Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 17:15
Warbringer написа: @Моридин Истината е, че нито вредата на ГМО е доказана, нито това, че са безвредни. Доказана е! При генномодифицираните белтъци може да се развият някой вируси, някой продукти при дългократна употреба могат да ти докарат алергии.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 17:22
Диста да е толкова прав, а вие да сте толкова тъпи... Беснел съм и аз покрай ГМО-та бая, та ми е минал вече яда. Ма келеменца като Изхода бих ги запсувал как си му е ред. Изход написа: Не умираме от глад че да има нужда да цедим максимума от земята и да променяме гените на растенията. На биология нема да те учим, щот и аз не я разбирам особено. Ма да еба глупака ти и тебе, свет не си видел и нема и да видиш, ма прегледай малко новини бе, говно. Огромна част от Азия и Африка страдат от глад дето ти не си и виждал. Щото средната класа у почти цела Азия месо вижда веднъж месечно, а ние с тебе плющим пържоли сека вечер. Още се усещат последиците от ръста на цените на храната през 2007-2008, породени от скока на цените на горивата (и тия биогорива). Прекалено си дебилен че да имаш кола, сигурен съм че и не си забелязал как литъра на дизела скочи с над 30ст. последните месеци. Как мислиш се отразява това върху цената на храна, която трябва да се транспортира на неплодородни места? Модифицираш сорта да е по-устойчив и да никне там където иначе не може, сееш го, жънеш го, продаваш го на достъпни цени, храниш народа. Драйфа ми се вече от глупаци дето не могат да вържат мисъл колко 2 и 2 да съберат, ма параноя братче, ГМО ше направи земята пустиня и ше се раждат изродчета че и края на света ше дойде... Моридин написа: Дисте, а тия неща, дето ги писаха преди време - че не знаем какъв е ефектът на генномодифицираните продукти върху човешкия организъм в дългосрочен план истина ли са или не? Това че не знаем какъв е ефектът на ГМО върху човешкия организъм в дългосрочен план не означава, че ефектът може да бъде безкрайна променлива, с неограничен ефект и някога, някъде е дори теоретично възможно да се роди дете с трета ръка заради ГМО. Тия глупости на Вермо за предразположението към рак и вродения диабет са безумни, недоказани и недоказуеми конспиративни теории. ГМО ако въобще някога, НИКОГА няма да е по-канцерогенен от тая гняс дето ви излиза от ауспусите, и никога няма да предразполага към диабет повече отколкото бучка захар ше го направи. Дай да забраним шоколада и да ходим с противогази по улиците. Най са ми смешни пушачи дето обясняват със истински страх в очите какъв ужас е ГМО и как те НИКОГА няма да си купят ГМО и какъв ужас ше настане ако вкарат ГМО в продажба! Само че ГМО в продажба има от години и си го ядете, спора е за копане на ГМО-та на наша територия, а на един такъв олигофрен като му кажеш "абе ГМО няма вреда и на 1/1000 от тоя фас дето го смучеш" и те гледа кат теле и не знае кво да ти каже. А тва че огромна част от растенията преминават стабилна химическа обработка за да изкарат некаква стабилност и да израстнат непрогнили и годни за ядене, и тая химия по тях е със ДОКАЗАНА (за разлика от ГМО) вреда, и то в пъти по-силна отколкото ГМО може да има, никой не го ебава. Преди всички ревяха за нитратите, ебем ти ужаса, ся забравихте и се напикавате на сън кат чуете ГМО. Домашните домати и краставици са по-вкусни щото се садят, хранят и растат самички колкото си искат. Ега изхраните цела България с домашни домати, глупаци. Ако огромното търсене не налагаше да се раждат по-безвкусни, но повече домати, на всички щеше да ни е вкусно. Много черни мисли ми минават като се замисля на тая тема. Такъв необоснован страх у целото ви ебано племе човешко баш си означава, че особено прогрес какъвто имаме потенциала да имаме никога няма да видим, само и единствено заради една овча глупота. Па насирайте си се като чуете ГМО... Аре че се разписах, а немаше... ЕДИТ: Моридине, ГМО се забранява точно както се потиска и намирането на алтернативни енергийни източници, заместители на фосилните горива. Ти да си огромна корпорация и някой да успява да ти подбива пазара с повече, по-големи, по-устойчиви и по-естествени продукти от твоите на по-ниски цени, и ти ше ревнеш че нещо не е наред, барем се уплаши народа и да си пълниш гушата. Ма не казвам, че грешиш. Казвам, че ако беше прав, щеше да има публичност за вредата на ГМО, не апокалиптични теории.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 18:01
Изход написа: Не умираме от глад че да има нужда да цедим максимума от земята и да променяме гените на растенията. Ние не,обаче в Африка и други мангалски държави умират ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 18:07
@Gunter Копеленце дебилно, не ми вади думите от контекста, да те еба простката. Говорим за закон за ГМО в България, където, както ти каза "ние с тебе плющим пържоли сека вечер". Да съм казал нещо за Африка и Азия, да ти еба и богатото въображение Не искам да ме въвличате в спор, който не ми се води. Напълно е ясно, че ядем отрови. Никъде не съм казал, че ГМО е вредно/опасно/трябва да се забрани. Генното инженерство е бъдещето и съм против опитите да бъде ограничено. Просто смятам, че трябва още малко време преди масовото навлизане на подобни продукти на пазара.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 18:15
War is peace. Ignorance is strenght. Freedom is slavery.
