Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното !
Публикувано на: 17 Юни 2010 22:42

Браво на мексиканските самураи - това световно става все по-интересно :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 18 Юни 2010 02:02

Втория мач, който гледах от това световно. Много беше тъп мача, очаквах мексико да победят, не и чрез дуспа. хич не ме изкефи тоя мач и ако не бях в заведение с приятели на по бира и шкембе хич не бих го и гледал втори път.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 18 Юни 2010 09:45

:Х :Х :Х Т'ва тролене ли е ???

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 18 Юни 2010 10:22

Ми мача не беше особено интересен, единия гол със засада, втория гол дузпа щот франсетата са малоумни... Впрочем дузпата май не беше придружена дори с жълт картон, а слимка? Недей този път да ми спориш толкова твърдоглаво, щото вече дразниш. Директен червен се дава при умишлено нарушение, каквото ЮАРското не беше. Стига ми говори глупости а наистина провери правилника, че ми писваш. Да, съдията си е в пълното право да даде директен червен, както и всеки е с пълното право да възприеме това като съдийска грешка. И кои дето взимат пари се възмущават колкото мене? Аз да не съм ревнал да искам да отменят гола? :lol:
Мнението ми е, че директния червен беше пресилен, защото съдията видя нарушението като умишлено, а то не беше. Останалото е единствено в обладаното ти от пуберска ярост съзнание.
Прочети правилника, момче. Тогава може и да схванеш къде бъркаш. Сега няма да се разправям с твойта глупащина, дееба и всезнаещия ти рахит. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 12:34

Пикльо, спри да обиждаш когато ограниченото ти съзнанийце не може да поеме факта че не си прав.

Sending-off offences (red card) :

* Serious foul play
* Violent conduct
* Use of abusive language and/or gestures
* Spitting at an opponent or any other person
* Denying the opposing team a goal or an obvious goalscoring opportunity by deliberately handling the ball (this does not apply to a goalkeeper inside his/her own penalty area)
* Denying an obvious goalscoring opportunity to an opponent moving towards the player’s goal by an offence punishable by a free kick or a penalty kick (known as a professional foul)
* Receiving a second caution (yellow card) in the same match

ЧЕТЕШ ЛИ МА ПУТКО ?! Нека го повторим пак, случайно ако решиш да пропуснеш част от опониращия ти пост както обикновенно :

* Denying an obvious goalscoring opportunity to an opponent moving towards the player’s goal by an offence punishable by a free kick or a penalty kick (known as a professional foul)

Ще млъкнеш ли сега мършо насрана ? Както виждаш червен картон може да се даде както за умишлен, така и за най-обикновен фал, когато той спира голова възможност.

Също така дришльо - бъркаш ме много сериозно с някой, и за последен път ти казвам да си мериш приказките. Знам ти насраната интернетска порода, затва млъкни преди да си започнал да се излагаш.

Профил

Публикувано на: 18 Юни 2010 12:40

The Chameleon написа:
:Х :Х :Х Т'ва тролене ли е ???

Е що да е тролене? :shock: Да не би мача да ти беше свръх интересен? :o

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 12:41

Ти да беше видял мача Япония - Камерун да видиш що е то скучен мач. :lol: Иначе, т'ва с дузпата беше ИНТЕНС, бате!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 12:45

я па го глеех мача на доста уиски и не останах с добро впечатление, малко атаки, слаба игра и на 2та отбора, Доменек е ИДИОТ.
Не очаквах франция да са ЧАК толкова зле, но Доменек е ИДИОТ....

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 12:45

slim_k написа:

(Team Sports / Soccer) Football a deliberate foul committed as a last-ditch tactic to prevent an opponent from scoring
http://www.thefreedictionary.com/professional+foul

;

Professional foul

Sport: Soccer
Definition

A cynical offense in which a player deliberately balks or fells an opponent who is advancing on goal. A player can be sent off the pitch for committing a foul on an opponent that prevents a clear goal-scoring opportunity.

http://www.sportsdefinitions.com/soccer ... -foul.html

Eurodict написа:
deliberate [di´libərit]
I.

