Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 09:00
Vermic написа: Няма лошо да си губите времето в "учене" из българските "университети" защото след това ще бъдете разочаровани ;о Ти от опит ли знаеш? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 09:30
вермик, бас държа, че не си стъпвал във висше учебно заведние, дори ей така, да видиш какво е. 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 16:31
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 19:51
Дади написа: So, yeah, Saxion, Енскеде, Холандия. Приет съм под условие, сега трябва да си получа дипломата и да им я изпратя само АХАЖАХАХА, ЙЕС ! С кво те приеха, тойфели-мойфели?...успех искат ли  едит: а фак , диплома
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 19:56
За успех условия не съм виждал, но не съм и търсил, щот' мен дипломата ми е 6 и съм с над 5.50 на матурите :Р Няма TOEFL или IELTS, с Cambridge Proficiency, взето с А съм Освен това ходих, в интерес на истината, университета наживо да го гледам, срещнах се с една от администраторките там, което предполагам, че е помогнало, поне що се отнася до подмазване 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 20:14
Дади, изпратил си хорариума и оценките от 9 до 11 клас? Защото аз пратих така, сега чакам да допратя и дипломата, да не стане некоя каръкщина. Не съм за Холандия иначе.
|
|
 |
kylekatarn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 20:20
А някой ,ако може да разкаже как е в Германия.Как е живота, например в по-малките градчета и обратно в по-големите?В сравнение с другите страни,по ли е евтино?Има ли някакво ограничение за работа.И изобщо какво ви е личното мнение.Мерси предварително  ПС:А каква е разликата между Sprachdiplom и Testdaf
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 20:21
Да, точно :- ) Gradelist някакъв + копие от сертификата по английски ;- ) Ти закъде си? 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 08 Юни 2010 20:37
Аз палим към Англия че тука е ташак пълен. Иначе за Германия чувам добри отзиви. Основното предимство е, че е доста по-евтино
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 09 Юни 2010 11:35
Vermic написа: Няма лошо да си губите времето в "учене" из българските "университети" защото след това ще бъдете разочаровани ;о И ти, в знак на протест срещу скапаната ни образователна система, няма да учиш никъде и ще станеш таксиметров шофьор ли? 
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 09 Юни 2010 12:05
Vermic написа: Няма лошо да си губите времето в "учене" из българските "университети" защото след това ще бъдете разочаровани ;о Значи е по-яко да заминеш някъде и да си преебеш най-яките години от живота?
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 09 Юни 2010 12:47
zip0 написа: Vermic написа: Няма лошо да си губите времето в "учене" из българските "университети" защото след това ще бъдете разочаровани ;о Значи е по-яко да заминеш някъде и да си преебеш най-яките години от живота? И защо по-точно ще си ги преебеш, ако заминеш?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 09 Юни 2010 12:48
Всичко е според зависи ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 09 Юни 2010 12:51
The Chameleon написа: И защо по-точно ще си ги преебеш, ако заминеш?
Щото ще учиш, вместо да си клатиш краката ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 09 Юни 2010 14:35
progata написа: Ти май в ТУ и един изпит нямаш взет, затова ли ще бяга на мама момчето? Еми не, първи семестър от 4 изпита имам 1 невзет и то щото не се явих на поправката. Ако искаш мога да ти дам и скрииншот на страницата с оценките ми. Просто не ме кефи тва че уча пълни простотии там. А и нищо не ме задържа в България, искам разнообразие малко
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 09 Юни 2010 14:59
Интересно е как не знаете (или не коментирате), че полвината и повече учите за безработни. Ще се видим по пътни строежи / бързи закуски, господа.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 09 Юни 2010 20:51
Дади написа: The Chameleon написа: И защо по-точно ще си ги преебеш, ако заминеш?
Щото ще учиш, вместо да си клатиш краката ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Именно...
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 10 Юни 2010 08:20
zip0 написа: Дади написа: Щото ще учиш, вместо да си клатиш краката ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Именно... 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 10 Юни 2010 09:41
1во тва че на запад се учи повече от тука са митове, 2ро не виждам що да не можеш да си изкараш хубаво и там.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Кандидат-студентите? НА майка ви питката ! Кой - къде ? Публикувано на: 10 Юни 2010 09:50
Добре го каза, Уатанабе-кун! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|