Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Forza 3 vs. Gran Turismo 5
Публикувано на: 08 Юли 2010 16:59

И така, тъй като леко поосрахме новините на главната страница, мисля че е време да се отвори подобна тема. Първо мислех да я пусна в раздела за конзолни игри, но си дадох сметка, че нататък ще се задълбаят доста цинизми и в крайна сметка реших да я пусна във форумни войни. Та така....
Коя е по-добра и защо? Приемаме, че GT5 все още не е пусната, но на практика знаем какво ще представлява. Има достатъчно материал и смятам, че е редно да се сравнява с уж основния си конкурент Forza 3. Та, давайте.

Лично аз се застъпвам за GT5. 5 години е в разработка и противно на някои индивиди, като се има на предвид, че в играта има 1000+ коли това е сравнително малко време. Трябва да се има на предвид, че source кода на играта е пренаписан от нулата, а при Forza 3 70% от сорс кода е взаимстван с този от Forza 2.

Отделно, всяка една от тези коли е карана лично от главния продуцент на играта Kazunori Yamauchi, събирани са гигабайти дата от всяка кола по отделно и след това с огромно внимание, тази дата е изградила най-детайлните виртуални автомобили създавани някога.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Forza 3 vs. Gran Turismo 5
Публикувано на: 08 Юли 2010 17:06

Цитат:
Приемаме, че GT5 все още не е пусната, но на практика знаем какво ще представлява.

:shock:
Ми не знаем. Изчакай до Ноември с темата. А като знам, че в тоя форум Xbox-ърите са в пъти повече от сега знам коя игра ще спечели.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2010 17:11

Остави това настрана. Приемам, че ще пишат само хора, които са играли Forza 3 или Prologue. И без това стана спор, по-добре да го пренесем тук.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2010 17:14

Аз лично спирам да споря и ще изчакам Gran Turismo 5 да излезе. И все пак наскоро обявиха Forza 4.

Профил

Публикувано на: 08 Юли 2010 20:42

За какво точно спорите - коя игра забавлява повече, коя игра е предлага повече съдържание за маниаците на тема бройки, коя е по- реалистична или коя е по-изпипана?

Профил

Публикувано на: 10 Юли 2010 19:51

Сеан визираше някакви факти, та и аз да продължа.
Факт ли е, че сеан е тъп ? Факт е. Факт ли е, че на всички им писна от сеан ? Факт е. Факт ли е, че никой не харесва сеан ? Факт е.
Е к'во правиш тука още, бре ? Спора е безсмислен, наистина за игра, която не е излязла още е трудно да се говори. Като дойде ноември, тогава ще говорим.
Но ми направи впечатление, че намекват, че стандартните коли няма да имат вътрешна камера, което ще е много жалко. А и доколкото знам, само рали колите ще имат козметични повреди не, че си умирам за някакви повреди де. :) Но ако наистина няма вътрешна камера ще е адски разочароващо.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost