Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Пребиха жена,защото храни бездомни котки
Публикувано на: 29 Юни 2010 18:32

http://vbox7.com/play:13f3afaf#commentTop

Аз съм без коментар,защото ще ме баннат :|

leaving me to pull the strings

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Заглавие: Re: Пребиха жена,защото храни бездомни котки
Публикувано на: 29 Юни 2010 18:36

А вече нищо ново под слънцето.В миризливата ни държавица можеш да ограбиш,да убиеш,да осакатиш или да направиш нещо друго на човек/животно и няма да пука на никой.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 29 Юни 2010 18:53

Разбирам да храни псета ама тя котки :?

Не е било за това :С

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 29 Юни 2010 19:01

Такъв е живота в Кенефа, момци. Седиш и гледаш нещо ужасно, та чак се молиш да е някво бесно извергско изключение, скролваш клипчето и гледаш как половината народец дори да не биха повторили деянието, далеч не го осъждат някак, за тях това е правилното. И изведнъж изключението става тенденция.

Те тва е животеца у тая "преходна" държава на Балканите, дето са си клозета на Европа.

Профил ICQ

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 29 Юни 2010 20:31

............................
може да не им е приятно на някои хора че се навъртат котки наоколо ама чак пък вече в такива крайности ли трябва да се изпада
кво говора и аз то 90% от хората са такива

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 20:37

Бих се саморазправил физически със всеки, който посегне на животно. Особено на котка.

Профил ICQ WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 29 Юни 2010 20:37

Мненията ни могат да бъдат само субективни, но каквото и да си говорим да я пребият е било крайно тъпо. :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 29 Юни 2010 20:47

Side написа:
http://vbox7.com/play:13f3afaf#commentTop

Аз съм без коментар,защото ще ме баннат :|

BG - no further description required.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 20:48

Изключително неграмотен репортаж.
Аха, значи горката жена просто е хранила котките, а те я пребили. Колко тъп трябва да си за да вземеш тая простотия на сериозно :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 29 Юни 2010 21:31

бийй тря се наутити че жената е бла нахална!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 22:07

А, моля, моля!

Да си ги нямаме тия.

Пуснали някаква тъжна музичка, дават възрастната дама със сълзи на очи и милите котенца :D И айде всички - народа е изверг, горката жена.
Кога сте чули някога да са пребили възрастна жена, която не прави нищо лошо никому? Кога сте чули някога да пребият някого без причина ( изключваме алкохола! :D ) .
"Според жената котките не вредяли никому" - ами защо тогава според съседите вредят ?
Истината е, че и в моята махала имаше една такава жена, която гледаше котки.
Един мой приятел живееше в блока, около който се гледаха тези котки и то на първият етаж. Първо, че малкият му брат беше алергичен към котешка козина, второ че котките се катереха и осираха терасите и первазите, трето че дори е имало случаи да влизат вътре (!) и четвърто - веднъж докато се прибирал у тях си пред вратата му беше родила котка. Той се опитал да я заобиколи, мачката му изсъскала, скочила му и му перфорира (!) със зъби месото между палеца и показалеца.
Друго нещо е - нали си бяхме малки дечица ( 3 - 4 клас ) и често се биехме с пръчки, носехме топки, мятахме пиратки - абе въобще все неща, които децата 3-4 клас правят. И общо взето всичко от този сорт, което се случваше в радиус от 200 метра около блока с котките се считаше от възрастната жена като посегателство точно срещу тях и неведнъж ни е гонила, ритала и замервала с разни неща, веднъж даже пръскаше с вряла вода (!) от терасата си. И то не сама, ами с помощта на мъжа си, който въобще не беше толкова стар - 60 годишен макс и не му беше никак трудно да ни тръска за яките и да ни бие шутове.

Така че въобще не ми говорете за милата дама беззащитна възрастна женица с котките, истината е че толкова животни на едно място са истинска напаст и след като всички в блока не ги искат не е и редно жената да продължава да ги храни.

И не ми говорете за варварското отношение, сигурен съм, че са хората са прибегнали до тези мерки, чак след като всички други възможности са били изчерпани.

Освен това никъде в репортажа не се казва, че жената е била пребита. В интрото се каза подобно нещо, но никъде не чухме от жената къде е била пребита или прочее.
Разбрахме, че брат й си е счупил бедрената кост, но сериозно, вие наистина ли вярвате, че някой би посегнал на 80 годишен човек? Аре моля ви се, сигурно се е спънал някъде и е съвсем нормално на тази възраст да си счупи крака.

