионни и не взима по-висока заплата. По тая схема всички са доволни, не е ли така? :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 20:01

Мерси.
Audiofly-а бил аборигенин... поне знае какво е "дивидент", а ти гледаш тия сложни думички кат теле у железница. Ма нищо ново, по-горе се виде че дори "акция" не знаеш кво е.

Във всички държави, на всички фондови борси, клиентите намират брокери когато проявят желание да инвестират. Никой никъде не ти звъни да ти обяснява как трябва да си инвестираш парите и да те залъгва, че ше получиш сигурна печалба за дни. Тва да не ти е телемаркетинг. Освен естествено в четиринадесеторазредни борсички като СФБ, които незнайно защо допускат ижмекярски "инвестиционни посредници" като вашето въобще до пазара си.
А осовната разлика е, че за да си брокер на Уол Стрийт или Лондон, трябва да минеш изпит и да бъдеш сертифициран. И там ако звъннеш на непознат човек и му кажеш че си брокер и ако се навие да се срещнете и си купи акции ще получи сигурна печалба за няколко дена, ще те намерят, ще те наритат, ще те затворят и ще те екстрадират обратно в Етрополе да шибаш овцете доживот.

Значи намирате клиентите си през чужди бази данни и работите само с юридически лица. Всъщност всеки може да е шеърхолдър. Що не звъннеш на баща си да му продадеш акцийки със сигурна печалба до 3 дена? Ако не е доволен от резултата до седмица, ще му върнеш ли парите обратно? :lol:

Дай ми името на фирмата ви и ми покажи от кой точно сайт се принтва вашето инфо. И знай, че ако някой ден някой като теб ми звънне да ми ги пробутва тия, ше се навия да се срещнем, че да го запозная с бухалката. :D

ЕДИТ (след последните 2 мнения): Няма да си поправям поста. Само ше констатирам, че си адски глупав. :wink:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 20:03

Мен ме интересува следното - комисионната как я изчислявате - фиксирана сума или процент от печалбата на клиента? Предполагам, че е второто (иначе твърде много бие на трудови правоотношения, а не е сключен трудов договор м/у клиента и брокера), така че какъв е размерът на процента?

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 20:15

Гледах им сделките. Предлагали са по телефона TESL-и, когато цените бяха около $25 след ИПО-то. Аз си ги взех на $15 и съм 40% напред за около седмица, така че си прави извода колко сте напред, след като не знаете естествените реакции на пазара при ИПО-та :lol: А за това, че е пирамида, май се оказва, че съм прав. Разгледай тук, ще кажеш как е било като получиш някакви пари. Всеки си мисли, че е намерил супер далаверата на борсата и не му трябва да се образова, достатъчно е да си сложи стопа на 50% по-малко отколкото му е таргета и ще е милионер. Ебати скапания риск мениджмънт, не предлагат дори никакъв хеджинг с деривативи. А тея скалперски упражнения, за които ми говориш са висшия пилотаж за трейдърите, ако нямаш никаква вътрешна информация, която ти няма как да имаш, акулите ще те изядат. Не си компетентен да спориш с мен по тази тема, това ти го показах още преди няколко страници, като те попитах да решиш една задача.

Ето малко храна за размисъл:
http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=3936
http://svejo.net/story/local-news/10144 ... v-Bulgariq

Ако и утре отидеш на работа, официално си най-големият малоумник на планетата.

Ерик, на тях им обещават, че ще им плащат, за да тормозят хората по телефона, а той се радва, че е брокер. Друг е въпроса, че нито лев няма да види.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Публикувано на: 19 Юли 2010 20:18

Captain Hero написа:
А осовната разлика е, че за да си брокер на Уол Стрийт или Лондон, трябва да минеш изпит и да бъдеш сертифициран. И там ако звъннеш на непознат човек и му кажеш че си брокер и ако се навие да се срещнете и си купи акции ще получи сигурна печалба за няколко дена, ще те намерят, ще те наритат, ще те затворят и ще те екстрадират обратно в Етрополе да шибаш овцете доживот.

До тук с познанията ти по тази професия. Както ти казах така е навсякъде и винаги е било така. Гледай само колко сте прости, аз ви обяснявам нещата съвсем нормално а вие ме нападате. Защо? И то при положение, че съм прав. :shock:

Просто виж по нета, братле. Щом не ми вярваш на мен ОК, гледай един документален филм или нещо от сорта за да разбереш за кво става реч. В момента не ми даваш някакво смислено мнение, просто казваш нещата както ги мислиш.