adj
1. предумишлен, преднамерен, съзнателен; a ~ insult преднамерена (съзнателна, нагла) обида;

Все пак не ми отговори, защо вчера франсето не получи дори и жълт картон като предизвика дузпа?
И нещо си се разпенявил май? Какво, ше ме набиеш ли? Тихо там, недей вади пишлето пред хората. :lol:

Гошо, тъпите французи играха супер зле вчера, нема толко насрана защита, а дори така Мексико не успяха да направят някакво по-красиво положение. Дузпата беше от калитарщината на тъпия французин щот е прост, и си заслужиха да паднат, но мача не беше нищо особено. :(

Профил ICQ

Публикувано на: 18 Юни 2010 12:46

The Chameleon написа:
Ти да беше видял мача Япония - Камерун да видиш що е то скучен мач. :lol: Иначе, т'ва с дузпата беше ИНТЕНС, бате!

Ми аз за тва не гледам мачове - не ме влече спорта, а и всичките са му супер скучни и еднакви. Много рядко се случва некой да направи някакво готино изпълнение и просто не си заслужава 90-те минути. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 14:25

Казвам ти за 10ти път - започни да гледаш футбол и недей да преценяваш ситуациите по това че няква чернилка се е разревала. Хвърля му се в краката и го спъва, има фал, има дузпа, не е като да му се е хвърлил в краката без да иска (тоест хвърля му се в краката и спира головата ситуация deliberately) и не е като тоя да не на голова позиция. За статиите ти го казах, защото от целия футболен свят от картона сте недоволни ти и негрите, и само ти протестираш, тях просто ги е яд :lol: Мексиканеца не оставаше сам срещу празна врата вчера ...

Иначе няма да те набия, щото при първите наченки на уговорка за такова нещо, ще почнеш да обясняваш как тва било интернет и как само балъците се биели и тем подобни приумици на твойта порода. Виж дали с удоволствие бих ти рестартнал един-два зъба - да.

Германия - Сърбия стана ебати мача ...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 14:34

Дам, Ерик, няма спор, че франсетата бяха мега зле вчера.. :)

Уид, аз съм за азиатските отбори. :D Дори се чудя дали да не почна редовно да гледам азиатски футбол :Д ама до месец ще съм забравил за тази идея. :roll:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 18 Юни 2010 14:48

Да еба защо Германия пада!

МАЙКО!!!МАЙКООООООООООООООО!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 14:58

щот Сърбия не е Австралия + малко късмет за съседите

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 15:04

Стига се обяснява бе

За последен път ше ти кажа, че не протестирам, а смятам, че отсъждането беше прекалено и нарушението беше за жълт, не чак за червен картон, защото съдията видя неадекватния шпагат на африканеца като умишлен фал. Всичко друго е, както казах, в пуберската ти ярост. Няма да пусна жалба към ФИФА колко несправедливо беше отсъждането.

Обяснението ти за кое е deliberately и кое "без да иска" вече бие на жалкост. Недей се излага, моля те. "Професионални фалове" са тези, които гледаш в момента в играта на Сърбия, защото това е основна част от дефанзивната тактика на западните ни селтаци.

Да ми рестартнеш един-два зъба? Кротни пишлето казах, келеменце.

Аре ся вече тихичко, че ми писна.

Ама верно се случва некъф адския мач в момента... Германия бяха единствените големи, които не се посраха досега, ама явно нема вечна слава. Поне мача е красив!

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 15:12

Кефи ме как се псувате на възраст, а сте почти набори :D Ако с фала е предотвратил сигурен гол - червен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 15:15

За последно ти казвам - гледай повече мачове и после спори. Абсолютно всяко влизане може да мине за неволно, щото защитника или вратаря е искал да играе с топката. Както сам каза преценката е на съдията и поне в случая имаше основание да изгони вратаря и го направи.

А сърбите насраха толкова положения, че вече заслужават гол. Сеир да има.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 18 Юни 2010 15:18

Абе айде стига сте спорили за тоя глупав червен картон, бе!
Втори ден вече, баси.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 15:29

Чухте ли бе, слим К... Ерик? Декстър ви каза да мълчите. :x :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 18 Юни 2010 16:14

Reflect написа:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com