Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 30 Юни 2010 00:04
Кире_Гръчата написа: котаците не дрискат току-така къде им скимне .... тва да влезнат у апартамента сал да се изсерат не е възможно, си мислим яз с моя скромен опит от 1 година гледаме у триетажна къща ПРИБРАНА ОТ УЛИЦАТА котка и един път не се изсра на рандъм - все навън у двора. сал като й стана зор един път, немаше кой да отвори и свърши работата у саксията Тя и мойта веднъж я бяхме забравили на терасата и тя се изкендзала у саксията. Па един друг път преди години останала затворена у кухнята и й се досрало, ма нема на пода нема на масата, седнала у мивката да сере, дето па ептен не й е естествено да се изходи. Ма кво да обясняваш, те го алмито си мисли, че котките се катерят по чуждите тераси да кендзат там, то така става, дейба тея летящи котаци. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 30 Юни 2010 09:28
Съгласен с поста на Алмито, въпреки че достоверността на репортажа обесмисля цялата тема и спора в нея, а да имаш много котки си е яко ако си се грижиш за тях както си трябва и живееш в къща, по едно време имахме 8 котки в нас и беше лудница  everyday is caturday Иначе изобщо не се чудете как така котката може да се попадне на терасата, на квартирата съм на 5-тия етаж и често се случва разни котки да ми мякат да прозореца като имаш на предвид че съседите на етажа нямат котки. В нас също.. стаята ми е на третия етаж с тераса и се е случвало котката ми да влезе през терасата в стаята, от каде е слязла нз, няма съседни тераси и тн. остава да е скочила от покрива а как се е озовала там..
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 30 Юни 2010 11:59
и мойта се озовава на най-странните места , скача от покрива и т.н. , изкарвала ми е акъла хиляди пъти 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 30 Юни 2010 12:05
rammswein, дебил, къде видя физическа саморазправа бе  Жената хранила котките, другите й направили забележка, ти тука ревеш колко нецивилизована държава сме  .
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 30 Юни 2010 12:54
Алминатора`` написа: Кога сте чули някога да пребият някого без причина ( изключваме алкохола!  ) . и не е в родната държава причината.. хора секви и навсякъде колкото до котките, много ме съмнява т'ва да е цялата история, но ако наистина е имало физическа саморазправа, надали има вид поведение от страна на възрастната жена, която да оправдае подобно нещо
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 30 Юни 2010 14:38
wiedzmin написа: rammswein, дебил, къде видя физическа саморазправа бе  Жената хранила котките, другите й направили забележка, ти тука ревеш колко нецивилизована държава сме  . Ти ако осъзнаваше колко си тъп щеше да си си теглил ножа отдавна. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=552768
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 30 Юни 2010 16:50
То си има решение на проблема бе!В Русето е пълно с друидки ;О До Гошо живееха 2 сега е една...Котки не се виждат много понеже ги кастрираха и това беше. Вие обаче не се замисляте че котката кенза в пясъка където един ден ваще деца ще си играят с акенца  Тук до центъра има една площадка с пясъчник от 10 години и ЖИВА душа не препарва до него  Аз трябва да направя тъбелки с котки и да напиша Минирано поле! Жената ебава баланса!Лошо е да се убиват животни но е още по-лошо да се оставят да се размножават до ента степен. Абе от кучето Мима сега сме на Баба Мима и нейните котки Вече имам нова мечта!Един ден да се махна от тук!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 30 Юни 2010 21:43
Нема лошо човек чат-пат да се поомазва в лайнца от ранна детска възраст. Да свиква с положението, пък и имунитет се развива 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 01 Юли 2010 14:17
Аз бях признавам си първо отидох до БС пребих бабата и брат и, после убих и няколко котки, върнах се вкъщи в СФ, по пътя към спорт депото обесих и песа.  То в америка как няма да се държат като с равни с тях, те американците са едни гнусни свине, кучетата даже са по висши индивиди от тях, чули кире, свиньо мазна.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 01 Юли 2010 17:23
progata написа: Аз бях признавам си първо отидох до БС пребих бабата и брат и, после убих и няколко котки, върнах се вкъщи в СФ, по пътя към спорт депото обесих и песа.  То в америка как няма да се държат като с равни с тях, те американците са едни гнусни свине, кучетата даже са по висши индивиди от тях, чули кире, свиньо мазна. Ааа ти ли беше оня дето се изсра зад храстчето и после си го изяде с лъжичка, пластмасова, от сладолед? Видях те! 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 01 Юли 2010 17:47
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 01 Юли 2010 20:47
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 01 Юли 2010 21:12
Rammswein написа: http://www.youtube.com/watch?v=bY0xgRA_Sk0&feature=player_embedded#! Аз съм за цензурирането на мъжките цицки !
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 01 Юли 2010 21:19
И аз Не може жените да си крият цицките като те предизвикват само хубави емоции и хормонални реакции, а мъжете да ходят голи, особено такива кат тоя дето са съразмерими със кака ми Памела в чашката Аз преди като бях дебел и имах цицки и ми беше кеф да ги барам Сега ми липсват. Мисля да си имплантирам ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 01 Юли 2010 22:08
Vermic написа: или това е адски смешно, или аз съм адски тъп, а може и двете.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки Публикувано на: 01 Юли 2010 22:16
Не се смей на Гоце, че шъ та стреля ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|