Щеше да ми бъде интересно да чуем и мнението на съседите, не само на старата жена. Но какво да се прави - ето какво става, когато треторазрядна кабеларка с по малко зрители, отколкото смотан клип на някоя проста Цензура във вебокс, се опитва с жалък напън да направи репортаж, който прилича на някакъв супер далечен уродлив братовчед на нещото, наречено журналистика.

/thread.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 22:14

Алминатора`` написа:
Кога сте чули някога да са пребили възрастна жена, която не прави нищо лошо никому? Кога сте чули някога да пребият някого без причина ( изключваме алкохола! :D ) .

Колко много имаш да учиш за живота още... :roll:

Това, че те е гонила бабка която обича котки, не означава че всички бабки с котки са идентични. Не говори глупости. Това са два отделни случая. :lol:

Силно подкрепям мнението на Сириус, но това няма да коментирам тук. Главният проблем е, че се стига до саморазправа, което в една цивилизована държава направо няма как да се случи. Толкова. Пък останалото са пуберските ти пенявения.

ПС: ИЗЛЕЗ.

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 22:23

+1 за поста на Алми. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 29 Юни 2010 22:38

еми Алиминатора донякаде е прав ама само донякаде моята котка много мяукаше и се разкарваше по коридиорите като оставиме вратата отворена а това изглежда дразнеше хората от блока и ни казаха да я махнем аз първо викам аре бегаите от тука от каде па накаде ще махам котката заради вас ама като ни казаха че ще направят събрание и ще направят така че никога повече няма да стъпи животно в блока си викам аре по хубаво да го махна за няколко месеца
та сега си го чакам да дойде ама така като гледам ще има да си чакам още поне месец :(

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 22:38

Rammswein написа:
Алминатора`` написа:

Колко много имаш да учиш за живота още... :roll:

Това, че те е гонила бабка която обича котки, не означава че всички бабки с котки са идентични. Не говори глупости. Това са два отделни случая. :lol:

Силно подкрепям мнението на Сириус, но това няма да коментирам тук. Главният проблем е, че се стига до саморазправа, което в една цивилизована държава направо няма как да се случи. Толкова. Пък останалото са пуберските ти пенявения.

ПС: ИЗЛЕЗ.

Аз не казвам, че са идентични (въпреки че определено си го мисля, tbh) :D

Истината е, че такова игнорантно поведение спрямо другите като това на бабката, не трябва да се толерира никъде, особено пък от хора с малко мозък в главата.
Извинявай, ама ако аз например се нанеса в твоя блок, и почна всяка вечер от 1 до 5 сутринта например с набичена на макс 50 ватова лампа да ти дрънча на главата с китарата ( както и не мога да свиря ), какво ще стане? На втората нощ ще се качиш до горе да ми направиш забележка. Аз ще се направя на лумпен и ще продължа да си свиря. На третата нощ отново ще направим същото упражнение. На четвъртата ще извикаш полиция, а на петата ще ми счупиш ръцете.
Сега, дали ще ти дрънча на главата, или ще оставям разни котки да ти осират апартамента, каква е разликата? И в двата случая не се съобразявам с останалите 20-30-50 души живеещи в блока, които се дразнят от моята китара/котки, и в двата случая аз игнорирам техните молби. Принципа е все същия.

Освен това, пак ти казвам, никъде не се доказва, че жената е била пребита. Вярно, в началото на репортажа се споменава няколко пъти, но никъде, нито жената, нито никой, не казва, че е била пребита. "Побоят" над нея не е нищо друго, освен плод на лошата журналистика на репортерите от Скат.

"80 годишната Анка Пеева обича котките, но любовта й към животните й излиза солено, защото е принудена да търпи обидите и заплахите на своите съседи". Това да ти прилича на бой? На мен не.

Нали се сещаш, че ако наистина бяха пребили нея и брат й, все някой щеше да влезе в затвора? Или щеше да има поне съд? Защо не се споменава за нищо подобно? Защо не чуем и мнението на съседите? Защо след като ни представят само едната страна на нещата, трябва да гледаме само нея? Всяко следствие си има и причина и това сме го учили още в първи клас по история.

