Автор |
Съобщение |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 17:44
Vermic написа: Стига писахте за алкохол бе пропаднали гниди  аз съм на антибиотик  omg heal me!1 damn nub!!11!! Шегувам се
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 18:09
Адската гавра, нали 
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 19:32
Какво пиене бе, педераси, сестра ми е абитуриентка тия дни и последните две нощи съм по кръчми и ресторанти заобиколен от от пияни хора, а аз седя на колички и водички, че трее шофирам. Оня ден с класа й на изпращането аре да ида и аз ма треаше с колата че немаше как, та аре не пий. Вчера у ресторанта с родата и приятели откарахме до 3 часа, идваха цигански оркестри, ма нит сестра ми да не пие за да кара на изпращането си, нит баща ми дето той се бърка у джоба, та аре пак аз да ги прибирам после, а около мен бутилки с ракия... Днеска им е бала, ся са в ресторанта, след това обмислям да се плесна и аз със тех у Гранд де Лукс и да се наквася как си му е ред, че не издържам вече... А имам да уча и пиша толко, че ми иде да се напия само за да не мисля за тва...
Ся ше дремна неколко часа и отпрашвам!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 19:59
А мене как ме мързиииииии... Мрачното време предразполага към скатаване вкъщи и сърбане на чайчета пред избрана колекция филми, а не бесно дивеене и пийнье, каквото трябва да упражнявам в понеделник. Да вземе да се постопли малко, барем и настроението ми дошло 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 22 Май 2010 22:04
На 20-ти ми беше бала, напих се като свиня, псах 4 часа и отидох на имен ден на приятелката ми, където не пих, но за сметка на това бях адски изтощен. Днес учих цял ден, а сега ще продължавам. Тежко. Искам да спя...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 00:18
Като си изкарал 4.88, ще учиш, че ако не успееш да си повишиш оценката, ще те спукам от ебавки догодина в БФ. 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 03:04
окей направих се на на нищо , добре мина няма боища и кръв хареса ме
едит: а да пуснаха ми фейсес на шоутек в чалготека , прайте сметка колко се накефих :д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 05:35
NhazUl написа: Като си изкарал 4.88, ще учиш, че ако не успееш да си повишиш оценката, ще те спукам от ебавки догодина в БФ.  Аз само да вляза, пък боли ме хуя с ква оценка съм влязъл 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 06:06
Както казах, разцепих се. Напих се така, че да ми се повръща. А не ми се е повръщало от години. Пих две водички и спре да ми се драйфа, после даже още алкохол пийнах. Гранд Де Лукс го отворихме и затворихме, направо си еба майката, сцепихме си гъзовете, хората ме мислят за долен чалгар вече...
Важен е купоня.
Имаше травестити в тая дискотека, единия от тях ме пипна, гадно ми е. Ма на прибиране си купих две банички и ся ги нагъвам с айранче докато пиша тука и ми дрее на парчока. Кога съм най-зле - така да съм... Живота е хубав. Особено като си смесил уиски, джин, ром и водка. И пиченца да има...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 09:36
Аз пък пих няколко бейлиса с доста солидно хранене И айран и баничка е най-яката комбинация ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) С баници и боза у ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 09:42
Т'ва лево или десно е? 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 11:33
Гюнтер, било е джазово  Btw и мен ми е посягал травестит на Руски паметник! Сега повечето форум е на хижа на Витоша и тук владеем малцина 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 13:39
чуствам се идеално 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 14:17
Evet ya.....
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 14:24
Бля, пийте си вий, аз го карах на две мънинки уискита и няколко бири и си ми беше идеално. Хем се забавлявах, хем сега не ми е лошо. Пък на вас представата за забавление кат' ви е напиване до забрава - ми, опра'яйте се, ебаси якото >.>
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 14:48
Бяхме 7 души срещу 3 седмака текила , една половинчата текила един седмак ром , бира , две каси спрайт , 6 редбула и 3 шарка и сигурно 7,8 лимона още като се събирахме двама оправихме едната текила и като стана 11 и дойдоха всички които бяха поканени масата беше Багдад
Уба яко си прекарах , прибрах се в четири . Сега отивам на скара и всичко е перфе най интересното беше , че нямах махмурлук сутринта само бях гладен :д
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 15:03
Много ми харесва как Гюнтер се е накефил в Гранд.Ще усетите, че става купона Аз на 28ми съм на бал на старото училище.Лошото е, че всеки клас е в различна дискотека - и реално искам да ида и в Най, и в БИАД, и в Син Сити...money searching...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 15:11
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 15:33
Squiz написа: Много ми харесва как Гюнтер се е накефил в Гранд.Ще усетите, че става купона Верно си е батко! До преди година-две само кат чуем чалга и псувах такъв, викам кви хора сте вие бе... Миналото лето станах що-годе редовен у Плазата, че ми е близко тука и си посещавахме през неколко седмици, ама у чалгията се бутахме чак като се изпонаквасим у ретро залата, и то у чалгата беше за лигня. То и ся мноо лигня ме треска, ма то кво друго, вчера у гранда ни пускаха баща ми е кондуктор, та купоня си е купон как си трее. Таз годин по-често ше съм по дискотеките, стига пара да има, ма дее таз криза начи... Ей ама у хаус дискотека нема да стъпим. У чалгията тресе лигня, ма циклежи цела нощ не мога да трая!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство Публикувано на: 23 Май 2010 18:19
Почвам леко да се стряскам с тоя студентски лайфстайл. Един приятел разправяше за брат си, човек разумен, с вкус, притежаващ силен афинитет към рок музиката, който влязъл МО в СУ и се превърнал в поредното мазно петно, кефещо се на чалга, тичащо по най-долни пички и лигавещо се като софийска въджайна. Молим се да не ставам такъв ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|