Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 06:09
Автостопа е за такива дето обичат да духат на тираджии Влаковете не са толкова скъпи, кво се правите на педераси. Не виждам тръпката да се возиш при непознат. 99% от случаите непознатия който ще те качи не е някой, с когото би се видял отново. Толко да ви е скучен животеца, че така да го разнообразявате... Ижмекяри сте сичките, ви го надена в ушичките ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 09:11
голяма простотия е автостопа, не се знае на какъв шофьор може да попаднеш. аз принципно се возя в кола само ако познавам шофьора и знам, че може да кара като хората. откъде да знам тоя от автостопа дали не е пиян/дрогиран или с купена книжка. докато с влака хем не е много скъпо, хем е мега яко. винаги срещам ебаси образите по влаковете 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 09:25
Автостопът винаги съм го свързвал с някакви хипи прошляци, дали и последните си пари за трева/лсд. Да не говорим, че е и брилиантна основа за хорър-сценарий 
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 09:39
Аз един път съм се качвал на стоп и, честно казано, съм ужасно доволен от преживяването. От Каваци/Смокиня до Бургас, качиха ни и двамата с жена ми и ни изкараха як коз и Попърс. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 10:28
Яко нещо си е автостопа бе, вие нищо не разбирате 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 11:12
Не сте го пробвали, за това казвате, че е тъпо.  Точно това пък да те качи непознат е най-якото! Като ходих до плевен по-миналото лято ни спря един рокер, дето е държи няакакви магазинчета в некви молове там и в София. Та с него беше супер лудницата и той ме научи да слушам ELO! Един друг път пък ни спря и един тираджия и толкова много не се бях смял никога! Уникален образ беше и всяка втора дума му беше някаква оригинална псувня!  Разправяше ни за Румъния и въобще беше много яко!  Да не говорим, че е супер доброто нещо да обикаляш из страната с приятели и да спиш на палатка. Срещаш много хора и повечето са мега добрите пичове! Все пак той, ако не е свестен нема да спре. 
|
|
|
|
 |
Blur
|
 |
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 12:04
Абе стопа е леш  ....аз например почти всяко лято ходя на море на стоп.....голям е филм,ако попаднеш на някой печеняга и той почне да ги ръси става да си еба майката  ....но половината дето пишат в темата никога не са се возили и за това им се струва Тъпо.
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 12:08
Ти не си ли на 15 години? 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 13:34
WidowmakeR написа: Все пак той, ако не е свестен нема да спре.  Или ако е свестен няма да спре че някви да му умиришат колата,и да плаща повече за бензин щот колата е с 200 кила по тежка :Д Да секирата е на 15 ама се мъчи да се напрай на про пред по големите :Д :Д
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 14:01
Ти ако миришеш, аз не мириша. 
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 14:20
cekira-та ако е на 15 значи е умствено изостанал 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 14:35
WidowmakeR написа: Един друг път пък ни спря и един тираджия и толкова много не се бях смял никога! Уникален образ беше и всяка втора дума му беше някаква оригинална псувня!  Разправяше ни за Румъния и въобще беше много яко!  За автостоп не знам, ама веднъж на връщане от Витоша с лифта се качи и един от staff-a и такива ги ръсеше, че през целия път надоле сме се заливали от смях 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Blur
|
 |
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 15:06
И кво като съм на 16..тва пречили на някой..все пак тук е пълно с тъпи лапета...ако искате и като мен!!
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 16:13
Веднъж съм пътувал на стоп и беше яко - бих го повторил, но предпочитам да се возя с квалифицирани превозвачи
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 16:37
WidowmakeR написа: Ти ако миришеш, аз не мириша.  Аз не съм стопаджия че да мириша 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 16:40
ко стана с оня опел бее 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 18:21
Макс написа: WidowmakeR написа: Все пак той, ако не е свестен нема да спре.  Или ако е свестен няма да спре че някви да му умиришат колата,и да плаща повече за бензин щот колата е с 200 кила по тежка :Д Да секирата е на 15 ама се мъчи да се напрай на про пред по големите :Д :Д Тук го каза много вярно. Реално при автостопа точно тия, дето спират са лошите пичове и сред тях можеш да си намериш края ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 19:24
Баща ми е качвал хора на автостоп, ще ви еба в ушите. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Автостоп Публикувано на: 23 Май 2010 20:20
Автостоп-пинизът звучи притегателно. Ако возиш, все се надяваш на свирка. Ако те возят, все се надяваш на шофьор жена, която ще ти стори услуга без ръце ... Мдаааа ... +++++++ Но. Фактите са непоколебими ПАЗЕТЕ СЕ. 1. Ако возите: 20 процента от стопаджиите притежават истинско огнестрелно оръжие. 2. Ако ви возят: Половината от качилите ви, мъдруват как да ви използват. ПАЗЕТЕ СЕ, френдове. Знам ви. Повечето от вас са незапознати с РЕАЛНИЯ живот... Мир 
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|