Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 12 Юли 2010 12:32
За първи, за втори, за последен, за предпоследен... На днешна дата, Испания е световен шампион
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Glamour
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 12 Юли 2010 12:35
Аз се чудих какво прави там някой от двамата Де Бур (щото аз лично в последно време не съм ги виждал и не ги разпознавам ) Незнаех че са помошник треньори, а мачовете като ги гледам в кръчмата коментаторите въобще не се чуват , за мое щастите ... Както и да е, пожелавам им много години да го водят този отбор Относно положението на Робен.... сам си е виновен че не го вкара, а Касияс просто извади нечовешки късмет, че му се удари в крака. Чак невероятни положения не го видях да хваща това световно, но пък за сметка на това гола на Швейцария падна след солидно негово участие
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 12 Юли 2010 12:41
И той е човек, и той греши... избръсна се и се стегна след първия мач Да, от комбинацията Франк де Бур и Филип Коку може да излезе нещо. Има тенденция холандските футболисти да стават добри треньори, примери колкото щеш.
|
|
|
|
|
hypnozye
|
|
В момента играе: Гоненка с две пусита в леглото :-)
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 12 Юли 2010 13:22
ЕИ ГО НАЙ ГОЛЕМИЯ!!! http://www.youtube.com/watch?v=zp8dq7PT ... re=popularИкер Касияс целува Сара Ае луди са Испанците просто.. след европейско взеха и световното .. Просто тея последни години нямат равни..
___________________________________ I just don't give a fuck.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 12 Юли 2010 13:28
Ахах той рева половин час снощи. Ама гаджето му е уникална :Х
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 12 Юли 2010 19:41
Най-важното е, че ИСПАНИЯ СА СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 12 Юли 2010 21:13
High_voltage написа: 1-0, 1-0, 1-0, 1-0
Не съм убеден. Не забравяй 0:1 с Швейцария.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 12 Юли 2010 21:17
Само да злобеете ви остана
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 08:17
Да, половината играчи на Испания започнаха световното с неизлекувани сериозни контузии. Нямаше кой да вкарва голове. И пак станаха световни шампиони!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 10:37
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 10:55
Gipo написа: Да, половината играчи на Испания започнаха световното с неизлекувани сериозни контузии. Нямаше кой да вкарва голове. И пак станаха световни шампиони! Накрая имаше, нали? Онова недоразумение прехвалено Вия дето от 5 метра не може да уцели вратата...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 11:09
И накрая намаше. Торес си беше контузен. Фабрегас и той. Дори Иниеста играеше полу контузен. А Вия е човек, който вкара 5 гола . Ти за засечката от воле от кофти ъгъл ли говориш, че не е оцелил вратата? пхахахахахаха Като си говорим за недоразумения... за цяло световно на испанците им вкараха 2 гола
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 11:21
Не, фенбойски спорчета няма да водя, през кура са ми всичките отбори. Просто забелязах много силно разиграване и много слаби изстрели от страна на Испания. И мисля, че статистиката за shots on target и колко от тях са on goal подкрепя мнението ми.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 12:18
На мен щеше да ми е странно, ако единия отбор беше смачкал другия. Беше повече от нормално мачът да е равностоен, изнервен и с повече тактика, отколкото "всичко или нищо". Защо говориш за изстрелите на Испания, но не споменаваш тези на Холандия?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 12:47
Gipo написа: На мен щеше да ми е странно, ако единия отбор беше смачкал другия. Беше повече от нормално мачът да е равностоен, изнервен и с повече тактика, отколкото "всичко или нищо". А аз някак да съм отрекъл това? Даже мисля, че нещо подобно казах в поста си след мача. Gipo написа: Защо говориш за изстрелите на Испания, но не споменаваш тези на Холандия? Captain Hero написа: Не, фенбойски спорчета няма да водя, през кура са ми всичките отбори. Какво не разбра от тук? Отборите за които виках отпаднаха отдавна, според ситуацията на финала избрах да съм на страната на Холандия, защото са ми на идея по-симпатични от испанците. Разбери, че не съм седнал да ти храня отборчето щото съм яко озлобен от загубата на Холандия. Както казах, през кура са ми и двата отбора. Просто недоумявам как Испания са толкова добри в разиграването, а пред вратата са като сакати. Контраста е огромен. И какво да кажа за изстрелите на Холандия? 5 от 13 холандски удари са във вратата, докато Испания стреля 18 пъти, само 6 от които в правилната посока.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 12:50
Captain Hero написа: Просто недоумявам как Испания са толкова добри в разиграването, а пред вратата са като сакати. Контраста е огромен.
А ти кое не разбра? Само един от голаджиите не беше контузен и той вкара 5 гола.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 13:27
Да бе, всичките бяха сакати, направо мача беше с хендикап, играха с патериците... Добре че беше Вия да ги спаси, той Бозке затова го изкара, щото показа перфектна игра тоя мач не-контузения пред контузените. И затова гола падна 5 минути след като Вия напусна, щото контузения Фабрегас успя да подаде на полу-контузения Иниеста, който най-после да вкара това, което Вия цял мач прави жалки напъни да изпълни. И повтори още веднъж как Вия вкарал 5 гола, някой може да не е прочел. А ако искаш да ти говоря за Холандия - колко гола вкара Снайдер? Обаче като прегледаш цифрите се оказва, че Вия е втори по стрелба след Гиян (заедно със Форлан, чиито голове обаче бяха в пъти по-трудни и красиви), а Снайдер е някъде назад в класацията, но със същия брой попадения. Има едно нещо дето FIFA му вика Goal/Shot Rate и го мери в проценти, иди го виж Вия къде е, добре че си има добри плеймейкъри в отбора, та да може да се окаже на 5 метра пред вратата и да бие топката в аут, пък евала, че от 32 изстрела 5 влезнали. Та аре стига глупости. Некадърността на тва недоразумение Вия беше една от главните причини да подкрепям Холандия на финала. Представям си Мюлер на мястото на Вия. Холандия щеше да отече с поне 5:0.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 13 Юли 2010 14:01
Това, че Шмайзер е стрелял по-малко е негов минус. Не се е открил, не са му подали, не е стрелял . Аз не защитавам Вия, казах, че той направи това, което се изискваше от него - да вкарва голове. Голаджията Торес пък не успя, както се видя дори трудно ходеше. По-добре да бяха взели Раул, вместо Торес . Защо излезе Вия? Изморил се е човека, колко мача изигра за 4 седмици? Не всички бяха сакати, само голяма част от атакуващите футболисти . п.п. Вия вкара 5 гола
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 14 Юли 2010 03:43
браво!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 17 Юли 2010 16:12
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|