1984
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 18:19
Изход написа: Копеленце дебилно . Скрий се в кенефа прошляк недоклатен,че ти си на нивото на секирата,стефан1 и другите забавни потредебили,така че трай там. И къде съм казал "ние с тебе плющим пържоли сека вечер". ????? Като не ти се води тоя спор не си тикай гъза срещу куровете,просто е,но като маймунския ти мозък няма достатъчен обем да го асимилира може би е разбираемо  А и уж съм ти бил във врагове ала бала,за кво ми четеш всеки пост а 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 18:22
Прочети поста на гунтера, не говорех на теб. Или да те олесня Günther написа: ние с тебе плющим пържоли сека вечер Günther написа: Огромна част от Азия и Африка страдат от глад дето ти не си и виждал. Твоя пост не съм го прочел точно защото си ми във враговете, трябва да го изключа това. /fixed/ Аз спирам с тази тема, пишете каквото искате. Всичко, което имах да кажа, го казах горе. Който има акъл ще го разбере. Няма какво да се занимавам с човек, който вярва, че храната поскъпнала толкова защото доставките й станали по-скъпи 
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 18:39
МАСОНИ, БРАТО
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 19:39
Изход написа: Няма какво да се занимавам с човек, който вярва, че храната поскъпнала толкова защото доставките й станали по-скъпи  Много ме кефиш как като седнеш да пишеш и се осереш, не просто зацапваш гащите, а винаги държиш да се осереш до ушите. http://en.wikipedia.org/wiki/2007%E2%80 ... ice_crisisЧети, ега поумнееш малко, макар че надежда за теб няма никаква. 
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 20:44
Бахти тъпаците пак го подхванахте тоя спор ... Яжте каквото ви кефи пък квото стане. В крайна сметка най-много да умреш  Нищо повече не може да стане 
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 20:45
Наясно съм с това, което си дал като информация, ама май ти не си. Причината е в това, че с намаляването на петрола се позлват биогорива, от които се покачва цената както на хранителните продукти, така и на самото гориво. Не, както ти каза, защото доставката става по-скъпа. Разликата е от земята до небето. Ако не си забравил като излезе закон преди няколко години за покачване на процента на биогоривата олиото поскъпна два пъти. А самото то е скъпо био гориво и затова се покачи и стойността на горивата, които заивсят от това. И да ти е било ясно си го написал грешно. По твоята логика да смъкнем акциза на горивата и цената на хранителните продукти спада драстично. Да, ама не. 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 21:48
confirmed : утре вечер сме на чалга ^^ Изход, пише се "едва ли" и "cavalli". Само да си знаеш.
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 21:48
Изход написа: И да ти е било ясно си го написал грешно. По твоята логика да смъкнем акциза на горивата и цената на хранителните продукти спада драстично. Да, ама не.  Неандерталецо, знаеш ли въобще какво е акциз? Коя моя логика бе, дебиле? Аз да не съм седнал да давам решения на световни кризи бе, аз ти обяснявам на тебе колко си прост, че си нямаш идея какво за какво говориш, ма си безумната компетенция. Първо немаше глад по света, после пък си напълно запознат с кризата на цените на храната, която е причина за тоя несъществуващия глад. Ма може ли да си толко прост бе? На ценообразуване ли ше ме учиш сега, лекенце? Аре заеби се не ми говори, да еба аз мамичката ти недоклатена, кой ви дава компютри на такива безмозъчни амеби бе? Дадох ти пример с доставките, за да не изпадам в обяснения как по-високата цена на горивото повишава цената на захранването и наторяването на почвата. Прочете линка който ти дадох и изведнъж се изкара по-начетен от мен. Ебах те тебе в слабоумника. Нема да споря повече с тебе. Ега прогниеш, да еба отпадъка ти.
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 21:58
ВСЕ
агенти сме !!!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 22:04
ya
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 22:04
ДА!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 22:07
Guntere. икономика учиш, ама май гладен ще си умреш къвто си задръстен.  Барай меча! Sirius, стават грешки 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 22:09
Изход написа: Guntere. икономика учиш, ама май гладен ще си умреш къвто си задръстен.  Барай меча! Така говориш щото си спокоен, че квото и да се случи ти гладен нема да останеш, щото винаги ше ми ядеш кура!
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 22:12
хихи
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 25 Май 2010 22:13
Изход написа: хихи Ти не си агент, Изходе, сори. Даже не си го направил правилно, да те еба у дебила недъгав.
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|