Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 18:54
http://store.picbg.net/pubpic/E3/4A/039 ... 72e34a.jpg*uf, golqma rezoliuciq, ne mi se namalqva sega* Стига сте се нервили, няма гол. ------------------------------------------- Коментаторите по BBC radio рейджват ЗДРАВО. Крещене, псуване, нерви. Всички говорители по телефона - проблема е Капело, защото не е англичанин. Всеки го казва. Всеки. Постоянно.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 18:57
трябва да има и такива мачове.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 21:09
След "гола" на Аржентина, това май ще си е последния мач, който ще изгледам, до финала. Съдийството е подигравка. Футбола е в UEFA. FIFA са шибаняци, Сеп Блатер да ми яде патката. Толкова. Код: Браво за държанието на играчите на Англия. Ако това се беше случило на аржентинци, на други южноамериканци, на италиянци или да не дава Бог на нашите сульовци не ми се мисли за реакциите от страна на играчите към съдията и на какви картини щяхме да станем свидетели. Ето затова харесвам англичаните. ^Статус ъпдейт на приятел във фейсбуук минути след неотчетения гол на Англия. EDIT: Иии свириха край на 1во полувреме и стана бой.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 21:27
След като паднат Япония от Парагвай сигурно и аз ще съм така.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 21:34
We're going home We're going home We're going England's goning home
Everyone seems to know the score They've seen it all before They just know They're so sure
That England's gonna Throw it away Got blown away But I know they cant play Cos' I remember
Three lions on the shirt Jules Rimet all sweaty 30 Years of hurt Plus another day of buthurt
So many jokes, so many jeers But all those oh so nears Wear you down Through the years
But I still see that Tackled by Klose And when Podolski scored Muller belting the ball And Muller dancing
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 21:34
Чичарито ще е мега голям !
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 21:43
The Chameleon написа: След като паднат Япония от Парагвай сигурно и аз ще съм така. To не е до от чия страна си и за кого викаш. Аз съм за Аржентина на този мач, но това ощетение към Мексико е непростимо. Просто не може да има такова съдийство на такива мачове.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 21:47
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 22:29
МАРАДОНА БАРА МЕЧА
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 22:37
Rammswein написа: МАРАДОНА БАРА МЕЧА epic pwnage
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 22:44
Не знам за вас ама аз си умрях от кеф как Германия би Верно съдиите бяха слепи!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 27 Юни 2010 23:58
Англичаните рухнаха психически след неотсъждането на 100%-вия гол. Преди това тъкмо се бяха съвзели....
България - Англия 2:0 така го виждам наесен :D
И аз бях за Аржентина, но това беше ОМФГ ебати непростимата съдийска грешка! Трябваше да го отменят гола, а не съдията през 2 мин да си променя решението!
Игуаин май ще е голям. Той и сега е звезда, но оставаше в сянката на Меси и Тевез, но май-май ще грабне обувката :)
Иначе кво се оплаквате - глупави съдийски грешки винаги е имало на големи първенства!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 28 Юни 2010 07:48
Нормално е Игуаин да блести сега, човека си е отпочинал, все пак не е играл тежки мачове от шампионската лига . Пък за Тевез да не говорим, той дори не се е борил и за първо място в шампионата.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 28 Юни 2010 09:20
denik написа: но оставаше в сянката на ... и Тевез Чичаритооооооо ^.^ Момчето ще е феноменално, вчера страшен мач направи (за възрастта си, срещу Аржентина) и голът му беше епичен
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 28 Юни 2010 09:27
denik написа: Англичаните рухнаха психически след неотсъждането на 100%-вия гол. Преди това тъкмо се бяха съвзели....
Глупости. Честно казано, предвид обстоятелствата, най-вероятно дори самият Лампард не се е надявал на кой знае какво от този удар, какво остава за целият отбор.. А пък ако психиката на английските национали се държи от един такъв сватбарски изстрел.. никак, ама никак не говори добре. И така или иначе, и да им беше зачетен голът, резултатът пак щеше да е поне 4:2, ако не и 5:2, предвид колко много положения им бяха спестени на горките англичани.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 28 Юни 2010 12:35
Независимо колко сватбарски е изстрела, като е гол и с него изравняват, мача става съсем друг.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 28 Юни 2010 12:49
Факт е, че мачът щеше да е друг . Въпреки това смятам, че по-добре играещия отбор спечели .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Known Soldier
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 28 Юни 2010 16:17
Можеше и да е друг мача... Например, немците да се бяха ядосали и да бяха вкарали още няколко гола отгоре. С играта си Англичаните не заслужаваха дори да минат групите. И 2:2 да беше завършило първото полувреме, аз съм убеден, че немците щяха да победят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 28 Юни 2010 17:54
Да е друг... колко да е друг - англичаните и да водеха в първото полувреме немските машини щяха пак да им разкачат чарковете
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 28 Юни 2010 18:12
Англия нямаше място в това Световно :/ Радвам се че паднаха.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|