Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 14:24
Леле, ще умра от скука. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 15:08
The Chameleon написа: Леле, ще умра от скука. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) http://vbox7.com/play:e25d3a44 казах ти,като ти скучно си пускаш туй и се оправяш :Д
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 15:14
ееее евала баце, оправи ми проблема! :Д
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 15:14
Макс написа: От Етрополе ли си? Е ти не си ходил в ЕТРОПОЛЕ, а и тези неща ги има тук,особено бутки за весстници и цигари ма на всеки 500 метра.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 17:15
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 18:25
@Хами, а ако се окаже с пишка, к'во ще правиш:)
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 18:51
Sirius написа: @Хами, а ако се окаже с пишка, к'во ще правиш:) Ще й го сложа в дупето:) или тя в моето 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 18:57
И двамата ще си го сложите.Ще се получи преплитане.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 18:58
Ще си докосваме главичките. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 20:12
Не знам защо продължавам да влизам тук.....
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 20:18
Vermic написа: Не знам защо продължавам да влизам тук.....  Щото те кефи, разбира се!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 20:20
В Етрополе как да няма ветеринари, като половината с животновъдство се изхранват. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 20:35
Да, аз отглеждам котки и кучета. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 20:48
Инсталирах си Opera от любопитство и мисля, че по бързина не отстъпва на Chrome-a, та дори го и надминава 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 21:35
Пиян съм. В нас няма никой. Проължавам да пия. Кур за вас.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 22:52
Мина ми предложение да цъкна един цикъл метанче та да се поналея летоска, ама тва е такава гняс, че трябва да се блъскам с блокери, билки и винатимини че да си не еба майката отсекъде. Някак не ме радва да тупам лекарства за рак на гърдата и стимуланти на черния дроб, просто щот не ме влече си дупча задника секи ден цел месец. А метана е достатъчно силен, та да е на хапове. Ше се отказвам. Ако некой ден реша, че искам да си нашаря дясната бузка с иглата тъй че да си седя на половината задник, може да взема нещо, я дека, я тестостеронче. Засега ше си купя един хубав креатин. Ще ми се да имах парите за "чиста" химия, ама там са едни суми... колата да си продам ше ми стигне за един цикъл, не повече.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 22:54
Заеби химиите човек...  един френд си биеше стероиди в задника и яко пристрастяват да не говоря за безмозъчната агресия дето вкарват
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 22:58
пробвай хормон на растежа
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 23:06
Тва за агресията чак ми е интересно, напомня ми за мутантите от Fallout, щото е истина, че влизаш в т.нар. 'roid rage Би ми било супер странно да се ядосвам на нещо и да си мисля "споко, тва е от стероидите, недей се ядосва толкова, ако не друсаше нямаше да реагираш така" и подобни неща. Иначе стероидите ако ги взимаш ей така имат супер много и отвратителни странични ефекти, та затова се вземат с една камара странични неща, които обаче естествено също имат някакви странични ефекти и не знаеш как ше си взаимодействат всичките тия гадости дето пиеш в твоя си организъм, та колкото и да се изкуших да натрупам по-бързо за лятото, ше си карам чистичко и спокойничко. И без това далеч не целя да ставам горила.  Тил, точно хормона на растежа е един "чист" стероид, но ти излиза минимум 3 бона на месец. Тия пари бих ги дал ако искам да се възползвам и от подладяващия му ефект, което може и да стане като одъртея и ако забогатея. То заради това почти няма хора под 35, които да го ползват. Един човек само съм виждал, в мойта зала беше, залафихме се аз, той и инструкторчето ми, и пича кат ми каза, че е на 45 щех се хвана за главата. Не изглеждаше на повече от 30. Ама ходя в една лъскава зала дето тренират разни с G класите и си държат пистолетите по сейфовете докато блъскат, та затуй случих на някой с парите да си ги вкара тия химии и разбрах за кво иде реч...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 11 Юни 2010 23:27
ясно че отива към ,,чистите химии``, ама за негови странични ефекти никой нищо не казва което е проблем аз ще ти дам пример, от 2006 година, когато по-сериозно взех да се застоявам по тия места, с едно момче от моя фитнес (баща му е човека с парите, тъй че химиите не са проблем), който си взимаше, но и блъскаше доста и му се получаваше супер комбинацията размер+симетрия+изчистване, още повече, че генетично беше добре, на трицепса влакната му се виждаха под кожата тука идва лекия проблем, че беше не повече от 1,60, което явно му създаваше проблеми, и реши да ползва хормон на растежа, но вероятно не във формата, в която би ползвал ти, за да си увеличиш бицепса, а в някаква друга, която да промени положението, и от тогава не съм го виждал.пича спря да идва на фитнес, после аз спрях и се изгубихме нещо.и миналото лято май го мернах на плажа, наистина имаше промяна в ръста(е, 1,70 да е бил, не някво чудо), обаче краката му бяха брутално криви.дали от хормона-виж в интернет идеята ми е че сопред мен не си струва да го ползваш, при условие, че е много скъп, а и ти не искаш някаква огромна промяна.пък и ако сложиш страничните ефекти, изобщо не трябва да те е яд, че нямаш пара да го ползваш
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|