Защо си мислиш, че на някого му е приятно разни котки да му серат на терасата и да пренасят бълхи и кърлежи на децата му? Аре стига.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 22:53

Ма кво си се разпалил да ми се обясняваш бе, дебиле, аз дори не споря с теб. 90% от всичко, което каза, аз дори не съм го споменавал. Аре освести се малко, осъзнай на кой свят живееш, после ми говори така, па кат пораснеш малко добиеш некво частично самосъзнание, тогава ми задавай риторични въпроси.

За некви китари ми се обяснява, ми написал ебати и дългия пост... Келеме недоклатено. :lol:

Това, което аз казвам е, че в една цивилизована държава:
- ще има контрол над домашните любимци по-голям от да си впишеш животното в ония книжки дето пускат през няколко годинки по входовете и майка ти попълва, а ти дори не си чувал за тях, но на практика служат само за статистика
- ще има и контролен орган който се занимава с това, не да извикаш кварталната патрулка която ако има купон ше ви каже да сте по-тихи, че някой ден догодина ако не спрете ше спре да го мързи да напише акт, ама на стадо котки не може да се кара, та няма и въобще да иде
- ще имаш адекватни алтернативи пред примитивна саморазправа да решиш проблема, и още една камара глупости, за които в София си мечтаем, а ти в Кърджали не си ги и представяш, селяк малолетен

Ма всичко останало дето ми написа, че не е нормално да гледаш много котки, че Скат са тъпа телевизия и репортажа е тъп, че и всичките ти останали простотии дето си излял, не само не ги оспорвам, ами дори не съм ги споменал. Напънал си дупенцето и викаш кат си нацапал гащите дай да си се изсереш изцяло, да ти не тегне. Не на мене тия, деба аз пубера ти малоумен.

И финала:
Цитат:
Защо си мислиш, че на някого му е приятно разни котки да му серат на терасата и да пренасят бълхи и кърлежи на децата му? Аре стига.

Ако видиш летящи котки, родиш си животни по които да ходят бълхи, а кърлежите се научат да скачат от котки на деца, може и да изглеждаш по-интелигентен. Сега си толко дебилен, че дори не си ми и смешен.

И верно аре стига, че написах по-дълго мнение от твоето, само защото ти казах в скайп, че мн ше те псувам. :oops:
И ТИ КАЗАХ ДА ИЗЛЕЗЕШ :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 23:00

Аре ся не ми се прави на луд :D

Много добре знаеш, че няма как да знам какво си мислиш и за какво говориш в твоето мнение от 2 силно двусмислени изречения.

Аз си дадох моето мнение по въпроса, ти реши, че не ти харесва и затова реших да го защитя. Няма да продължавам да споря, защото ще спорим на различни теми, явно :lol:

Аре пийс.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 23:50

High_voltage написа:
бтв, в тоя форум има тенденция да се появяват теми свързани с (насилие над) животни и после да стават ебати разгорещените спорове. :D

Нужно е да пуснеш тема с насилие над животни или просто за япония и троленето е готово :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 23:54

котаците не дрискат току-така къде им скимне .... тва да влезнат у апартамента сал да се изсерат не е възможно, си мислим яз с моя скромен опит :?
от 1 година гледаме у триетажна къща ПРИБРАНА ОТ УЛИЦАТА котка и един път не се изсра на рандъм - все навън у двора. сал като й стана зор един път, немаше кой да отвори и свърши работата у саксията :o

Бабето си няма друга радост у живота - гледа котаци, за да не се чувства самотна. А тая картинка със недоволни съседи я има у секи един блок, било то с котки, силна музика, пияници дека серат у асансьора ( кога живеех у блок имаше такива ) и т.н. Побой не е имало, доколко виждам и аз - ако имаше , щеше да е у болницата бабето.

Ако са толко недоволни , да напраат едно събрание там и да се разберат като ора. И аз съм имал разправии със съседи дето мразят животни и един ме заплашваше, че ще ми застрелят кучето, без причина. Ма яз пуснах слуха, че ше му пребием дъщерята и оня се не обади повече :twisted:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 30 Юни 2010 00:01

Самия факт, че съседите са й посегнали физически, показва, че тези хора са по-сбъркани от възрастната жена. Дори да погледнем от страната на извергите, посегнали на старицата - не е удачно да се събира стадо от четириноги в жилищен квартал. Но да рискуваш здравето на възрастен човек, вместо да се говори човешки - ето това вече не е нормално.
Но в този кенеф, в който живеем лудите, престъпниците и всякаква пропаднала сган си ходят сред нас. Погледнеш някой накриво и можеш в болница да се озовеш, ей така.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost