Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 31 Май 2010 17:49
Не мога да отварям замунда ,така че ако може заглавието на анг да кажеш
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 31 Май 2010 18:32
EcTeTa аз го тълкувам по два начина. 1. Никога не оспорвай наложените от самия теб закони и принципи, не се бори срещу това кой си. 2. Не предприемай нарочно действия, които ще ти навредят. П.с Съжалявам че се забаваих толкова с отговора, бях на втора бална .
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 31 Май 2010 20:27
Роки псати да яде...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 01 Юни 2010 16:50
Лол! Някога какви филми и какви актьори е имало, а сега се броят на пръсти.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 01 Юни 2010 23:49
pwnd ред, преди мислех да ти кажа, че Гор-а е по-скоро комедия от колкото хорър.. а т'ва че на разни хора им се струват " безсмислени ", явно определено не разбират от гор жанр..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 02 Юни 2010 00:36
WidowmakeR написа: Роки псати да яде... В Е Л И К!тъй като баща ми е бивш боксьор и кажи-речи съм откърмен с тоя филм гледал съм го сигурно хиляда пъти
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 02 Юни 2010 09:42
Снощо гледах Barfly по Буковски и останах потресен
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 02 Юни 2010 15:48
Не се ли превъзнасяш малко с тоз Буковски ?:)
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 02 Юни 2010 18:59
Дисте от тоя филм да ти се припие, абе въобще като чета Буковкси ми се пие та ми се вие
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 02 Юни 2010 22:30
Brick Top написа: Не се ли превъзнасяш малко с тоз Буковски ?:) Ами, сигурно, доста съм се вглъбил в него все пак... ЕДИТ : Сега изгледах Factotum. Мега. @Дупка Бой Бате, аз сега пия едни лекарства и не мога да консумирам алкохол 10 дни... Ама fuck it, мисля утре да прасна една бира, защото много ми се допи :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 03 Юни 2010 17:45
Препоръчвам ви Law Abiding Citizen , поне на мен страшно много ми хареса. Плота е малко предсказуем , но пък като цяло филмът е доста добър.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 04 Юни 2010 03:21
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 04 Юни 2010 08:13
The Chameleon написа: E и все пак "Смислени филми" е темата ... Иначе:
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 04 Юни 2010 10:00
Георги, стига си давал простотии в тази тема и по този начин да я разваляш Филмът за мен е епик фейл, но дори и да не е, е МНОГО ДАЛЕЧ от понятието "смислен"
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 04 Юни 2010 14:29
Далеч не е фейл, но определено точната дума не е " смислен", макар и да е " пълнозначен" и " красноречив". Иначе, ето ви две предложенийца и от мен: ГОЛЕМИ ЗАГЛАВИЯ ! ! !ППЗабравих да добавя и това:
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 04 Юни 2010 15:06
The Chameleon написа: ред, преди мислех да ти кажа, че Гор-а е по-скоро комедия от колкото хорър.. а т'ва че на разни хора им се струват " безсмислени ", явно определено не разбират от гор жанр.. Ми ся съм изтеглил един гор - Martyrs ми го препоръчаха като смислен... Всеки има различен вкус - едни харесват черва и лайна...
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 04 Юни 2010 15:24
Агент Боцко написа: Георги, стига си давал простотии в тази тема и по този начин да я разваляш Филмът за мен е епик фейл, но дори и да не е, е МНОГО ДАЛЕЧ от понятието "смислен" Пф, и кво, аз ли съм виновен, че не си оценил филма? Филма си е баш епик уин и чак се чудя как съм го пропуснал до сега. И още ли не сте разбрали, че автора има предвид " добри " филми, а не смислени?
|
|
|
|
|
Rostik79
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 07 Юни 2010 16:28
Този филм е доста старичък - 1980 г. и е нещо като предшественик на ТЕРМИНАТОР, но погледнато от малко по-различен ъгъл. Гледал съм го като малък (преди 20-ина години ) и щях да напълня гащите от страх. Днес филмът изглежда малко смешен на моменти и да си призная, някои елементи от филма си изглеждат смешни дори и за времето, когато е правен. Хрумна ми, че така се различават наистина добрите режисьори, които са мислели крачка напред. Ридли Скот вече е бил снимал първия Пришълец, а Лукас - Междузвездни войни. Въпреки това в САТУРН 3 има доста ретро-елементи, от които авторите на са могли да избягат за разлика от цитираните творци, които са изпреварили времето си. На моменти САТУРН 3, макар и да е с доста добър за времето си реквизит, изглежда (или по-скоро звучи) по начина, по който са правили САЙ_ФАЙ хорърите от 50-те и 60-те - със смехотворно озвучаване от пиукащи и бръмчащи звуци, които трябвало да подчертаят нечовешката метално-електронна природа на робота. Все пак филмът си има достойнства и го препоръчвам на феновете на научната фантастика - да се знае откъде са тръгнали Камерън и Финчер.
___________________________________ AKA The Red Guy
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 07 Юни 2010 21:26
аве
Trainspotting?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|