Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 14:58
Отказвам да повярвам, че такива като Miley Cyrus получават световна известност 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 15:19
Моридин написа: Отказвам да повярвам, че такива като Miley Cyrus получават световна известност  И аз все на това съм се чудил...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 15:40
Идва днеска въпросната миска в хотела и разговаря с някакъв мутряга 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 15:54
За вас не знам, но аз бих чукал Майли Сайръс, особено след като престана да прилича толкова много на тийн и взе да става млада жена ^^
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 15:55
Sirius написа: Събирам си багажа и се махам от тук!Да еба от къде ги изкопаха тези бе?!?!?!?!?!?!?!?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 16:00
Sirius написа: За вас не знам, но аз бих чукал Майли Сайръс, особено след като престана да прилича толкова много на тийн и взе да става млада жена ^^ Аз пък съм обратното, като тийн ме кефеше бая, то и ся ме кефи де, ама...
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 16:04
.... тиа лазда са праени с обратното страна на уя
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 16:33
Sirius написа: За вас не знам, но аз бих чукал Майли Сайръс, особено след като престана да прилича толкова много на тийн и взе да става млада жена ^^ Всъщност да. На въпросното клипче не изглежда хич зле, кхъм. Ебаси миските!!! После ходи ми разправяй, че русенките са най-красивите.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 16:36
Аз също бих чукал Майли, както сега, така и преди време.Много ме кефи това момиче...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 16:56
Sirius написа: Гледайтиииииииии, завиждайтиииииии им, дрисли мръснииииииииии! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 17:00
И Аз бих чукал Майли, но само ако не пее ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 17:51
Dexter написа: Sirius написа: За вас не знам, но аз бих чукал Майли Сайръс, особено след като престана да прилича толкова много на тийн и взе да става млада жена ^^ Всъщност да. На въпросното клипче не изглежда хич зле, кхъм. Ебаси миските!!! После ходи ми разправяй, че русенките са най-красивите. http://www.facebook.com/#!/pages/Naj-kr ... 066?ref=ts
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 17:59
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 18:01
denik написа: http://www.facebook.com/#!/pages/Naj-krasivite-zeni-sa-rusenkite/257581033066?ref=ts Урунгели - от първата до последната.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 18:04
може, не съм ги разглеждал 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 18:05
denik написа: Разглеждал ли си ги тия снимки въобще? Щото 2/3 са откровено грозни, от останалата 1/3 са в най-добрия случай "приемливи", и да е имало 1-2 макс дето да са били "сладки", ама и то малко пресилено... Русенките са минали покрай красотата, ма не да са я подминали, ами на километри околовръст са я заобиколили. Сериозно. И бтв изградил съм такова впечатление още отпреди тая Мис Кон горе. Виж, варненките... и бургазлийките... и ойде коньо у реката, демек Мис Русе у Дунава.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 18:17
@Дидо, знам я тази група, оттам също имам сведения. Лично аз познавам едно МНОГО красива и една доста грозна русенка.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 18:33
Rammswein написа: Виж, варненките... и бургазлийките... и ойде коньо у реката, демек Мис Русе у Дунава. Виж и етрополките. 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 18:40
Ерик, на бургазлийките и плевенчанките им се носи славата .... ама честно казано до момента от около 15-тина момичета от Бургас познавам 2-3 наистина красиви, с чар и пр; другите варират от "средностатистически" до откровени селски пръчки с изрусяването, фавлите, странното червило, оксиженските очила етц. А и тея вторите са прекалено големи парантии, че да се забърка човек  Пловдивчанките в тоя ред на мисли .... 
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 18 Юни 2010 18:51
покажете някакви цици, какви са тия монахини 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|