Те Италия винаги почват трудно големи първенства, но с упоритост и невероятна игра стигат до финали и ги печелят! Освен когато на Евро 2000 Дидие Дешан разби целенасочено носа на Толдо и после ГАДНИТЕ ФРАНЦУЗИ ВКАРАХА ЗЛАТЕН ГОЛ МАЙКА ИМ ШЕ ЕБА КАК СЕ СЕТИХ ЗА ТОВА
Утрешните двубои... ами за Кот дивоар и Португалия не знам да ви кажа... и двата отбора имат по една мегазвезда-голаджия, но играчите и на двете страни ми се струват сравнително равностойни. Според мен решаващ фактор ще е упражняваната силова игра от страна на орангутаните, тъй като са доста здрави хич да не е и оня нежния ще му бият две рамена и ше го контузят. Португалците са технични, ама са кекави... (не само Роналдо, разбира се)
Бразилия - КНДР то е ясно наистина, освен ако на КНДР не са им дали някой нов имба соц наркотик... но просто ще е голямо шоу ако успеят да измъкнат нещо от бразилия - утре слагайте по левче за Х и по левче за КНДР... с два лева няма да обеднеете, ама ако стане нещо...
Нова Зеландия - Словакия - тук твърда победа за словаците. Онея да си ходят при овцете