HunteR написа:
Хаха, гледам много сте напълнили темата
.
Надявам се само поне с всички тези спорове да помогнем поне на човека да избере(или не) някоя конзола(или як PC).
А аз за пореден път се обеждавам колко са прости повечето във форума.
Има тук някой изключения, които се броят на пръсти и веднага ще кажа защо.
След като нямаше какво повече да кажете във ваша защита се започнаха псувните.
Поне като ги почнахте, разбрах кои хора са ограничени до мозъка на костите си
А пък някакъв олигофрен чак ми писал на ЛС да се срещаме да се бием аьхахьахьхаьха. Тоя направо ме покърти от смях като го прочетох.
Детчковци много тука брее... :X
И сега очаквам, тъй като няма отново кво да кажете, да излеете някоя псувня и отново да се спукам от смях. Поне ме забавлявате, като съм имал труден ден си викам, ще влезна малко във форума на PC mania да погледам палячовци и наистина доста се развеселявам
ahxhaxa
Вече предупредих някои от хората, които те обиждаха и псуваха, и изтрих техни мнения. А виждам, че в коментарите под статии си писал, че няма администратори и модератори във форума.
Като азбучен пример за трол се посочва човек, който отива в конзолен форум и започва да флейми на тема колко е по-добро PC-то. Следват псувни от останалите участници, които по този начин си изпросват бан от админа.
Да предупредя и теб - това е форум за козноли, не за PC. Първо ще банна теб. Ако искаш флейм отиди във Форумни войни.