Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 01:01
Днес за 20лв съм заредил 17л газ.За тези пари бих заредил 8.6л бензин ( сипвам само 98 на Лукойл ) ...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 01:17
Газ ftw, ма Скуиз, на кабриото ли я сложи?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 01:21
Е друга кола нямам 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 01:24
Тъп въпрос, ма къде?! Иначе то не беше ли някво малко моторче от рода на 1.4/1.6? Бтв, искам след седмица да кажеш къв ти е разхода
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 09:24
Цитирам се от друг форум Цитат: Иначе, ще сложа бутилка "пура" точно в по-ниската ниша, която е под гнездото за гюрука - там, където се намират колоните на тая бучалка - http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/481/1301/1200650028_large.jpgПобра се 40л бутилка - колкото ми е и истинския резервоар  Моторите за моята кола от това поколение са 3 - 1.6 90 кс, 1.8 110кс и 2.0 121 кс.Аз съм с най-големия  Иначе, очаквам разхода да се вдигне първо, защото от сервиза ми казаха, че на толко стари двигатели няма как да е перфектно, второ, щото я ръчкам повече като знам, че ми е еФтино  Но вчера съм минал около 60ина км и нивото на газта падна май около 6-7л, което е нормално.Днес ще ходя някъде извънградско и ще я засека 
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 09:35
Ми при "моята"(Волво 460, 2.0 двигател на рено с инжекцион) разхода е 10/100 извънградско при средна скорост от 120, без ръчкане, без нищо, но ташака е в градско, където даваше 15-17 газ на 100 км, но сега все по-често клони към 15. Честито и се кефи на малкото пари, които ще даваш 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 09:43
Omega-x написа: Волво 460, 2.0 ааааа ти караш кола с култов статут!!! Абе имам аз един колега с bmw e36 май 318 дето е с газов инжекцион и в интерес на истината колата си върви доста прилично... ама де да знам може да плащаш по-малко ама друго си е на бензина 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 10:01
То е ясно, че на бензин е друго, ама 2.33 за литър 100 октанов ми прави 30лв/100км, което е...Как да го кажа, неприемливо, щото минавам по 30-60км на ден А тоя разход от 15 винаги може да се подобри с пренастройване, ама е много играчка - понеже докато си взимах колата се качихме да правим кръгче и той променяше стойностите за различните обороти, абе, промени цялото поведение на колата докато е на газ.Като цяло до 2000 оборота я усещам скопена ( въпреки, че като засичах време - набира еднакво на 5та от 1500 до 2к ) и това е , за да харчи явно по-малко, когато карам като приличен шАфьор.След 2500 сякаш получавам "ритник" и колата тръгва осезаемо повечко  Абе, надявам се да се качи разхода с по 1л отгоре на бензин както е, пък ще видим...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 10:49
В неделя ше ходя по София, та ако на некой му се пие ракия и му се слуша чалга мое се видим. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 11:06
в идните 5 дни считано от днес съм сам вкъщи и предлагам да дойдете да си направим една вакханалия
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 11:33
Аз ти казах, че може да дойда ама няма да мога всъщност. Така или иначе вчера родителите на една приятелка заминаха на море, а веднага след като се върнат родителите на един друг приятел заминават за море. Като се замисля сега само тези два дена дето ше съм в София ми се очертават по-леки. 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 11:42
Squiz написа: Днес за 20лв съм заредил 17л газ.За тези пари бих заредил 8.6л бензин ( сипвам само 98 на Лукойл ) ... Тая газ само ебе мотора.След година-две ще върви само на газ.Ако искаш да си запазиш живота в мотора никога не си слагай газ.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 11:55
Това са глупости при хубава уредба и добра настройка. При газов инжекцион - съвсем.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 13:00
Max. написа: Squiz написа: Днес за 20лв съм заредил 17л газ.За тези пари бих заредил 8.6л бензин ( сипвам само 98 на Лукойл ) ... Тая газ само ебе мотора.След година-две ще върви само на газ.Ако искаш да си запазиш живота в мотора никога не си слагай газ. Това е вярно ако само паля на бензин, за това си има едно правило - 10% от целия пробег се минава на бензин.Така се пазят клапаните, цилиндрите ( заради различните свойства на бензина и газта ) , помпата и бензиновите пътища.Ако след първия преглед се види, че клапаните въпреки това се "пресушават" има една джаджа, която струва 140лв и работи със специално масло, което омаслява клапаните и така ги пази.Моят двигател по принцип няма този проблем, де, но ще бъда нащрек.И никога не трябва да карам със стари свещи.
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 13:06
Не са глупости.На наща Нива е така от 1 година,на 1 приятел с е30 също е станало така 3 години след като си сложил АГУ.Бръдъ е,който иска да си слага то си е за него,а и вървежна кола на газ не става :Р
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 13:47
Пич, сериозно ли ще ми даваш примери с Нива и с Е30? Особено, като се има в предвид, че те слагат АГУ, особено, че тея коли не са и пълна инжекция...Дай сериозно? Вървежна кола на газ... G55 AMG стига ли? Вярно, при него ГИ-то струва 5800лв, но все пак...Предлагат се също така фабрични газови и метанови уредби от доста производители, или те сами си развалят колите? Хубав ГИ не съсипва двигателя, стига да се спазват правилата, които написах.Е, разбира се - има изключения, някои двигатели просто не работят хубаво на газ и това е.
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 14:39
G55 AMG не е нормална кола и за заводски газови не говорим а за такива дето се слагат отделно.Те в завода всичко си е настроено и е предвидено да е на газ а не колата направена за бензинова ама да й туриш газ омг.Е30 е един от най добрите модели на БМВ.Нива > всички нови "джипове" (Q7,X5 и тн. ЛОЛ).Не можеш да ме убедиш че кола карана най малко 1 година на газ ще накаже друга кола която не е карана на газ,дори тая на газ да е по горен клас.Ако беше от Русе щях да изчакам 1 година да ти се издуха двигателя от газта(тва е кола да не е котлон да й слагаш газ рофл) и да ти докажа че двигателя става на баница :Д
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 14:47
Max. написа: Нива > всички нови "джипове" (Q7,X5 и тн. ЛОЛ). Ти сериозно ли? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 15:49
Нива си е >алл прнципно 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 16:01
Kamelot написа: Нива си е >алл прнципно  A принципно познанията ти по темата стигат до това, че ти звучи приятно Нива да е >алл ли? Или щото е руска машина и трябва да е добра? Нивата има проходимост. Единствено. Но дори по това не може да се мери със значителна бройка джипове, дори и руски, еле па УАЗ.  Не се излагайте. Нивата е рядък боклук.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|