Цитат:
Значи намирате клиентите си през чужди бази данни и работите само с юридически лица. Всъщност всеки може да е шеърхолдър. Що не звъннеш на баща си да му продадеш акцийки със сигурна печалба до 3 дена? Ако не е доволен от резултата до седмица, ще му върнеш ли парите обратно? :lol:

Е кви чужди бази данни? Ти наред ли си? Намираме си точно техните данни, във официалните за това сайтове. Нещо нередно ли има в това? А и баща ми няма достатъчно пари, но днес, като бяхме на кафе, един колега каза, че ще поговори с баща си точно за това.

И наричаш мен глупав, а в същото време казваш, че ще биеш хора с бухалка само защото са се обадили по телефона ти. :shock:

Профил

Публикувано на: 19 Юли 2010 20:37

Sirius написа:
Мен ме интересува следното - комисионната как я изчислявате - фиксирана сума или процент от печалбата на клиента? Предполагам, че е второто (иначе твърде много бие на трудови правоотношения, а не е сключен трудов договор м/у клиента и брокера), така че какъв е размерът на процента?

1% е и договор се сключва, да. :)

Цитат:
Гледах им сделките. Предлагали са по телефона TESL-и, когато цените бяха около $25 след ИПО-то. Аз си ги взех на $15 и съм 40% напред за около седмица, така че си прави извода колко сте напред, след като не знаете естествените реакции на пазара при ИПО-та :lol: А за това, че е пирамида, май се оказва, че съм прав. Разгледай тук, ще кажеш как е било като получиш някакви пари. Всеки си мисли, че е намерил супер далаверата на борсата и не му трябва да се образова, достатъчно е да си сложи стопа на 50% по-малко отколкото му е таргета и ще е милионер. Ебати скапания риск мениджмънт, не предлагат дори никакъв хеджинг с деривативи. А тея скалперски упражнения, за които ми говориш са висшия пилотаж за трейдърите, ако нямаш никаква вътрешна информация, която ти няма как да имаш, акулите ще те изядат. Не си компетентен да спориш с мен по тази тема, това ти го показах още преди няколко страници, като те попитах да решиш една задача.

Може и да си прав, все пак посещавам това място само от седмица. Но това според мен са спекулации. Така казват за всяка такава фирма в България. Все пак нчма да бързам да подписвам. :) "акулите ще те изядат" - какво точно имаше в предвид с това? Ако е за конкуренцията не вярвам в България да е голяма.

Профил

Публикувано на: 19 Юли 2010 20:44

Как им промиват мозъците в тая фирма не е истина просто :lol: . След като тъпанари от такъв ранг са там, просто не се учудвам вече. А още по-фрапантното е, че и един мои съученик работи там. Той ми разправяше същите неща. А беше завършил икономически техникум. Абе яко тъпи хора се подвизават по тези ширини....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 20:55

Хаха, какви акули в България. Тук няма такива големи играчи. Ако търгувате единствено с български акции, не знам дали някой ще ви се върже на обещаваните проценти, щото СОФИКС-а е само надолу, а ниската ликвидност е и допълнителна предпоставка. Там ви учат на най-опростените "тактики" за трейдинг. Предполагам ви казват да следите за определени сигнали за да купите/продадете (може и директно да получавате "горещите" акции за деня) от мениджъра, но в краткосрочен план, без да имаш някакво вътрешно инфо си е хазарт да правиш сделки (да, в началото и аз си мислех, че са гениално откритие стоповете). Ще се нагледаш на корекции и фалшиви пробиви на нива, които са единствено и само с цел големите да ти вземат парите (в случая, парите на клиентите ти) В средносрочен или дългосрочен план е по-възможно да се осъществи печалба. В такива работят различните тръстове, реалните инвестиционни дружества, пенсионни фондове и тн. Именно заради обещаваните космическите безрискови проценти, при всеки разумен човек, който е имал дори и минимален опит, възникват съмненията за пирамидална структура.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 21:18

tl;dr това е финансова пирамида. Демек, уидоучо, балъци като теб привличат други балъци с обещания за много лесни пари, а от своя страна баламите привличат други балами и тъй всички печелят :lol: Не, честно, уидоуа никоя нормална фирма не би го взела.
Така че както казаха и другите, честито, вързал си се на финансова пирамида :lol: Надявам се да отидеш в затвора и да лишиш форума от себе си за година-две.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost