Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 14 Яну 2010 15:58
Гледах един епизо на Клийвланд и не ми допадна. Иначе сега с риск да се изложа искам да ви насоча вниманието към "18 to life" Цитат: Какво се случва, когато две съседски семейства с противоположни гледни точки неохотно се сродяват след като децата им тийнейджъри избягват и се женят? Том и Джеси са съседи и са влюбени един в друг от години. Родителите и приятелите им обаче са скептично настроени относно трайността на любовта им. И така, когато двамата правят крачката и обявяват, че ще се оженят едва 18-годишни, се изправят прад доволна доза неодобрение. Все пак Том и Джеси чувстват, че любовта им е съвсем искрена и планират да докажат на семействата и приятелите си, че любовта може да победи всичко.... Първите два епизода ги има в замунда. Шоуто е свежо, с много хумор и леко романтично
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 16 Яну 2010 17:04
Шелдън е Машина!
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 16 Яну 2010 22:52
The Wire гледайте, момченца.
|
|
|
|
|
Хърфордиан
|
|
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 14 Мар 2010 11:13
Абе, Skins става ли за гледане след края на втори сезон?
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 14 Мар 2010 20:33
Срещал съм мнение, че е добър докрай, но никога не съм гледал. Току-що завърших BSG. Ето така се прави character-driven сериал. Стори ми се малко по-слабичък към края на 4ти сезон, но завърши хубаво.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 17 Мар 2010 08:04
Пасифик, копелета, Пасифик... От създателите на Band of Brothers Даже яко се учудвам, че все още никой не го е споменал. Както и "Братя по оръжие", "Пасифик" е доста як. Тази седмица излезе първият епизод, сега чакаме втори. Ако има тук фенове на Band of Brother - изобщо да не се чудят, а да дърпат първия епизод
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 17 Мар 2010 21:39
Новият Хаус е НАЙ-ГОЛЯМАТА БОЗА, която съм гледал от може би 2-3-4 години и най-голямата в историята на сериала. Много слабо..
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 22 Мар 2010 11:51
Загледах първа серия на Flash Forward...не беше зле...по някакъв SciFi роман е...някой да го е гледал и да си изкаже мнението за него?
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 23 Мар 2010 12:07
Flashforward го водят за духовен наследник на Lost И въпреки, че последното ми беше скучно, флаша го развиват много добре. Доста пари са хвърлени и нещата са направени, дали ще се хареса е личен вкус, но според мен е едно от най-добрите дебютни шоута за този сезон.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 23 Мар 2010 14:14
Ми аз видях елементи и подходи от Lost (и актьори), но точно духът му ми звучи различно...явно за американските критици, всичко което е било в една стая с ягоди, се води за ягоди . Ще се гледа. Lost е нещо много специфично и всякакви копия биха били отвратителни. Т.е. ще гледам "Поглед в бъдещето", точно защото не ми прилича чак толкова на Lost.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 30 Мар 2010 19:12
Какво, дявол го взел, се случва с Big Bang Theory, че отново бавят епизода?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 30 Мар 2010 19:56
Кой епизод?\ Последния беше доста як
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 31 Мар 2010 09:13
Очевидно 19. Както и House, himym, 2 и 1/2 мъже (не, че е голяма загуба). btw това е по-добро от 90% от колежанските/тийн комедии,а дори няма цици (извън сутиени).
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 10 Май 2010 14:01
Новият епизод на family Guy беше велик. точка.
п.п Алшу. мнение за Флашфорврда?
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 10 Май 2010 15:13
Миии...още не съм го захапал...по ТВ-то не мога да го гледам, щото дистанционното е в ръцене на нашите (в смисъл оставил съм ги да си гледат каквото си искат)...а на компа го нямам...не сметнах за нужно, щом го дават по ТВ-то . Но пък в момента си правя панорама на Star Trek DS9. Навремето го гледах по разни кабеларки в безумно разбъркан вид: първо непоследователни серии от 3-ти сезон, после от 2-ри, после 1-ви...а после от 7-ми. Чудех се дали в днешно време ще изглежда много остарял. Ами не толкова. Точно тези епизоди, които ми звучаха безумно, са ми пак толкова тъпи, а епизодите, които ме радваха си ме радват пак. 1-ви сезон с изключение на 2-3 серии, си е безумие, но нататък задобрява толкова, че го смятам за най-добрия Star Trek въобще. Силата му е по-скоро в героите и политическия бекграунд отколкото в самата история. Особено отношенията между Bajor/Cardassia и как Федерацията е принудена да балансира между тях... Любимите ми извънземни естествено са ференгите...просто ги обичам тези страхливи, продажни и двулични типове! Абе много campyness, много грозни облекла и направо абсурдни прически и маски (абе Star Trek традиция), но с течение на времето с по-интересните герои сe натрупват качествени аркове.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 14 Май 2010 20:16
Omega-x написа: мнение за Флашфорврда? Вече е cancelled.Как мислиш, че е?
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 15 Май 2010 10:09
Бе то и Firefly го канселнаха навремето...при това още в първи сезон... А пък новото V, което всички твърдят, че било в пъти по-зле от FF, го потвърдиха за нов сезон. Т.е. мнението на ТВ компанията не винаги е най-справедливо от естетическа гледна точка. А нали всички тук сме едни естети .
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 15 Май 2010 10:19
AlShu написа: Бе то и Firefly го канселнаха навремето...при това още в първи сезон...
Firefly беше по Фокс, които винаги преебават най-добрите си сериали (+ някое изключение от време на време). Пък аз нито за V, нито за FF съм чул добри неща
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 16 Май 2010 11:44
FF си е прилично добро Готина история, развиха няколко sub-плота, накараха ме да мразя/симпатизирам на различните герои и т.н Доколкото помня имаше и силен старт, но нататък нз как са рейтингите. И да, в пъти по-добро е от "V", което на третия епизод зациклящ от скука.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 23 Май 2010 18:35
Абе да питам - някой, гледал Fringe, намира ли се тук? Вчера изтеглих сезон 1, гледах първия двоен епизод и нещо не ме зариби много. Да му дам ли шанс, в смисъл - става ли по-интересен нататък - или да го отписвам?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|