Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 10:30
Някои сливи така живота си оправят - защо пък не ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 10:38
Цитат: Работата на брокера е да урежда срещи за продажба по телефона и после да продава продукта си на вече уредените срещи. Супер просто е, а вие се филмирате с некви ебаси шантавите неща. Един брокер на акции или валута просто изпълнява поръчките, дадени му от клиента, мой човек. Май ти бягат основните понятия.... Това, което го описваш го правят застрахователните агенти примерно. Няма как да се уреди среща за продажба на акции, камо ли на валута, сещаш се......
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 16:39
я си бием колци на магистралата и ич ми не е зор 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 17:39
След като на Пени постовете бяха изтрити, темата се стопи със 6 страници. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 17:54
Captain Hero написа: След като на Пени постовете бяха изтрити, темата се стопи със 6 страници.  Ако се изтрият постовете на Гошо, форумът ще се стопи наполовина.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 17:58
denik написа: Captain Hero написа: След като на Пени постовете бяха изтрити, темата се стопи със 6 страници.  Ако се изтрият постовете на Гошо, форумът ще се стопи наполовина. И, съответно, ако се изтрият и твоите, на Веньо и моите, от форума няма да остане нищо.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 17:59
леко бе, мафията 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 18:03
Русенската секцияя,
дисекцияя.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 18:09
Nocturno написа: леко бе, мафията  Ма нафията. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 22:58
Днес стават 5 месеца откак не пуша Сетих се последните 2 минути от деня. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 23:00
Аз пък не съм и пробвал да пуша.
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 23:03
Аз ги отказах. Не съм пушил от края на сесията, което го изчислявам на 27.юни.
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 23:04
Аз чадих има-нема 8 години преди да ги спра. Нещо доста мои познати дет или ги спреха или са ги спирали пропушиха на 7-8-9тия месец. Зася ми се вижда адската тъпня да се озориш да ги спреш и накрая пак да запушиш. Сереш си на труда и мъката и си ги хвърлил на вятъра. Ако и аз пак пропушим некой да ме нашамари ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 23:09
То след толкова време ти е минала физическата пристрастеност, остава психическата. 8-9 месеца ... да, наистина няма логика, обезсмисляш си всичките агонии.  Знаеш ли като си взимам кафе как го пия едва ли не на конски глътки, просто защото липсва цигарата .. Излизам по улиците, виждам се с приятели и пр.. свикнал съм да си запаля и да си вървя, като седнем някъде - също. Въобще, много ми е странно, уча се наново на всичко сякаш. Ама е по-хубаво, някакси дробовете си ги усещам по-леки. Не знам внушение ли е, какво ли е.. Ерик, ти имаше ли такива моменти?:)
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 23:09
Аз много се кефя, че не пуша цигари и не смятам и да почвам. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 23:21
Sirius написа: То след толкова време ти е минала физическата пристрастеност, остава психическата. 8-9 месеца ... да, наистина няма логика, обезсмисляш си всичките агонии.  Знаеш ли като си взимам кафе как го пия едва ли не на конски глътки, просто защото липсва цигарата .. Излизам по улиците, виждам се с приятели и пр.. свикнал съм да си запаля и да си вървя, като седнем някъде - също. Въобще, много ми е странно, уча се наново на всичко сякаш. Ама е по-хубаво, някакси дробовете си ги усещам по-леки. Не знам внушение ли е, какво ли е.. Ерик, ти имаше ли такива моменти?:) Първите две седмици не можех да си седна на задника щото една минута бездействие и започвах само и единствено за цигари да си мисля. След това започна да става по-леко. Кафе си позволих май някъде към 20тия ден, и аз така на конски глътки, не да го лигавя, щото ми се допушваше веднага.  И точно в началото където и каквото да правя, винаги имах чувството че нещо липсва, че съм забравил нещо, няква празнота, и после схващам, че ми я няма цигарата в ръката, и след 5 минути пак нещо ми се струва нередно и не знам какво е. Абе... всъщност беше интересно преживяване отказването. Дробовете не си ги усещах особено по-леки, но определено изчезна тва чувство за затлаченост дето имах като пуша. Много е яко! Въобще не съжалявам че ги отказах, та давай смело! 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2010 23:29
Готини сте 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Юли 2010 13:28
До началото на Август трябва да чакам за да разбера дали съм приет в Германия, а след това ако съм приет трябва да се записвам, което си е хамалогия. А как ми се ходи по морета, планини, джакузита итн. А съм вързан в София  .
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Юли 2010 13:48
Чудех се дали има опция да махна чата на форумната страница?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Юли 2010 14:03
Честно да ти кажа за мен това че си играеш и си губиш времето в момента въобще не ми пречи.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|